Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Goodra geçici olarak gelecek ise hiç gelmesin derim madem başta niye bıraktıklar.
Şimdi bu kadar konuştuktan sonra bakıyorum Sawyer her koldan ilerlerken Ash tek bir pokemon ile ilerliyor. Tamam Ash kamera arkasında eğitim yapan bir insan ama greninja tek pokemonuymuş gibi de davranmamalı. Hadi pikachu'nun ihtiyacı yok ve zaten greninja ile de pratik yapıyor gece gündüz. Ve saiyan gibi kendisi yenilince bir pokemona tekrar yenilmiyor. Kendisi ilk bilemedin ikinci(bu durumda Hain Alain earthquake falan kullanırdı.) denemede devirirdi Charizardı mega evrimini dinlemeksizin.

Ama gariban Noynoy ne etti size. Heybetli bir kardeşimiz niye havlucha , talonflame ile beraber hızlarını geliştirmiyorsun üçünün. Yani tamam Hawlucha'nın da ihtiyacı yok diyelim. Hala salamence gibi saldırılarına dayanan aşırı güçlü bir pokemonu yenmese de zorlayacak kapasite de olduğuna inanıyorum. Articuno ile şavaşacağına ve tekrar gözünüze gireceğine dair umudumu kaybetmedim ki umudumu kaybetmem için yarım neden yeterli olabiliyor. Talonflamein se tek eksiği fire blast veya Flare Blitz. Çok mu görüyorsun Ash bu kardeşine yarım bölümlük eğitimi ha . Noivern'in son şansı yenilmek son gym maçında gidişata bakılırsa.

Burada greninja olayını en çok sevenlerdenim ama sahne çalmaya devam ederse charizard gibi bir oluşum göreceğim onu ve ninja köyüne bırakılıp primeapelenmesi dileyeceğim.
Aynen, Ash'in kuş orduysuyla ilgilenmesini ben de istiyorum. Ama şöyle de bir gerçek var: Ash hiçbir rakibine karşı 6'ya 3 gibi ezici galibiyetler yaşamadı. Elbet birkaç tanesini kurban vermemiz gerekecek bir iki tanesinin ön plana çıkması için. Gönül ister ki dengeli gitsin, kurban da vermeyelim öne de çıkarmayalım ama senaristler ya da Ash, hep aynı taktik Undecided 
O zaman mantık şu mu Greninja alayını yenecek bizim diğer garibanlar da herkese yem olacak, bu mudur canlarım :(
Pek ihtimal vermiyorum ama asıl ilginç olacak şey sawyer ve ash'in maçının final karşılaşması olması ligde. Bu sezon yeniliklere açık ilk kez rival maçı ligde final olur.
(02-05-2016, 10:13 AM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O zaman mantık şu mu Greninja alayını yenecek bizim diğer garibanlar da herkese yem olacak, bu mudur canlarım :(

Tabiiki de öyle bir şey demiyoruz, hemen hemen her seride olan bir şey bu. Charizard Gary'nin Johto'da 3 Pokemonunu yenerken Ash'in diğer Pokemonlarından sahaya çıkar çıkmaz yenilen oldu misal. Veya Sinnoh'taki maçta Infernape üç Pokemon aldı ama Torterra çıkar çıkmaz maçı kaybeti, Staraptor galibiyet alamadan gitti. Benzerinin Kalos'ta da yaşanması ihtimal. Ash-Greninja kendini belli edecek, iki üç Pokemo devirecek diye başka kurbanlar olacak. Ash rakiplerine karşı 6-5, 3-2 gibi mağlubiyetler aldı genelde. Tobias gibi 6-1 6-2 almadı.
Bu konuda en iyisini 5. nesilde yaptılar. XD Ama Infernape olayında tamamen arkasındayım olanların. Hatta geri kalan üçünü de yenmeliymiş. Hatta o maçta pikachu ve Infernape takımını devirmeliydi o Paul denilen gaddarın . =D Charizard maçında gözümüze girsin diye overrated fire lizard pikachu'yu almadılar takıma. Biliyorlardı rapid spin işlemez pikachu'ya...
Greninja özel ve seride öne çıkan pokemon evet ama diğer pokemonlarıda performans olarak iyi hem ash hemde rakipleri birbirlerine ezicik üstünlük sağlayamazlar maçlar eşit şekilde rakiplerin pokemonunu eleyerek geçer bence. Bu arada yeni bölüm fragmanından yola çıkarsak ash'te cut veya water shuriken kullanırsa şaşırmam :D
Ve Ash'in Grreninja ve Pikacu olmadan 8. gym seviyesinde olmadığını kendim için kesinleştirdim. Şimdi yenildikten sonra sanmıyorum bu sefer greninja kullanayım diyecek bir insan değil. O yüzden yeni saldırı geliyor. Bakalım ne olacak.
Yenileceği kesin mi ?