Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pikachu 4 Pokemon'la mi karsilasiyor???? Talonflame Unfezant'i kolaylikla eler. Hawlucha da Weavile'i. Bakalim Pikachu kac Pokemon alacak. Daha ortada Goodra yok. Noivern ne yapacak. Cok karisik yapmislar traileri digerlerinde belli olabilir gidisat.
Hevesim kursağımda kaldı yaa ): Neyse Preview'de Alain'in 6'lısını gödük hiç değilse.
Bisharp haa...Aslında Alain'e çok uygun bir poke, nasıl akıl edemedim? Unfeazant ise şaşırttı, ben sonuncusunu Kalos'tan bekliyordum.Ama olsun, daha iyi oldu.Birçok harika Unova pokesi hak ettiğini alamamıştı animeden.Çok şükür Bisharp'ı bu nesil iyi gördük.Unfeazant'ta bu harcananlardandı.Ama hava savaşlarında Ash ve Talonflame karşısında hiç şansı yok.


Ayrıca fragman Ash'in şampiyon olacağına dair inancımı arttırdı iyice.Alain daha şimdiden atmış Charizard'ı ;)
Şampiyonluga olan inancım biraz daha arttı. Alain'in kalan 2 pokemonuda belli olmuş ama bu pokemonları patronu mu verdi maç için yoksa kendi pokemonları mı anlamadım orayı. Ash'e bakıyorum 6 pokemonunu çıkarmış konuşuyor onlarla, Alain'e bakıyorum sadece Charizard var tek charizard mı savaşıcak :D fragmana bakıyorum pikachu hepsiyle savaşıyor nerdeyse bu kadar gir çık yapacağınıda düşünmüyorum belli ki 2-3 galibiyet alacak pikachu ve Alain'in pokemonları harcanacak, Charizard alacak hemen hemen tüm galibiyetleri en son greninja ilede finali yapacaklar. Bu nesilin kahramanı greninja olduğu için Charizard'ı daha fazla parlatmazlar final maçında da sonuna kadar mücadele eder ama son anda kaybeder gibime geliyor. Dev shurikende bizim için zaferin işareti.
Pikachu en az 2 indirir Alain'in pokemonlarından Preview de Metagros ve Tyranitarla Savaşıyordu zaten En sona Charizard kalacak Alainin pokemonlarını resmen harcamışlar pikaçu her maçta var ^.yan^
Alain'den bir Droganite bekliyordum kötü oldu :))
Ash'e olan umutlarım arttı resmen. Bisharp belki 5. nesilden gelen pokemon olabilir ama Unfezant yerine 6. nesil bekledim. Henüz animede görmediğimiz Dragalge hiç fena olmazdı Alain'e ya da bi Malamar bekledim nedense.
O Charizard'ta Dragonite havası sezen bir tek ben miyim? Hayır, moveseti güzel olmasa bir bölümde 10 saldırı kullanacak diyeceğim ama...

Charizard hem Pikachu, hem Goodra ile mücadele eder, sonra da Greninja onu yene, bu sefer ümitliyim, bakalım XP 
Yarı finalde Hawlucha'nın yaşadığını Goodra yaşayacak galiba galibiyet alamayabilir Charizard'a yenilirse zaten göze batmaz.
bölüm ortalarında Teamflare üyeleri boruları bitane makineye takıyodu bençe maçta şike yapabilirler