Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ash'in kardeşi lafını ilk kez duydum çok ayrı ve güzel senaryo çıkabilir :D
Evet.Bende bir yerde okumuştum.Kız kardeşi var ve aynı annesine benziyor.Şampiyon olduktan sonra Kanto E4Lüsüne katılıyor diyordu. :chipachipa: Böyle birşey varsa harika bir senaryo çıkabilir bundan  :squirtle:
Ash'in bir kız kardeşi olması imkansız. Çünkü zaten Silver Giovanni'nin oğlu. Bu teori ancak bir tablo ile açıklığa kavuşur yazı ile karmaşık oluyor. Ama bu teori Silver halkasını kaçırmış olmasına rağmen mantıklı. Ayrıca fark ettiniz mi bilmiyorum ama bölgenin starter pokemonuna sahip kız yan karakterler sadece o bölgede kalıcı olmuşlardı. Bence senaristlerin Iris hakkında ilginç planları var. Serena konusunda da; bence iyi bir karakter ama Ash ile aşkı konusunda desteklemiyorum.
XY&Z Zygardelerinden dolayı Xy'den daha cazip geliyor. Bu sefer Yüzüklerin Efendisi'ndeki gibi bir tempo tutturdu seri.
Yüzüklerin Efendisi Dodgy Hiç sevmem. Bir keresinde okulun neredeyse bütün LOTR fanları arasında demiştim bunu.
Konuya dönersek, hepimiz biliyoruz ki Serena yeni nesilde Ash ile yolculuk yapmaz. Belki ek bir parça olursa öyle.

Onu geçtim de yeni bölümler bomba. Benim sorum grashinja efsanevi seviyesin de olacak mı sonuçta. Bi un dos tres , bi legendary hamstersı teketekte alabilmeli tipi yok sayarak. Regifalan filan feşmekanlar çok defansif o yüzden onları katmıyorum ama unova cinleri cepte olmalı. Abartma diyebilirsiniz ama anime de de oyunlarda da statlara bakarsak mega evrim op . Ash'e mega evrim yerine bunu verdiklerine göre ve bizin geleceği gören tsunade'nin dediğine göre bu daha önemli ve güçlü olmalı. Greninja zaten güç konusunda eksiği yok.
Daha korkuncu bu küçük kurbağa küçük kurbağa iken 9 kişi tarafından zayıf olduğu için terk edildi ya hani, sonrasında Ash gibi ona değer veren birini buldu. Yine terk edilince ne yapacak ?

Bu sezon acılar içinde olack. Puni-chan'nin gidişi , Bonnie ve Serena'nın ayrılışı , pancham chespin, Ash ve pikachu hariç hepsi özellikle Serena ayrılıklarında içimiz yanacak =Z
(22-11-2015, 02:55 AM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Onu geçtim de yeni bölümler bomba. Benim sorum grashinja efsanevi seviyesin de olacak mı sonuçta. Bi un dos tres , bi legendary hamstersı teketekte alabilmeli tipi yok sayarak. Regifalan filan feşmekanlar çok defansif o yüzden onları katmıyorum ama unova cinleri cepte olmalı. Abartma diyebilirsiniz ama anime de de oyunlarda da statlara bakarsak mega evrim op . Ash'e mega evrim yerine bunu verdiklerine göre ve bizin geleceği gören tsunade'nin dediğine göre bu daha önemli ve güçlü olmalı. Greninja zaten güç konusunda eksiği yok.
Daha korkuncu bu küçük kurbağa küçük kurbağa iken 9 kişi tarafından zayıf olduğu için terk edildi ya hani, sonrasında Ash gibi ona değer veren birini buldu. Yine terk edilince ne yapacak ?

Froakie zayıf olduğu için terk edilmedi tam tersine eski eğitmenlerini yetersiz bulduğu için onların sözlerini dinlemek istemedi.

