Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
@_Erdi_ Katılıyorum çoğunun metninde katıldıklarım ve katılmadıklarım var ve biz Erdi'nin dediği gibi bu tartışmalara girmemeliyiz böyle alttan almadığımız sürece bu uzar gider ta ki artık farklı seviyelere bile ulaşabilir hakaretler vs. banlanmalara kadar gidebilir yani fazla konuları açmaya gerek yok belli seviyeler saygı çerçeveleri içinde ayrı tabi bende katılabilirdim ama karışmak istemedim kargaşaya :D

         Bir de Şu Greninja olayında söylemek istediğim bir şey var illa sevgi değilde hani nasıl desem siz birinden sırf güçlü diye etkilenmez misiniz ? yani ne bileyim şu anda aklıma gelmese bile yani mesela bir güreşçi var ve onun gücüne sahip olmak istemez misiniz ? sonuçta pokemonlar sahipleri sayesinde gelişebiliyor böyle düşününce daha bir mantıklı geliyor en azından bence :D niye onun gücüne sahip olmak dedim çünkü Ash-Greninja Birleşiyorlar sonuçta yani birbirlerinin aynı gibi bir şey  oluyorlar yani Greninja aradığını bulmuş gibi bir şey oluyor bu durumda :D Ama bunlara da takılmamak lazım sonuçta o bu şekil sever bu bu şekil sever şu şu şekil sever :D bence Animenin gidişatına bakmak yeterli :D o konuda yorum yapmak filan iyidir bunlar

                                       
Saygılar ...


Birde Kısa yazarsak güzel olur :D
@Torkoal93 benim yazdığımı çok yanlış anlamış ve anlamadan yargılamışsın. Pokemonda sevgi önemli olabilir ama Ash zaten tüm pokemonlarını öyle yetiştiriyor. İstatistikler varken pokemonların gücünü duygusal sahnelerin sayısı ile mi belirleyeceğiz ? Ama dediğim gibi karşılaştırmaya gerek yok zaten. Bu da pokemonun mantığına aykırı.

Bence bunların hiçbiri kanıt değil. Daha önemli olanı ise burada yazarken kanıta ihtiyaç duyduğumuzu düşünmüyordum. Ben herşeyi kanıtlarla yazıyorum dedikten sonra bir de bunu yazarak diğer yorum yapanlara , muhtemelen de bana kanıtsız yazıyorsuna getiriyorsun. Ben de ne düşünüyorsam hepsinin bir sebebi var ve çoğu zaman şu yüzden şöyle diye açıkladığımı düşünüyorum. Benim için düşündüklerim sürekli çıkan çıkartmalardan , takvimlerden daha büyük kanıt.

Tabi ki farklı teoriler okumak hoşuma gider. İncelerim siteyi. Soğuma olayına gelirsek yukarıda bahsettiğim çok çok eski mesajıma gelen cevaplara bakarsan neden soğuduğumu anlayabilirsin diye düşünüyorum. O olaydan da sonra burada asıl takımdan bahsedilirken sürekli tek bir pokemon hakkında o gelecek , o olsa yenerdi gibi yorumlar, bir de üstüne sırf takımda Charizard olmadığı için yapılan taraflı eleştiriler ( bence en iyi örnek senin yaptığın ' bu kurbağa Ash'e hiç iyi gelmedi, bir antrenman yaptı onda da hasta oldu ' ) tarzı yorumlar daha çok soğutuyor beni. Soğumak istiyorsak soğuyoruz cümlesini tam olarak anlayamadım , en azından benim için geçerli değil. Bir şey hakkında çok bahsedilince veya o şey yüzünden bana aşırı sert yorumlar yapılınca yazanlara değil ama bahsedilen şeye karşı soğuyorum.


Bir de şunu söylemeliyim yorumunu okuduğunda kendi yazdıklarımdan şüphelendim açıkçası :) Hiç hatırlamıyorum Greninja konusu varken Charizard konusunun açıldığını ama Greninja ve bağ konusu konuşulurken Charizard'a konu gelmiş ve sen hiç arkadaşlar konunun Charizard'la bir alakası yok dememişsin. Bence bu biraz olsun Greninja hakkındaki gereksiz eleştirileri açıklıyor :) eleştiri demiyorum gereksiz eleştirileri :)



@isa alptekin41 yorumlarım aslında direk sana değildi zaten mantıksız yazdın mı bilmiyorum ama onu sen yazdın dememiş olabilirim çünkü anlatmak istediklerimi senin yorumun üzerinden anlatacağımı söylemiştim.

Serebii'de çok abartılıyor olabilir bilmiyorum ama bizim forumda abartılmadığından eminim. Ben forumda eskiden Charizard tabi ki gelecek nasıl gelmeyecek dersin yazıları görüyordum Greninja'nın formu ortaya çıktıktan sonra da Charizard'ın gelme ihtimali azalınca diğer pokemonların özellikle de Charizard'ın yolunu kesen Greninja'nın ağır ve gereksiz eleştirildiğini görüyorum , hatta sırf bu yüzden anime de eleştiriliyor bence.

Ayrıca benim amacım yorumu yapanı eleştirmek değil düşünce tarzını eleştiriyorum hatta eleştirmiyor sadece neden Charizard'dan soğuduğumu anlatıyordum sanırım , yeni üye olmakla da alakası yok bence eski üyeler de o tarz yorum yapmasalar da beğeniyorlar zaten.

