Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bugün bence bizimle dalga geçiyorlar :) 
(24-03-2016, 02:57 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün bence bizimle dalga geçiyorlar :) 

Şahsen nedendir bilmiyorum ama sanki bugün bir güzel trollenmiş gibi hissediyorum kendimi :D 
Önümüzdeki bölümler de aksiyon bekliyordum ancak bu kadar değil sanki 1 kutu hap içmiş gibi oldum aşırı doz etkisi yaptı zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama bölümler mükemmel olacak :D
Başta söylediğim biraz da öylesine yazılmış şeylerdi. Geri kalan kısmı ise daha tecrübesiz üyeleri düşünerek yazılmış bir şey. Daha önce yaşadık benzer şeyler. Ama boş veriyoruz zaten bunları konu zaten ben yorumu bitirmeden açılmış :D


Ama yeni gelen fragman ve bölüm isimleri çok hoş.

Özellikle haftaya gelecek bölüm resmen ters köşe. Böyle giderse benim şu ana kadarki favori bölümüm olacak gibi. Aaaaa haftaya değil bölüm. -_- Ve geçen maç için söylediğimiz şeyler bu sefer gerçekleşecek gibi.


Ve Talonflame rekor kırar.
Ve şunu da ekleyeyim Ash'in yeni Pokemon'u yolda gibi geldi bana umarım yakalar onu :)
Anime giderek basitleşiyor. O kadar çizim kalitesi artsın, o kadar senaryo genişliyor iyiye gidiyor diyelim ama ne görelim? Yine tek bölümde Sawyer ve Alain maçı, yine filler, iyice sıkıştırın senaristler aferin :/ Filler miller yapmadan ikisini de ayrı bölümlerde görsek ne olur? Bir de Diantha maçı sürpriz oldu, iyi de oldu. Bakalım Elit 4lü yenen Alain mı yoksa Diantha ile maç yapan Ash mi daha güçlü? Greninja'nın sırtındaki o Shuriken de ne işe yarıyor anladık artık (uçuyor, fırlatıyor). Bir de Greninja'nın sağ bileğindeki şeye dikkat ettiniz mi? Normalde eğitmende olması gereken Kilit Taşına benzer şey mi acaba? 

Spoiler:
[Resim: 2yz0tu0.png]

Spoiler:
[Resim: zikgzp.png]

Salon maçı için ise bir şey söylemeyeceğim henüz. 3. Pokémonu da sonra görürüz ama Abomasnow da Mega olacak gibi durmuyor. Mega Taşı yok.

edit: Phantump yakalama yok, çünkü filmde yok kendisi.
Hiç belli olmaz o durumlar daha filmin sadece 1 tane fragmanı çıktı erken konuşmamak gerek bence. Ha ben kesin yakalar demiyorum ama kesin yakalamaz demek de olmaz.
Evet evet evet defalarca evet yakalasın. Umutsuzca istiyorum yeni bir shiny.

Bu arada bölümde ne olduğunu çok merak etmeye başladım. Bu konuşulanlara göre James kraliçe falan seçildi herhalde Fire
Filmin karakter tanıtımında yok (official sitesinde bile yok) Phantump imkansız. Ve bakın Ash'in de bileğinde bir şey var.

Spoiler:
[Resim: 2s968ag.png]
O shiny Ash'e gelecek!! Gelsin nolur gelsin :(