Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu arada Magearna'nın türü ne zaman belli oldu? Çelik ve Peri olduğunu biliyorum ama ne zaman açıklandı? 
@Serhat Torun 1-2 gün önce Corocoro dergisinde resmi olarak açıklandı.
Teşekkürler Torkoal. Yalnız tahmin etmiştim çelik-peri türü olacağını. (iki zıt türler her ilginç gelmiştir bana)
Lig işi karışıyor baya 22. bölümde gördüğüm elemanı fragmanda görünce Tyson vakası olabilir demiştim ama Serena ile olan maçı izleyince bu yönde ki düşüncem azaldı. Diğer konu Alain bu adam lige katılırsa ortalık karışır gerek yok Ash'in şu an bana göre şampiyonluk oranı % 70 Alain lige katılırsa % 50'ye düşer. Sawyer zaten Salamence sahibi olacak Metagross fazla olur. Kadrosu su an; Aegislash, Slurpuff, Mega Sceptile, Salamence gibi pokemonlarla kurulu olacak yüksek ihtimalle Ash için kolay bir çeyrek final rakibi olmayacaktır. Bu seride Ash lige 1 hafta kala tanıştığı rakibe de yenilmez diye düşünüyorum kadrosu da çok güçlü Noivern, Pikachu, Greninja, Hawlucha, Talonflame gibi pokemonlar var. Ekstra güç olarak bu kadroya yakışan bir pokemon daha gelecektir. Son olarak ligde yine Pikachu vs Pikachu görürüz diye düşünüyorum.
(15-04-2016, 05:00 AM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lig işi karışıyor baya 22. bölümde gördüğüm elemanı fragmanda görünce Tyson vakası olabilir demiştim ama Serena ile olan maçı izleyince bu yönde ki düşüncem azaldı. Diğer konu Alain bu adam lige katılırsa ortalık karışır gerek yok Ash'in şu an bana göre şampiyonluk oranı % 70 Alain lige katılırsa % 50'ye düşer. Sawyer zaten Salamence sahibi olacak Metagross fazla olur. Kadrosu su an; Aegislash, Slurpuff, Mega Sceptile, Salamence gibi pokemonlarla kurulu olacak yüksek ihtimalle Ash için kolay bir çeyrek final rakibi olmayacaktır. Bu seride Ash lige 1 hafta kala tanıştığı rakibe de yenilmez diye düşünüyorum kadrosu da çok güçlü Noivern, Pikachu, Greninja, Hawlucha, Talonflame gibi pokemonlar var. Ekstra güç olarak bu kadroya yakışan bir pokemon daha gelecektir. Son olarak ligde yine Pikachu vs Pikachu görürüz diye düşünüyorum.

Metagross konusunda haklısınız kadrosu güçlü ve dahada çok güçlenmeye devam edicek ash'in acemilik zamanı ve sawyer'ı karşılaştırınca arada uçurum var bulbapedia'dan baktım metang alain'miş. Alain ash'i maç yaparken görüyor maç yaptığı kişi ve pokemon luxray ve clemont %90
Pokemon XY sezonu 2 parça halinde sürdü... Ash 7 rozet aldı. 8. rozete ilerlerken Z çıkagelldi. Oldu sana xy&Z (Z1,Z2,Zaygrade).
23 bölüm gördük yeni xy&Z sezonunda fakat 8. rozet ile ilgili henüz bir spor salonu lideri göremedik. Sanırım başlangıç jingle'ında bulunan beyaz saçlı keskin bakışlı yaşlı amca 8. spor salonu lideri. Muhtemelen bu sezon sonuna doğru Ash kalos'un başına gelecek yeşil tehlikeden kurtulursa 8. rozeti alır ve 20. sezon olarak xy&Z devam sezonunda kalos turnuvasına katılır. Ash'ın henüz hala 6. pokemonu yok. { Ahh goodra'yı bırakmayaydı :( } Turnuvaya girerken ya Charizard'ı çağırcak yada sağlam bir 6. pokemonu yakalayacak. İzleyeceğiz göreceğiz...

Bu arada 23. bölüm fragmanında Ash ve Greninjanın bileklerinde Mega evrim taşları Kilit Taş ve Greninjalit Taşı mı vardı bana mı öyle geldi ;)
@Achilles Sawyer için Metagross verirlerse çok büyük sıkıntı olur sormazlar mı ilk sezonda Ash'e Kanto Bölgesinde neden Gengar ve Dragonite vermediler diye :D  


@pierre_emir O bileklikler Clemont'un icadı büyük ihtimalle sadece özel forma dönüşürken hissetmek için yapılan Mega Evrim Taşı olmayan bir bilekliktir. Sekizinci rozet ise Snowbelle Spor Salonunda Wulfric (openingde gösterilen bıyıklı ihtiyar) ile Zygarde olayları ve filler bölümlerden sonra olur gibi geliyor yani bence 19.sezonun sonuna doğru olabilir tabi yeni bölüm listelerinide beklemek gerekir. Altıncı pokemon için ise takımı bozmayacak güçte bir pokemon gelir yeni pokemon yakalanacağını düşünmüyorum. :D 
(15-04-2016, 04:04 PM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@pierre_emir O bileklikler Clemont'un icadı büyük ihtimalle sadece özel forma dönüşürken hissetmek için yapılan Mega Evrim Taşı olmayan bir bilekliktir. Sekizinci rozet ise Snowbelle Spor Salonunda Wulfric (openingde gösterilen bıyıklı ihtiyar) ile Zygarde olayları ve filler bölümlerden sonra olur gibi geliyor yani bence 19.sezonun sonuna doğru olabilir tabi yeni bölüm listelerinide beklemek gerekir. Altıncı pokemon için ise takımı bozmayacak güçte bir pokemon gelir yeni pokemon yakalanacağını düşünmüyorum. :D 

Değerli yorumun için teşekkür ederim.. Clemont bir takım deneyler yapacak okuduğum kadarıyla da, o bileklikleri fragmanda görünce heyecanlanmadım değil doğrusu :) 6. pokemon konusu sanırım herkesin beklediği Charizard Y :) :charizard:
Yeni konu açacak kaynağım yok lakin bu elime geçen son haberi yok saymam gerektiği anlamına gelmez değil mi arkadaşlar.

"According to an article that was just posted by the Hollywood Reporter, the Pokemon Company is secretly courting film companies to produce a big-budget, live action Pokemon film!
The report says that Legendary, Warner Bros., and Sony are all vying to the rights for it; apparently, a deal is close to being reached with Legendary. Legendary has produced films such as Man of Steel, Pacific Rim, Godzilla, Interstellar, and Jurassic World."

Böyle bir şeyler gördüm bir kaç yerde. Olur mu olmaz mı bilmem ama hoş bir haber...

**"Hollywood Reporter'da yayımlanan bir makaleye göre , Pokemon Şirketi gizli bir şekilde yüksek bütçeli life action filmi yapmak için görüşüyor.
Haber, Legendary, Warner Bros., Sony gibi şirketlerin film hakları için rekabet ettiğini bildiriyor ve görünüşe bakılırsa Legendary anlaşmaya yakın. Legendary daha önce de Man of Steel(Çelik adam, süperman) ,Pacific Rim(Pasifik Savaşı), Godzilla, Interstellar(Yıldızlararası) ve Jurassic World gibi filmleri üretti. "


Haber ciddiye alınacak kaynaklara dayanmamaktadır ve bu
bilgiler spekülasyondan ibaret olabilir.
Büyük olaya sadece beş gün kaldı ama bence Alain yine yener.