Sen Charizard'ı seviyorum diye Greninja'yı sevmiyorum gibi bir şey yok demişsin. Ben de burada Greninja'yı çok sevdiğimden savunmuyorum aslında.

Hayır en sevdiğim Swampert değil Squirtle'dı hala öyle :) sonra Pikachu sonra Charizard geliyordu.


Tartışma konusunda konu illa ki kapanacak. Zaten herkes birbirini tanıyor bence arada tartışmamız lazım. Sınırı aşmadığımız sürece bence sorun yok.
(18-04-2016, 01:30 AM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]DP'yi hafta hafta takip etmiş biri olarak söylüyorum eğer şu an DP yayınlanıyor olsaydı şu an ettiğiniz filler şikayetinin 2 katını ederdiniz.Serena Dawn'a yapılan eleştirilerin yarısını almamıştır.Brock'un DP'deki hali Clemont'tan çok daha fazla eleştiriye uğramıştır.DP'yi bir oturuşta topluca izleyenler XY ile hiç karşılaştırmasın derim.En azından bitmesini bekleyin.

Animeden tat alma olayına gelince bu bence olduğu gibi beklentiye bağlı.Pokemon her bölüm epik savaşlar veya training seansları beklenecek bir anime değil.Ya da siz Ash'in Mega Charizard Y almasını bekliyorsanız bu %100 hayal kırıklığıyla sonuçlanacaktır.
Uuppss bende DP'yi haftalarca takip etmiş biriyim ve söylüyorum DP XY döneminden bin kat daha kaliteli ve zevkliydi yeni bölüm ne zaman çıkacak diye günleri sayardım yani bu tamamen kişisel bir durum
Greninja'ya gelirsek belki Greninja sevgisini göstermeyen bir Pokemondur yani olamaz mı her Pokemonun karakter yapısı farklı bence Ash'i seviyor :p Bu arada neden bu kadar uzun yorumlar var çoğunu okumadım okul hayatım boyunca bile ben böyle uzun yazılar görmedim :/
Yazılar gerçekten çok uzun isan okumaya bile üşeniyor yazmaya hiç üşenmiyor musunuz? Sanki bir Orhun destanı, bir nutuk gibi resmen. :D
Yazıların da maşallahı var :D Söyleyebileceğim tek şey şu olayları akışına bırakın çok fazla üstünde durmayın bence, Greninja'ymış Charizard'mış bunları zaman gösterecek ve o zaman geldiğinde neyin ne olduğunu göreceğiz zaten :)
Bu seride olmasa bile Sun&Moon serisinde Charizard'in geleceğini düşünüyorum. Ancak asıl sorun Kanto'ya döndükten sonra yeni bölgeye giderken Greninja'yı ne yapacak? O kadar bağ hikayesi yalan mı olacak? Greninja ve Charizard'in (mega almış hali) Ash'i hayli yoracaktır. Buna bir çözüm bulunmalı ve hikâye uydurulmalıdır.
Bence annesi olan olaylari duyacak Ash'in yeni bölgeye gitmesini istemiyecek Greninja ve Charizard'da pek ilgilendirmiyor beni Serena önemli benim için umarim yeni bölgeye o da gelir Heart
(19-04-2016, 01:40 AM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uuppss bende DP'yi haftalarca takip etmiş biriyim ve söylüyorum DP XY döneminden bin kat daha kaliteli ve zevkliydi yeni bölüm ne zaman çıkacak diye günleri sayardım yani bu tamamen kişisel bir durum

Lütfen şu zevk meselesine girmeyelim.Biri sana dese Serena Dawn'dan 10 daha iyi ve bu yüzden XY 10 kat daha iyi ne diyeceksin? Kendi aldığınız keyfi cevap diye yazıp kanıt olarak sunmanın lüzumu yok.Sanki DP'ye kötü diyen var yani.

Bakınız Ash'in 7.rozeti aldığı bölüm numaralarına XY93 iken DP127.Ayrıca XY'de arada 4 tane mega act bölümü gördük.Staraptor DP118'de gelirken XY100 itibariyle Ash 3 kalos pokesini üçüncü haline kadar evrimleştirmiş oldu.Hatta biri yeni form da kazandı.DP savaş ve evrim konularında çok daha yavaştı.
(19-04-2016, 10:08 AM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(19-04-2016, 01:40 AM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uuppss bende DP'yi haftalarca takip etmiş biriyim ve söylüyorum DP XY döneminden bin kat daha kaliteli ve zevkliydi yeni bölüm ne zaman çıkacak diye günleri sayardım yani bu tamamen kişisel bir durum

Lütfen şu zevk meselesine girmeyelim.Biri sana dese Serena Dawn'dan 10 daha iyi ve bu yüzden XY 10 kat daha iyi ne diyeceksin? Kendi aldığınız keyfi cevap diye yazıp kanıt olarak sunmanın lüzumu yok.Sanki DP'ye kötü diyen var yani.
DP'ye kötü dedin demiyorum.
Ne diyeceğim hiç bir şey karşımdaki kişi Serena'yı Dawn'dan Iris'den vs çok sevebilir yani durupta nasıl Serena'yı Dawn'dan çok seversin diye kızmam insana :) bu forumun kız karakterlere karşı bir hassasiyeti var sanırım.
Şimdi DP ile alakalı fikirlerim bana kalsın da Hunter J'nin hiçliğe sürüklenişini izlemek yeterliydi. Veya Paul'un suratına çarparcasına vuran Ash'in Brandon'ı yenmiş olduğunu öğrendiği an Ne diyeyim darısı Hain Alain'in başına...