Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(01-04-2016, 09:05 PM)EfsaneAntrenör Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cidden phantumplar ormanda ölen çocukların ruhları mı? Ben henüz AG'de kaldığım için bilmiyorum.

Pokemon efsanesi. Honedge içinde mesela bir ruhun eski bir kılıca girmesi ile oluştuğu söylenir.
Pokedex entrisi öyle diyor. Oyun ve manga da öyle yansıtabilirler ama animede öyle olmaz. Sonuçta çok korkunç olanlar bile eğlenceli gösterildi. Ki öylesi daha eğlenceli =D

Pokedex entrileri :

X:These Pokémon are created when spirits possess rotten tree stumps. They prefer to live in abandoned forests.

Y:According to old tales, these Pokémon are stumps possessed by the spirits of children who died while lost in the forest.

OR:These Pokémon are created when spirits possess rotten tree stumps. They prefer to live in abandoned forests.

As:According to old tales, these Pokémon are stumps possessed by the spirits of children who died while lost in the forest.


Çok hoş değil mi sizce de?
@Victini8989 Tek kelimeyle: Korkutucu...
Pokemona biraz daha karanlık hava verdiler mi bir tuhaf oluyorum cünkü animeyi izlerken hep iyi tarafdan baktıgımız icin en fazla ne olurki diyoruz ama originsi izledikten sonra anladım herseyin karanlık tarafı vardır hatta su pokemon hunter j gibi kisilerin olumleri beni soke etmisti sanki gül gülistanlıkdan karanlık bir atmosfere cekilmis gibi neyse fazla sacmaladım ama pokemon cidden karanlık bir seri ve o karanlık kendi sınırları icerisinde durup asırıya kacmıyor her duyguyu tadıyoruz yani :D
Aslında pokedex entrysi öyle demez animede ama bizim çıkarabileceğimiz mesajlar olabilir hafiften. Mesela kaybolunca ağlayan bir hayalet Pokemonu bana daha çok kaybolunca ağlayan küçük çocuğu düşündürür :D

Öte yandan Ash'in hastalandığı bölüm ilginç duruyor. Aşk için savaş XP (pardon ben contestshippingciydim bu sıralar)

Bir de XY ile ilgili bir amv izledim ve aklıma geldi. Serimiz olaylı, aksiyon filmi tadında başladı. (Garchomp'tan bahsediyorum) yine aynı şekilde olaylı bitse güzel olmaz mı? Benzer bir tehlikeli durum olsun, polisler, haber... Ash ve Pikachu'su, bir de Greninja olsun. Güzel olur bence.

Ve şu Iris de 8. Salondan sonra gelsin artık. Çok özledim kendisini. Sylveon'dan OHKO yiyecek daha dermişim XP

[Resim: tumblr_n3qtr6Jmfq1rsrk2xo2_1280.png]
Ejder eğitmenlerini severim. Havalı olurlar. Ve genelde animede ejder eğitmenleri en güçlülerden olarak gösterildi. Veya oyunlarda da:

1- Kanto: Lance E4 başı.

2- Johto: Lance şampiyon

3- Hoenn: Drake E4 başı

4- Sinnoh: Cynthia Aslında tür olarak karışık ama animede en çok garchomp gösterildi ve oyunlarda da en güçlü pokemonu garchomp.

5- Unova: Iris'ciğimiz ejder pokemonu kullanıyor.

6- Kalos: Drasna E4 başı. Bu kadar ejder tipi kullanan var ve çoğu efsanevi pokemon ejder türü. Peki neden ejder türleri sadece yine ejder türlerine süper etkili vuruyor? Bunu biri bana anlatsın! X3
(02-04-2016, 12:00 AM)EfsaneAntrenör Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].
.
.
Peki neden ejder türleri sadece yine ejder türlerine süper etkili vuruyor? Bunu biri bana anlatsın!  X3

Bir ejderi sadece başka bir ejder yenebilir  Fire

Ve evet dragon eğitmenleri çok iyi oluyorlar. Animede güç sembolü dragon sahibi olmak.
Animede çok havalı ejder tipleri Önemleri özellikle black and white serisinde arttı öte yandan oyunda bile bir ejder tipi yakalayınca daha çok oynama hevesi geliyor insana :D
Yalnız Sinnoh'un efsanelerinin ikincil türü ejderdir. Ben en çok hoşuma giden Tao üçlüsü (Unova'nın meşhur efsaneler Zekrom, Reshiram ve Kyurem özellikle Kyurem siyah ve beyaz formları ile, Arceustan sonra en yüksek stata sahip pokemon) özellikle triünler olması hoşuma gidiyor.
Unova'nın mitleri, konusu, bölgesi, karakterleri, pokémonları, kötü takımı gerçekten çok güzeldi. Animede çok çok kötü işlendiği için harcandı.