Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Şu ana kadar gerçekten çok iyi geldi pokemon. Umarım şahane bi finalle kapatırlar bu seriyi
Ash'in finalde All-star takımı kuracağı inancı var yabancı forumlar ve Youtube yorumlarında. Eskileri kullanması gereken yerin ilk karşılaşmalar değil de finalde en güçlü rakibine karşı yani Alain'e karşı kullanması daha mantıklı diyorlar. 6ncı Pokémon kim olacak sorusu ve Kenzo'nun görüneceği bilgisi ile Goodra'nın gelmesi kesinleşmesine rağmen böyle yorumlar görmek ilginç. Ancak Mega Absol yenen Hawlucha'yı gördüğüme göre bu düşünce bana ters şu an. Ayrıca Mega Charizard Y ile Mega Charizard X'e çok çabuk ve basit şekilde kaybeden Trevor gibileri de düşünecek olursak mantık veya teori aramak-düşünmek ne kadar uygun bilemiyorum. Bu lig çok kafa karıştırıcı.
Ligde en büyük süpriz final olacak. Ash vs Alain maçı en çok heyecanlandıran maç.
En büyük soru işareti bu kadar spoiler verilirken neden lig fragmanında Alain vs Ash maçı ya da final maçı yok ? Lig kesinlikle bölünecek diye düşünüyorum. Sonra efsanevi bir Ash vs Alain maçı ve Şampiyon Ash Ketchum ! Böyle bir senaryoda All Star olabilir lig finalinde. Tabi böyle olsa bile Ash'in yolculuğu bu kadar kolay bitmeyecek o yüzden All Star olmak zorunda da değil ilk şampiyonluk kadrosu.
Şampiyon olsa sırasıyla E4 ve bölge şampiyonuna meydan okuyacak. Sun&Moon çıkması bu işi tamamıyla bozdu. En büyük spoiler bu oldu. Ne yazık ki şampiyon olamayacak. Başka baharlara kaldı hayaller.
Şu an şampiyon olur olamaz bilemem ama olamayacağını düşünüyorum. Hem anlamadığım bir nokta var Strongest Mega Evolution movie'lerinde Alain'ın ne kadar güzel bir kişiliğe sahip olduğu bize aktarılmıştı, sadece adına çalıştığı takımın yaptığı kötü şeyleri göremeyecek kadar saf biri olduğu için onlara yardım ediyordu. Hatta Lysander'ın Alain'dan hoşlanmasının sebebi onun saflığını kullanabiliyor olması. Bunu movie'de açıkladılar. Neden herkes finali Ash vs Alain gibi düşünüyor. Ash vs Alain tabiiki olacak ama bu final olmayacak Ash Alain'ın gözlerini açacak ve Alain yaptıklarından pişman olup Ash'in yanında Team Flare ile savaşacak. Bu kesin gibi bir şey gözümde.
Şimdi herkes japonca mı takip ediyor bilmiyorum ama Trevor maçı sonucu spoilere girmemeli XD

Ama Trevor mega evrim hak ediyordu. Oyundaki işlevi yakaladığın pokemonları kendisiyle karşılaştırıp mega evriliyor demek. O yüzden çok da zorlamamak lazım. Ki mega evrim sadece güçlü eğitmenlere özel almamalı. Sonuçta Alain bile kullanıyor.

Finalde karma takım zorlama olur. Her ne kadar başkaları da öyle düşünüyor olsa da daha kalabalık bir saçma olur -_-

Benim umudum o takımı veya takımları elite 4 ve championa karşı görmek. Hem Charizard steel type kullanana karşı kullanılıp çekip giderdi ben de geri kalan bazı kişiler de. Ama yok ihtimal. Olsaydı Dianta maçı Kalos takımı ile olurdu falan -_-
Sawyer'in ash'i ligde yeneceğini düşünen var mı? Her ne kadar Alain lige ash yüzünden dahil olsa da sawyer'in ash'i yenmeside bir olasılık.
Sawyer'ın Ash'i yenme ihtimali %1 bile değil bana göre :D Final artık kesin gibi Ash ws Alain yakında bölüm isimleri veya ssler çıkar zaten spoiler verirler gene
Bu lig unova saçmalığından daha iyi olacak gibi gözüküyor bir de senaristler kedini aşıp pikachu/charizard/greninja/sceptile/infernape/heracross gibi bir hiperteam yapsalar hoş olurdu da ihtimal vermiyorum :D