Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ben şimdi bir noktayı anlamıyorum, birimiz bir şeyi eleştirdiğimizde diğerimiz oradan bir nokta seçiyoruz, tamam. Ama sonra baktık oradan işe yaramadı, başka bir yerden saldırmayı deniyoruz. Sonra öteki öncekinde ben haklıydım polimiğine giriyor ve sonra bu iş dil bilgisi kurallarına kadar gidiyor. Neden? Benzerleri yaşanmıştı daha önce, günlük hayatta hep yaşıyoruz. Tavsiyem, böyle durumlarda durup bir nefes almak, başka şeylerle oyalanmak bir süre. Üzerinden belli bir vakit geçince cevap verme isteğiniz bile kaçacak, 3 ve 4. cevaptan sonra çünkü konudan biraz sapılıyor ve sen önce bunu, sonra bunu demiştin muhabbetine giriliyor genelde. Böylece bu durumun önüne geçmiş olacaksınız. Hatta kendimizi aşıp karşımızdakinde haklı bulduğumuz noktalar olduğunu bile fark edebiliyoruz :) Ben denedim %65 işe yarıyor :D 



Öte yandan (kendi yazdığım yorumu XY&Z Sohbet ile başdaştırmak ve farklı şeylerden bahsetmek istiyorum) Sizce Cynthia'yı görebilir miyiz bu sezon ya da seri içerisinde? Best Wishes'da gözükmüştü. Kalos'a tatilde gelmesine sevinirim şahsen. Ya da geçen sezonlardan ara roldeki karakterleri düşünün, gelme potansiyeli olanlar var mı sizce? Serena'nın rakiplerini de ilerleyen bölümlerde görür müyüz tekrar veya hangilerini görürüz?
(06-05-2016, 05:35 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben şimdi bir noktayı anlamıyorum, birimiz bir şeyi eleştirdiğimizde diğerimiz oradan bir nokta seçiyoruz, tamam. Ama sonra baktık oradan işe yaramadı, başka bir yerden saldırmayı deniyoruz. Sonra öteki öncekinde ben haklıydım polimiğine giriyor ve sonra bu iş dil bilgisi kurallarına kadar gidiyor. Neden? Benzerleri yaşanmıştı daha önce, günlük hayatta hep yaşıyoruz. Tavsiyem, böyle durumlarda durup bir nefes almak, başka şeylerle oyalanmak bir süre. Üzerinden belli bir vakit geçince cevap verme isteğiniz bile kaçacak, 3 ve 4. cevaptan sonra çünkü konudan biraz sapılıyor ve sen önce bunu, sonra bunu demiştin muhabbetine giriliyor genelde. Böylece bu durumun önüne geçmiş olacaksınız. Hatta kendimizi aşıp karşımızdakinde haklı bulduğumuz noktalar olduğunu bile fark edebiliyoruz :) Ben denedim %65 işe yarıyor :D 



Öte yandan (kendi yazdığım yorumu XY&Z Sohbet ile başdaştırmak ve farklı şeylerden bahsetmek istiyorum) Sizce Cynthia'yı görebilir miyiz bu sezon ya da seri içerisinde? Best Wishes'da gözükmüştü. Kalos'a tatilde gelmesini severim şahsen. Ya da geçen sezonlardan ara roldeki karakterleri düşünün, gelme potansiyeli olanlar var mı sizce?

Gelenek bozulmazsa İris gelebilir çünkü her seride bir önceki serideki bayan karakter geliyor ama benim hayalim gary'den yana araştırma için falan gelebilir sinnohtan sonra hiç gözükmedi.
Iris aslında biraz ana karakter gibi ama Gary düşüncen ilginçmiş. Ben Ash'in önceden tanıştığı ve Clemont'un bağ kurabileceği bir karakter gelebilir diye düşünüyorum. Gerçi şöyle bir yoklayınca ortak ilgi alanları olan çok yok ama belki çılgın Zorua'nın sahibi Luke'u görebiliriz :) Gerçi Gary de mantıklı şimdi, profesör olmaya çalışıyordu o da. Yakın alanlar :D 
(06-05-2016, 05:25 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-05-2016, 04:53 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Böyle bir şey diyeceğini tahmin etmiştim, inşallah demez dedim ama dedin maalesef.Sen olayı hiç anlamamışsın yani.Gereklilik kipini kullanmadım derken bile kullanmışsın bu arada.

