Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(29-02-2016, 09:07 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-02-2016, 08:28 PM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aynen güzel olur aslında hem 8.salon buz tipi hem de Sawyer'ın Slurpuff'ı var yakışır Noivern'e.

Bence peri türlerini fazla mübala ediyorlar evet ejder türleri zayıf ama  ejder türlerinin asıl düşmanı buz türleridir. Bir çok ejder türü buz türünden x4 yiyor Dragonite, Garchomp, Noivern, Flygon gibi Peri türleri Hydreigon dışında diğer ejderlere sadece x2 atıyor. 

Hım anladım ben hiç oyun oynamadığım için pek bilmiyorum x2 x4 durumlarını ama Buz-Ejder ilişkisinde katılıyorum Best Wishes serisinde sağ olsun İris bize buzdan ne kadar korktuğunu gösterdi.
(29-02-2016, 08:30 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Noivernda geldikten sonra nisan ortası gibi 6.Pokemon'u aciklarlar artık

(29-02-2016, 08:35 PM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29-02-2016, 08:30 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Noivernda geldikten sonra nisan ortası gibi 6.Pokemon'u aciklarlar artık

İnşallah açıklarlar artık yemin ediyorum en çok beklediğim şey 6.Pokemon.Ash Noibat'ı 9 ay önce yakaladı neredeyse 1 yıl olmuş yeni Pokemon şart olmasa bile Goodra olsun yeter ki boş koltuk kalmasın.


Baya olmuş ya :D ben sanki 2 ay falan oldu sanıyorum :D
XY&Z 13 Türkçe altyazılı olarak izledim. Sondaki konuşma çok dikkatimi çekti
9 ay beni de şaşırttı en fazla 7 ay falan diyordum ama Ash XY&Z başında yakaladı gibi bir şey oldu. XY76'da yumurtadan çatladı, 77'de uçtu sonra puf! XY93'e kadar yüzünü gören cennetlik.

Bir dakika, Ash Noibat'ın yumurtasını 22 Ağustos yayımlı bölümde bulmuş. Eylül 22, Ekim 22, Kasım 22, Aralık 22, Ocak 22, Şubat 22

6 ay, 8 gün, 6 saat -bizde yayın öğlen 12'de canlı-, 39 dakika olmuş.
(01-03-2016, 08:38 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]9 ay beni de şaşırttı en fazla 7 ay falan diyordum ama Ash XY&Z başında yakaladı gibi bir şey oldu. XY76'da yumurtadan çatladı, 77'de uçtu sonra puf! XY93'e kadar yüzünü gören cennetlik.

Bir dakika, Ash Noibat'ın yumurtasını 22 Ağustos yayımlı bölümde bulmuş. Eylül 22, Ekim 22, Kasım 22, Aralık 22, Ocak 22, Şubat 22

6 ay, 8 gün, 6 saat -bizde yayın öğlen 12'de canlı-, 39 dakika olmuş.

Erdi sen İngilizce yayın tarihine göre söylüyorsun ama ben Japon yayınına göre söyledim Ash Noibat'ı 11 Haziran 2015 tarihinde 76.bölümde yakaladı ben orijinal tarihiyle yazdım sen İngilizce tarih vermişsin ortada bir karışıklık yok yani.
upss sorry, mesajı kimin yazdığına bile bakmadım direkt delpiero'dan görmüştüm. ah şu internet... neden ingilizce yayım tarihini koyarsın ki!
Oyunu oynayanlara soruyorum ; bu Pokemon Village nedir ve Ash'in burada terk edilmiş bir pokemon ile tanışıp takımına katmasını istemek uçuk bir hayal mi olur? -_- 5 pokemon ile gezmesi beni rahatsız etmeye başladı. Gerçi Talonflame bile göremiyorken yenisini aramak mantıklı olmayabilir...
(02-03-2016, 12:44 AM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oyunu oynayanlara soruyorum ; bu Pokemon Village nedir ve Ash'in burada terk edilmiş bir pokemon ile tanışıp takımına katmasını istemek uçuk bir hayal mi olur? -_-  5 pokemon ile gezmesi beni rahatsız etmeye başladı. Gerçi Talonflame bile göremiyorken yenisini aramak mantıklı olmayabilir...

Pokémon Köyü işte :D Çok açıklayıcı değil mi? Opening'te yaşlı ama dinamik gym liderimizi gördüğümüz yer oluyor Pokémon Village. Oradan Ash'lik Pokémon çıkmaz da en fazla Roketler oradaki Pokémonlara dadanırlar. Ya da Serena veya Clemont bir şey yakalarlar burada (Absol için çok uygun bir ortam bence) Oyunlarda da Wulfric ile burada tanışıyorduk.
Ve Talonflame... Kalos'ta haline en çok üzüldüğüm Pokémon. Bir Sky Battle, ligden önce olsun lütfen!

Köyle ilgili bir de buradaki Pokémonlar insanlardan saklanıyorlar genelde ve bu sadece eğitmen tarafından terk edilmiş olmalarından değil. Ürkek Pokémon var genelde ama animede hırçın bir tane de ekleyebilirler araya (Absol, Absol, Absol!)
Bence Ash'in 6.Pokemon'u Bergmite-Avalugg olacak çünkü ne animede ne de film ya da diğer special serilerde hiç çıkmadı ve Ash bu Pokemon Köyünde bir tane Bergmite alabilir ya da Wulfric bile verebilir bunu da neye dayanarak söylüyorum dün şans eseri internette İris'in Gible'ı yakaladığı videoya denk geldim ve İris Gible'a benimle gelir misin gibi bir şey söylüyor Clair de İris'e onu alabileceğini mi ne söylüyordu sadece izledim altyazılardan hiçbir şey anlamadım :D Yani Wulfric'de Ash'e bir Bergmite verirse fena olmaz efsane olur hatta.İris ve Gible örneğini de vermemin nedeni belki Ash'de böyle bir Pokemon yakalar hem de Ash ilk defa bir salon liderinden Pokemon almış olur bu da bir ilk olur.
Ash`in takımı şu an roket gibi. Öyle yavaş Pokemon vermezler. En yavaşı Goodra idi ama o da Bide sayesinde iş yaptı, he bir de Dragon Pulse var. 6. Pokemon da kesinlikle hızlılardan olacaktır.