Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(27-01-2016, 09:51 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].
.
.
10.su; yok!
.
.
.

Telefonda bu kadar uzun mesajdan alıntı yapmak çok zor. Bunu rahat yapabilmek için yeni yorum yapmam gerekti. Onu da birazdan duzeltirim.

10. Sebep benim beauty and the beast temalı gösteri izlemek istemem. Hatta sonunda mega evrilecekti. Hoş bir gösteri olabilir(di).

Edit:
Ben ve Aglot sıkıldık.
Biz birden fazla insan içeren grup olarak sıkılıyoruz.
Sıkılmaktayız efendim.
(27-01-2016, 10:09 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Victini8989 Ne demek "ben sıkıldığımı söyledim, çoğul için yeterli".  O zaman ben de sıkılmadığımı söyledim, bu da diğer çoğunluk için geçerli :D 

Erdi + Victini olunca biz oluyoruz demek istedi Victini tahminimce 
Tamam,umarım forum "sıkılanlar" ve "sıkılmayanlar" olarak ikiye ayrılmaz :D İkisini de dene tarafını seç falan (tamam saçmaladım)
Hazır Serena konusu açılmışken bende fikirlerimi söylemek isterim. Belki bunu Serena başlıklı konuya yazsam daha doğru olurdu ama neyse. Bence Serena ya en çok yakışacak 6'lı (ilk 3'ü belli zaten)
1. Braixen (şahsen Delphox a evrimleşmesini istemem)
2. Pancham (Umarım Pangoro olmaz)
3. Sylveon (en sevimli eevee evrimi)
4. Meowstic (female)
5. Floette/Florges
6. Vivillon

Mega evrim gelecekse Altaria olmasını isterim. Tabi yapımcılar bir pokemon u tanıtmak için en alakasız bir pokemon da verebilirler.
Tabi bütün bunlar hayal Serena ya 6 pokemon vermezler.
Son 11 saat 24 dakika 14 saniye. 10 oldu...
Serena konusunu burda bu kadar uzatmanıza gerek yoktu bence.Sonuçta yapımcılara bağlı.Ancak benim fikrim Absol gibi güzel bir pokemonu da show casede rezil etmesinler yani.Serena çok zayıf ve yeni pokemonlara ihtiyacı var ama bunu da havalı güçlü güzel pokemonları harcayarak yapmamalılar bence. Vivillon, Jumpluff gibi pokemonlar daha iyi olur show caseler de bence.Ayrıca Dawn, Iris ve May'in pokemonlarına değineceksek eğer tamamen evrimleşmiş iki pokemon'un tekrar evrimleşmesi mucizenin de ötesinde bir şey olmuyor mu ? Yanlızca May'in Munclax'i evrimleşmemişti.Showcaseler çok sıkıcı bir an önce bitsinler artık Alain Team Flare gibi olaylar varken show caseler çok berbat kalıyor.En başından beridir hep söyledim. Yarışmalar da en azında maç etabı vardı. Bunda o da yok.Bence gelmiş geçmiş en berbat pokemon etkinliği bu herhalde.
(28-01-2016, 01:37 PM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayrıca Dawn, Iris ve May'in pokemonlarına değineceksek eğer tamamen evrimleşmiş iki pokemon'un tekrar evrimleşmesi mucizenin de ötesinde bir şey olmuyor mu ? Yanlızca May'in Munclax'i evrimleşmemişti.

Önce fikrinizi güzel bir şekilde beyan ettiğiniz için teşekkür ederim, saygı duyuyorum beğenmemenize. Orada benim demek istediğim ya tek evrimli, ya son evriminde idiler, ya da evrimleşmediler. Tabi evrimleşmediler tek kelime olduğundan ve ben de hızlı hızlı yazmak istediğimden (acelem vardı, devam ederse mobilden devam edecektim ki oradan da böyle uzun yazılar yazmak zor oluyor, zaten konuyu bu yüzden kapatmaya çalışır cümleler kurdum sonunda) sadece onu kulladım. Ama teknik olarak hiçbiri evrim geçir(e)medi.


Bu arada Torkoal93 önceki sayfada Bonnie -- Puni-chan olayını çocuksu bulduğunu söylemiş, bence orijinal ve güzel bir fikirdi. Küçük bir kızın duygularıyla oynamak bana pek çocuksu gelmedi açıkçası :bigsmile: Team Flare olaylarında da en önemli rol Bonnie'ye düşer. Zygarde Corelar birleştiğinde ulimate form açığa çıktığında kafası atacaktır ve onu sakinleştirecek kişi de Bonnie olacaktır tahminimce. Bizimkiler aşağıda savaşsın dursunlar Pokéleriyle :D 

Bir de Zinnia demenle aklıma geldi; Steven'ı, Zinnia'yı ve Iris'i Rayquaza'nın çalınan taşı olaylarında animeye sokacaklardır. Wally de gelse keşke Hoenn'den. Bir Hoenn Festivali yapmadı ya animatörler, alacakları olsun -_- 

Edit: başlamak üzere yeni bölüm:
https://mov3.co/en/tvtokyo/
Rayquaza'nın Johto'da ne işi vardı onu anlayamadım.
Sawyer olacak. Ash'i ligde o yenecek bu gidişle.
Spoiler:
Pikachu'nun iron tail ile savaşması çok iyi olmuş/olacak
Edit:TMNK'nın cut animasyonu değişmiş. Ya da ben yeni farkediyorum.
Önümüzdeki bölüm sizce de mükemmel durmuyor mu??