Winter is coming, Ash buz gyminde önce Talonflame seçecek Noivern değil.Bunu bir düşün.


Evet gereklilik kipi kullandım dememe rağmen "kullanmadım demene rağmen kullanmışsın" dediğine göre tartışma gerçekten bitmiştir. Gözlüğünü takarak yorumları tekrardan okumanı tavsiye etmekten başka yapabileceğim bir şey yok.

Daha ilk mesajda yazmıştım yanlış anladığım bir yer varsa belirt lütfen diye.Malum paragraflar uzun insan yanlış okuyabilir kaç kere okusa da.Sen yanlışı belirtmeyi tartışmayı bitirerek, gözlük tavsiye ederek yapıyorsun sanırım.Tarzını düzeltmeni tavsiye ederim ben de.Bir açıktan yürüyüp gereksiz yere çirkinleşmiş oldun.Neyse bitirelim madem tartışmayı.XY&Z ile iyi eğlenceler sana.
Şöyle bir sahnede mükemmel olabilir Ash greninja ile maç yaparken Ash'in eski ve belki en güçlü rakibi ordan tesadüfen geçer bu isim paul'dur ve mega evrim taşı bulmak için kalosa gelir ash-greninjayı görünce şaşırır ash'e görmeyeli biraz güçlenmişsin der o kızdırıcı tavrı ile bu çok zor hatta imkansız bir durum ama paul görmek isterdim onun yeri her zaman bende ayrıdır :D
Luke'u göremeyiz büyük ihtimal ( zaten kendisini pek sevmezdim :D ) çünkü Gary ve Ritchie dışında Ash'in hiçbir rakibini bile göremedik Luke'u çoktan unuttuklarını düşünüyorum . Gary ,  Iris , Brock benim öncelikli görmek istediğim karakterler ama Gary ve Brock biraz zor gibi. Nostalji dolu birkaç bölüm güzel olurdu :) Gary 7. Nesilden bir starterla Ash'in karşısına çıkabilir serinin sonlarında. Çok da hoş olur bence :) Clemont ve Ash bu kadar iyi arkadaşken Ash'in bence en iyi arkadaşı olan Gary de gözükmeli bu seride 

Ash eğer ligi kazanıp Elite Four ile mücadele ederse karşısına Paul , Cameron ,Tyson , Harrison ve Ritchie de sezon boyunca çıkmalı bence. Muhteşem bir sezon yaşatırdı bize.

Neyse hayal alemine kapılmadan umarım İris'i görürüz. Noivern'i de ligden önce denemiş olurduk başka bir ejdere karşı. Garchomp vs Gible izleyip bir Gabite kazanmak da hoş olurdu. 
Fragmanı dikkatli izledim, Sawyer'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Anlaşılan Clemont'un salonuna da gitmemiş, rozeti yok. Mega Sceptile'ı elde etmeden önce bu karşılaşma kesinlikle Ash'i şoka uğratacak (bakışından belli) ve boynuz kulağı geçecek. 
Luke? I am your father Luke mu? Kim o unuttum.
(06-05-2016, 07:10 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Luke? I am your father Luke mu? Kim o unuttum.

Unovadaki luke zoruası vardı kamera ile film çekip bir yarışmaya katılmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Erdi canını sıkabilir ama Looker'ın gelme ihtimali Cynthia'nın gelme ihtimalinden çok daha yüksek. Ama belli olmaz 13. sezonda Johto'dan Jasmine, 16 sezonda Lance'in kuzeni olan Clair gelmişti. DP ve BW serisinde bir gelenek oldu diyebiliriz Johto spor salonu liderlerinin Ash ile karşılaşması.