Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(09-10-2015, 05:11 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mümkümse bu saatten sonra vermesinler. Takım bomba zaten herkes son evrimine ulaşacak. Şimdi gelecek Pokemon evrilmez hemen bence. İlk evriminde bir Pokemon yerine de bir rotasyan görmeyi tercih ederim. Lig için de 6. Kalos Kadrosu Pokemonu Goodra ya da Mega Potansiyelli bir şey olabilir.
Zaten bu seri, tabuların yıkıldığı seri olma yokunda gidiyor. "Always Grass" tabusu da gidebilir haliyle.

(Always Grass Forever) dermişim. Çimen iyidir be hacı .d 
Kısmetse sonraki nesile artık (.D 
(09-10-2015, 03:10 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sonuçta mega evrimi sağlayan enerji yıllar önce ölen Pokemon ruhları. Bu konu basit bir düzene dayalı. FMAB 'daki mantık gibi ilerliyor Kalos bölgesindeki enerji akımı...

Mükemmel bir bağlantı kurmuşsun Startle Gerçekten tebrik ediyorum.

Belki Kalos'un yıldız şeklinde olması, ortasında bir merkezin olması da bu yüzdendir, aynı FMAB'daki gibi Surprise

@bulbapedia
Alıntı:The Kalos region is shaped like a five-pointed star, with one of its biggest cities being Lumiose City to the north-central part of the region.
Böyleyse Ash kullanmaz üstüne Alain'e bıraktırır. Oyunlarda devam eder belki ama animede bu seriden sonra çok göremeyiz eğer doğruysa. Zygarde'ın sinirlenmesi de bununla alakalı olabilir. Zaten en baştan beri mega evrimle ilgili olabileceği konuşuluyordu da ölen Pokemonların ruhlarının enerjisi olayı doğal dengeyi sarsar ve Zyagrde için sebep çıkar.
AZ'nin hikayesini ilk öğrendiğimde FMAB'un sonlarını izliyordum ve ölümsüzlükleri bağlantı yaptı =)


Mega evrimin enerji kaynağını öğrenince insanların suratlarındaki ifadeyi düşünsenize  Startle

Zaten Ash'in yanında mega evrimlerin çoğunu yenebilecek Pikachu , grashinja , taloflame(inanıyorum lige kadar hazır olacak)sı varken mega kullanması diyerlerine ağır gelir. Şu andan sonra mega stonelara felsefe taşı gözüyle baktığım için
Fullmetal spoiler(izlemediyseniz bakmayın animenin temel noktalarından biri);
Spoiler:
Hatırlarasanınız kardeşler taşı buldukları halde kullanmamışlardı ve kendi başlarına başarmışlardı.Gerçi diğerinde de felsefe taşı olmuştu yoksa grashinja Ash'in ve kendi ruhunun gücü sayesinde şekil değiştirdiği için mi özel  001(D=) (Edward böyle bir şey yapmıştı neyse abartmayayım )  
Yani Mega stonu Alainden alıp sonra kullanmaktan vazgeçer öğrenince -_-



* sanırım forumu mega evrimden soğuttum huzur içinde uyuyabilirim Sleepy
Oyunlarda devam eder mutlaka bu akım, isterse Cubone'ın annesi Marowak'ı kullansınlar güç için her şey mübah... dermişim :D 
Öncelikle konu hayırlı olsun ben Ash'in mega evrim alacağı konusunda baya şüpheye düştüm ancak hala umudum var.Diğer konuda Ash'in fark yaratan Greninja'sı olacak.Görünüş olarak sahibine tek benzeyen pokemon olarak Ash Tobias-Darkrai uyumu gibi uyumla absürt rakip çıkmazsa kazanır.Bu arada yazmadan edemeyeceğim Ash o kadar tecrübeyle mega evrim almazsa ve diğer acemiler Tierno ve Shota'ya verirlerse harbiden çok büyük hakaretler ederim.
Ash mega evrimi ligden sonra alıcak bence. Greninjaya yeni bi form vermeleri bence bunun göstergesi.
(10-10-2015, 11:42 AM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada yazmadan edemeyeceğim Ash o kadar tecrübeyle mega evrim almazsa ve diğer acemiler Tierno ve Shota'ya verirlerse harbiden çok büyük hakaretler ederim.

Mega evrim ile tecrübenin bir alakası yok ki.Mega evrim için gerekli olan son evrimine ulaşmış mega evrim geçirebilme potansiyeli olan bir pokemon ve taşlar.Aradaki bağı hesaba katmaya gerek yok çünkü herkesin starter pokémonu ile arasında belli bir bağ var zaten.Ash'ten önce Sawyer'ın mega almasında hiçbir problem yok bence.Alt tarafı mega yapıyor yenilmez olmuyor ki.Öyle bir şey olsaydı hala 3. salonu geçmeye çalışıyor olurduk.

Hem bizde Ash-Greninja varken megaya ihtiyacımız yok en azından şimdilik.Her türlü iddiaya girerim Ash-Greninja; Ash'in Charizard'ından, blaze aktiflemiş Infernape'inden, Alain'ın Mega Charizard X'inden daha güçlü bir pokemon olacak.
Bana göre Ashde mega evrim kullanıcak potensiyel yok  Shrug