Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Alıntı:"Team flare planları, Puni'nin sırrı, Serena'nın Showcase'leri, Ash'in lig maçları...Gözünüzü 2015 ve 2016'da pokemon xy&z den ayırmayın."

Şu Serena'nın Master Rank'i Ash'in liginden öncesine gelirse var ya... Ben artık bir şey diyemeyeceğim bu animatörlere (yapımcı? senarist?) Sıkıştırmayın şunu, yayın hatta. Ash ligden sonra biraz kalsın Kalos'ta! Eğer ligden önceye sıkıştırırlarsa gerçekten harcamış olurlar karakteri. Daha Mudkip, Absol, Sylveon hayallerimiz var bizim... Almayın bunları elimizde Cry 
O değil de Noibat daha evrimleşmeden ligin haberi geldi :D Ash'in artık yeni poke yakalamaya vakti yok öyleyse.Goodra gelir muhtemelen.Ash'in mega işleri de lig sonrasına kaldı görünüşe göre.
Noibat'ın evrimi Goodra gibi oldu bittiye gelecek (büyük ihtimal Puni'nin Team Flare çalma çabalarında Noibat öne atılıp mücadele edecek ve evrimleşecek yada eski teoriye göre son salonda coşup kazanarak evrimleşecek), Ash Greninjayla dönüşüm yapacak o yakın garanti olay, derken daha sonra eksik olan altıncı Pokemon eskilerden bir Mega olarak gelecek (Charizard ihtimali hep var bana göre).  Sycamore, Meyer ve Wulfric Ash'e bahşedecekler bu Mega'yı büyük ihtimal. Goodra gelmez çünkü artık "Dragon Taipu" Noivern var. Boşuna Noibat'ı yakalatmadılar ya çocuğa.
Yeni bir Pokémon yakalaması bu saatten sonra çok zor, onun için ayrılacak zaman yok. Ne ara yakalayacak da onunla uğraşacak, zaten önümüzdeki bölümler Greninja ağırlıklı olacak. Introdan anladığım kadarıyla Greninja olayı pat diye olmayacak gibi.

Hazır bir Pokémon için kontenjanı kullanmak daha mantıklı. Noivern varken Goodra'ya gerek yok. Oak'tan herhangi bir Pokémon geri gelsin istiyorum, Mega Evrim şart değil.
(23-11-2015, 08:56 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Alıntı:"Team flare planları, Puni'nin sırrı, Serena'nın Showcase'leri, Ash'in lig maçları...Gözünüzü 2015 ve 2016'da pokemon xy&z den ayırmayın."

Şu Serena'nın Master Rank'i Ash'in liginden öncesine gelirse var ya... Ben artık bir şey diyemeyeceğim bu animatörlere (yapımcı? senarist?) Sıkıştırmayın şunu, yayın hatta. Ash ligden sonra biraz kalsın Kalos'ta! Eğer ligden önceye sıkıştırırlarsa gerçekten harcamış olurlar karakteri. Daha Mudkip, Absol, Sylveon hayallerimiz var bizim... Almayın bunları elimizde Cry 
Benim öngörülerim son zamanlarda pek çıkmıyor pokemon konusunda ama (Sen biliyorsun Sawyer'a mega gelmez diye ne kadar savundum buralarda Blush ) Absol işi yaş Erdi.Benden söylemesi. :) 
(23-11-2015, 09:40 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] Ash Greninjayla dönüşüm yapacak o yakın garanti olay, derken daha sonra eksik olan altıncı Pokemon eskilerden bir Mega olarak gelecek (Charizard ihtimali hep var bana göre). 

Benimde tek isteğim 6. pokemon un Charizard gelmesi Mega evrim geçirmese bile bir çok mega pokemonla başedebilecek seviye bence şu an.Bununla ilgili bir teorimde Charizard'ı Prof.Oak ın Lab. ında boşuna bırakmadığı :) . Şu an Ash'n takımında 5 pokemon olması beni gerçekten heyecanlandırıyor. O kadar güçlenmeye gitti artık bunu Kalosta kanıtlaması lazım.. 
(23-11-2015, 09:40 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Goodra gelmez çünkü artık "Dragon Taipu" Noivern var. Boşuna Noibat'ı yakalatmadılar ya çocuğa.

