Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Büyük hata yapar Serena ve Ash kızacak derken Ash senden değerli mi olsun der. Serena mutlu olurken Ash pikachuya sarılır. Çok hoş bir twist olur Serena için.

Ayrıca Pikachu extreme speed öğrenebilir . Beşinci nesilde eventle öğreniyormuş . Belki şimdi öğrenir ve Sun ve Moon oyun gösterimlerinde kullanırken gösterirler. Nedendir bilmem çok hoş olurdu pikachuyu arkasında sarılı bir enerji ile saldırırken görmek.

Ayrıca Diantha maçında değil de haftaya fırlatacak kanatlarını TMNK2. Tabi yetersiz olacak orası ayrı. Bunun ve mega sceptileın savaşı çok eğlenceli olacak. Biri kuyruğunu fırlatıyor diğeri kanatlarını. ikisinin de dönme hareketi yaparak hareketi yaparak çarpışacağını hesaba katarak söylüyorum bu maç(lar) beyblade tadında olacak  XD

***Kafasına Chandelure düşesice daha iyiymiş kullanıyorum 8D
Pikachu'nun Quick Attack'ı unutup ExtremeSpeed öğrenmesini sanırım 3-4 senedir istiyorum. Ben oyunlarda asla öğrenemiyor diye biliyordum. Cidden bir yolu mu varmış?

Şimdi baktım event Pikachu öğreniyorsa bunun oyun mekaniği açısından hata teşkil etmemesi lazım. Bizim Pikachu o kadar iyi bir Pikachu olmuş olsun ki kendini zorladığında artık hız limitini aşsın ve Quick Attack ExtremeSpeed'e dönüşsün. Gayet mantıklı ve Serena'nın elinde bu olayın olması da çok mükemmel olur. Ash nasıl olsa Greninja ile meşgul bu seri böylelikle farklı bir şey görmüş oluruz ve Serena-Ash arasındaki bağ kuvvetlenir. Electro Ball'u unutup tekrar Volt Tackle öğrense tadından yenmez gerçi de bu dediklerim hep hayalden ibaret ne yazıkki gerçekleşmeyecek.
Renk gelir Serana Ashin kılıgına girse cok farklı taktikler düsünüp bizi sasırtabilir bizde süper keyif alırız CCC Serena CCC :D
Bende şöyle düşünüyorum Serena kaybedecek Ash senden değerli mi diyecek sonra Serena alacak ben niye kaybederim diye Ash göz yaşlarını silecek Belkıs öpüşebilirlerde

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serena'nın "Pikachu seni seçtim" deyişi beni benden aldı.Bu kız sadece Ash'in kıyafetlerini giymekle kalmamış Ash'in savaş ruhunu da almış.Rakip pikachu ayvayı yedi, yazık ya yakışıklı da bir şeydi :D 
(10-10-2015, 11:42 AM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle konu hayırlı olsun ben Ash'in mega evrim alacağı konusunda baya şüpheye düştüm ancak hala umudum var.Diğer konuda Ash'in fark yaratan Greninja'sı olacak.Görünüş olarak sahibine tek benzeyen pokemon olarak Ash Tobias-Darkrai uyumu gibi uyumla absürt rakip çıkmazsa kazanır.Bu arada yazmadan edemeyeceğim Ash o kadar tecrübeyle mega evrim almazsa ve diğer acemiler Tierno ve Shota'ya verirlerse harbiden çok büyük hakaretler ederim.
katılıyorum sana kardeşim
O Metang kimin çözen var mi ?
Ve metagross goes to Hain Alain. Animede Ash'e goodrayı çok görenlerin yaptıklarına bakar mısınız? Haftaya 3vs3 yaparlarsa hoş olur. Pikachu'nun karşısına da bir şey bulurlar. Belki Hain Alain lige katılır. Sonuçta tek pokemonla dolaşma kısmı yalanmış.Noivern'ün de bütün saldırılarına karşı dayanıklı rakibi. Beldi dark pulse veya fire blast öğrenir.
O Metang Sawyer'ın bence. Zaten özet bilgide ne diyor, başlıkta ne diyor? Ash vs Alain. Ash Alain'ı görüp maç teklif edecek deniyor. Yani Noivern vs Metang olduğu belli değil. Noivern ilk kez sahada ve Metang spekülasyon yaratma için o sahnede var. İkisi ayrı sahnelerde yani birbirlerine karşı oldukları bile söylenemez. Ayrıca Alain Ash'i sahada görüyor yani Ash biri (Sawyer) ile maç yapıyor orada.
Öyle daha kötü. Sawyer'ı yenemeyeceğiz bu gidişle. Bütün rekabetler Sawyer'dan yana. XD