Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
@Torkoal93 bence ilk dediğin. Zaten Sycamore kesinlikle olmalı Alain meselesinde. Korrina'nın da bu Zygarde meselesinde ortalıkta olacağını düşünüyordum en başından beri.
Bu arada Zygarde meselesinin bu kadar hızlı çözüleceğini zannetmiyorum. Film afişinde Bonnie ile Puni-chan birlikteydi. Eğer bu Zygarde olaylarından sonra Puni-chan'ı ekibe dahil etmek gibi bir amaçları yoksa Zygarde meselesi film sonrasına kalabilir. Arayı da spor salonu savaşı, Greninja'nın tribi, lig ve fiillerlarla doldururlar gibi geliyor.
Benim Greninja'nın tribine olan inancım azaldı. Tamam mükemmel olurdu ama nereye sıkıştıracaklar. En fazla bir bölüm sürer. O bölümün buzlu gym maçının olacağı dönemde olması umuduyla istiyorum . Baksın kenardan bensiz yen dercesine ama Ash Pikachu , Noivern ve goodra ile . Olursa böyle olsun. Ash değil greninja ders alsın. Neden o kadar insan içinden Ash'i seçtiğini hatırlasın. Gerçi Ash'ten çok pikachu'ya bağlı bana kalırsa ama o kenarda dursun. Pikachu ve TMNK double battleı görürsek hoş olur.


Bu arada yeni bölümleri açıklarlarsa sevinirim. Fillerları severim ama önemli bölümler de fena olmaz hani. Angel
Serena Kalos Queen olursa ekran başındakilere olacakları yazıyorum :P

-Tierno ve Trevor oley diye sevinirler.
-Alexa ile Viola gülümser.
-Sycamore asistanlarına sarılmaya çalışır ama beceremeyip yere düşer.
-Korrina Lucario high five
-Rhyhorn ile Fletchling bilgisayarı kırar.
-Goodra çok sevinir, bir Draco Meteor patlatır.
Greninja tribi dediğimiz şey bence Greninja Ash'e zarar verdiğini anladığında olacaktır. Yani olacaksa trip olmaz da Ash'i korumak için ondan uzaklaşmaya çalışır diye düşünüyorum.

Bu arada Firebender Serena ve DoriDori tespiti çok iyiymiş. Ash'in elini uzatışı , Kalos Quenn gülüşü ve şimdi DoriDori'deki performansı . Serena ile ilgili bu kadar gizli mesajdan sonra bir sürpriz ( büyük bir sürpriz ) olmalı.
Palermo'yu boşverin bence. O Serena'ya beceremezsin diyip dursun. Sonuçta o vakti zamanında Aria'ya kayıp etmiş mi, etmiş. O zaman bizim tavsiye almamız gereken kişi Aria. Aria'dan aldığımız gülümseme taktiğinin de ne denli işe yaradığını görmüştük Sleepy 

Gerçi sanırım o ilk Kalos Queen. Belki Aria'ya yenilmemiştir de başkasına yenilmiştir. Sonra onu yenen başkasını başkası yenmiş, onu yeneni yeneni de başkası yenmiştir. Ve onu yeneni yeneni yeneni de Aria yenmiştir. Ancak şuan Aria zirvedeki isim. Palermo'ya laf düşmez XP 
Aria'ya yenildi mi ama Palermo onun akıl hocası ben Palermo yaşlandı diye KalosQueenliği bıraktı zannediyordum
Bilmiyorum Japonca bilen, anlayan birisi daha rahat bir şey söyleyebilir belki ama illa kaybetmiş olmalı. Sonuçta neye göre Kalos Queen olacak Aria, kendisinden önceki Kalos Queen ile çarpışması gerekiyor. Veya Palermo'dan sonra gelen her kimsr önceki Kalos Queen ile yarışmalı. Bir de Palermo Serena'ya böyle Aria'yı yenemezsin dedi ya, sanki bu konuda kendisinin de yarası varmış gibi konuştu. Sanki kendisi o gücü tatmış, o yüzden böyle düşünüyormuş gibi.
Palermo emekli birnKalos Quenn ve Juri uyesi. Geri donuyor Show dunyasina ve muhabirler soruyor artik tamamen geri mi dondumiz bilmem ne diye. Sallamiyor o da. En son Ariaya laptootan akil veriyordu ki akil hocasi oldugunu anladik. Bu yasta bu seviyede biri Aria ile yarismamistir. Coktan emekli olmus ve Serena gibi gecmiste de bu kizi kesfedip yukseltmistir.
Emekli olması tuhaf ama ya. O zaman ondan sonra gelen Kalos Queen kimle yarışmış finalde. Haksızlık var ortada -_- Bir de bütün Kalos Queen adaylarının genç olması da bana mantıksız geliyor. Neyse ki Jessie'ciğim orta yaşlı kadınlar gibi giyinerek kendisinin orta yaşlı olduğunu düşündürüyor insanlara. O da olmasa hep twerpette kaynıyor bu showcaseler.
Belki torunudur. Ama emekli olmayı seçmiş olmasına da gerek yok. Araya başka biri de girmiş olabilir. Ki o yaşta gösteri yaparsa beli falan tutulur. Belki de önceki Queen şimdiki şampiyon da olabilir. Belki Şampiyon olunca bırakmıştır bu görevi.