Ben Noivern'in ses ve hava saldırılarının öne çıkacağını düşünüyorum; Supersonic, Boomburst, Hurricane...Goodra'nın dragon ve buz saldırıları bize lazım.Gelirse Muddy Water ve Power Whip gibi saldırılar da görmeyi isterim.Bakalım heyecanlandırdı bu lig haberi beni :D 

Bu arada @_Erdi_ boşuna korkmana gerek yok Serena'nın işler lig sonrasına kaldı aksi halde onu da çıtlatırlardı.Hem ligden önce yapmamaları daha iyi master class ı yoksa AG'nin aynısı gibi olacak.
(23-11-2015, 10:00 PM)tigerman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim öngörülerim son zamanlarda pek çıkmıyor pokemon konusunda ama (Sen biliyorsun Sawyer'a mega gelmez diye ne kadar savundum buralarda Blush ) Absol işi yaş Erdi.Benden söylemesi. :) 

Sawyer'e Mega geleceğini de ben savunmuştum ve çıktı :D Ya şimdi aşağı yukarı her nesilde kız karakterlere asabi, güçlü ve ağır başlı Pokémonlar verdiler er ya da geç (Misty-Gyarados, Dawn-Mamoswine, Iris-Dragonite) klasik yoldan gidip başta söz dinlemez Pokémon edinsin demiyorum ama şöyle hafif güçlü ve havalı bir Pokémon'u da çok görmesinler Serena'ya. Hem ligden sonra da macera devam edecektir. Absol veya Mudkip sonradan da gelebilir yani ama ikisinden biri ( Absol olursa Serena Kalos Quenn garanti diyorum :D ) gelsin, gelmeli...

@Firebender kesinlikle ligden sonra yapmaları daha iyi. Ash'in Serena için Kalos'ta kalacağı düşüncesi bile başlı başına harika Heart Bu da Pokémon tarihindeki başka bir ilk olacak :D 
(23-11-2015, 10:19 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sawyer'e Mega geleceğini de ben savunmuştum ve çıktı :D Ya şimdi aşağı yukarı her nesilde kız karakterlere asabi, güçlü ve ağır başlı Pokémonlar verdiler er ya da geç (Misty-Gyarados, Dawn-Mamoswine, Iris-Dragonite) klasik yoldan gidip başta söz dinlemez Pokémon edinsin demiyorum ama şöyle hafif güçlü ve havalı bir Pokémon'u da çok görmesinler Serena'ya. Hem ligden sonra da macera devam edecektir. Absol veya Mudkip sonradan da gelebilir yani ama ikisinden biri ( Absol olursa Serena Kalos Quenn garanti diyorum :D ) gelsin, gelmeli...
Absol bu tarige uyuyor ama eski nesillerdeki kızlara kalıplı pokeler verdiler.Yani hem dinlemiyordu hem de kalıplıydı.Saçma gelebilir ama ben yine böyle bi poke bekliyorum Serena'ya.Yani ebatlı bi pokemon.

Bu arada Serena gönüllerin Quenn'i canım  Heart
Sawyer'ın mega evrim kullanacağı görüldüğü ilk andan belliydi XD
Diğer üçü de alacak. Hatta ligdeki neredeyse herkes kullanacak. Hatta ve hatta performerlarında içinde bile kullanan olur.

Göreceksiniz herkes kullanacak ve mega evrim sıkıcı bir hal alacak ve hepiniz evrilmemiş pokemon kıymetini bileceksiniz .
NİHAHAHAHHAHAHAH NİHAHAHAHHAHA NİHAHAHAHAHHAHA

Ama bu mega evrimin savaşta ölen ve ruhları taşlara hapsedilmiş pokemon ve insanların ruhlarını enerji kaynağı olarak kullandığı gerçeğini değiştirmez XD