Yeni bölümler hakikaten bomba.Dediğin gibi herhangi bir mega pokemon darkrai, latias, heatran... tarzı efsanelerle rahatlıkla kapışabilir.Bizim mega yerine kullanacağımız şimdilik Ash-Greninja olacak ve çok güçlü olacak bence de.Daha önce sadece bir kez görülmüş bir şey ve o da ninjaların hero greninjası.Baya büyük bir olay yani.Yalnız bu yeni form şu an için sadece animeye özel bir durum gibi duruyor oyuna nasıl yansıyacak merak ediyorum veya yansıyacak mı?
XY&Z'nin 3 bölümünü izledim.Filler olanıda olmayanıda güzeldi gerçekten :) Herhalde pokemon açlığımdan dolayı böyle oldu :)
Kısa mı olur uzun mu olur bilmiyorum ama bi yorumlayayım dedim.Buradan Türkçe çeviride emeği geçen herkesin eline sağlık diyerek başlıyim :)

İlk bölüm Zygarde ile başlıyor ve Lysandre'yi ilk defa ana animede görüyoruz.Ve tabii Team Flare'yi de.Sonra şimdiden bende efsane olmuş opening başlıyor ve ardından bizimkilere geçiyoruz.Bonnie ileride büyük öneme sahip olacak olan Squishy'y buluyor.Tabi gerçek adı bu değil :P  Bundan sonra Sawyer geliyor bizimkilerin yanına  Ash sonuncu rozete adım adım ilerlerken o 5 tane toplamış.Ben kalos için bu kadar bile beklemiyordum aslında onun için.Sawyer gerçekten iyi bi eğitmen olabilirdi ileride ama dediğim gibi ileride .       ama o şimdi bile Ash'e rakip olabilecek düzeye gelerek beni tepetaklak etti resmen.

Devam edeyim.Team plazmayı pek bilmem ancak Team flare'nin gördüğüm diğer takımlardan çok daha itici olduğunu söyleyebilirim.Hapsi boylamalarını en çok istediğim takım oldu şimdiden :) .Squishy'nin gücü ise muhteşem.Kawaii olduğu kadar güçlü aynı zamanda.

2. bölümde ilgimi çok az şey çekti.Birincisi Serena'nın yine becerisini konuşturması.Quilladin'in Eevee hayalinin yanında Chespin ve Pancham ile iyi kombine olması da 2. dikkatimi çeken şey.Vee tabii ayran gönüllü Quilladin :)

3.bölümde güzeldi.XY&Z ile birlikte mega evrimi daha çok ve  her kesimde göreceğiz gibi.Audino'nun megasını da animede görünce hayran oldum resmen.

XY&Z gerçekten iyi başladı bence.Yeni bölüm bilgilerine baktığımda da çok daha iyi bölümlerin bizi beklediğini görüyorum :) Bu arada tekrardan önemli bilgiler konusu açmaya karar verdiğimi de belirteyim :)
Squishy size de böyle kenarda duran bir dede gibi gelmiyor mu? Özellikle Quilladinli bölümde. Acaip olan Bonnie ona perfect formda iken de aynı davranacak XD

Ayrıca yine evrim dönemine başlayacağız. Biliyorsunuz ki anime bir dönem arka arkaya yakalamalar ve evrimleri koymayı seviyor. Başlayınca arkası geliyor. Yani ninja köyündeki savaşlarda Noibat yeni saldırı öğrenebilir kaşla göz arasında. Sonuçta ninjalar karanlıkta saklanıp izlerini belli etmemek üzerine odaklanıyor. E bu maçlarda noibat yardımcı olmazsa kim yardım edecek XD
En iyi takım Rocket takımıdır derim Kanto ve Johto hariç zaten oralar onların mıntıkası, Hoenn, Sinnoh ve Unova'da rakiplerini bir şekilde ber taraf etmeyi becerdi. Ben en çok Team Flare vs Team Rocket olayını merak ediyorum.
Kusura bakmayın arkadaşlar eski konuları hortlatmak istemedim ve nereye yazacağımı da bilemedim.Pikachu'nun özel bölümü var ya XY'de ne zaman yayınlanacak ?
(23-11-2015, 03:14 PM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kusura bakmayın arkadaşlar eski konuları hortlatmak istemedim ve nereye yazacağımı da bilemedim.Pikachu'nun özel bölümü var ya XY'de ne zaman yayınlanacak ?

İngilizce dublaj olarak yayınlandı BURDAN izleyebilirsiniz