Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar bu arada en son gelen bölüm isminde sadece Ash, Serena ve dans kısmına takılmayalım.Japoncasını da yazacak olursak: Satoshi to Serena! Dance party de get da ze!! şeklinde.Get da ze genelde pokémon yakalama bölümlerinde kullanılan bir ifade.
(23-12-2015, 05:01 PM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serebi'de gezerken bazı kişilerin yorumlarını okudum. Hani kesin bilgiymiş gibi Ash'in bir Chesnaught ve Mega Charizard Y'si olacağı onların dışında Goodra ve kankisi Wooper'ın da lig zamanı geleceği, Phantump'ın ise James'e gideceğini ısrarla söylüyorlar.

Chesnaught konusu Clemont'un Chespin'i yüzünden zor olur. Mega Charizard Y hep bir beklenti içinde bir de az bir kısmın beklediği Charizard Z. Goodra ve Wooper dönebilir maç yapar gdier o da. James'e ise Phantump verilmez artık sanırım. Tek Pokemonla gidecek Roketler bu seri. Wobbuffet'i saymayın o eski Pokemon. Hem zaten başa bela olan Malamarlar ile uğraşacaklar ve Inkay bu sefer evrimleşip Malamar olacak ve büyük bir olay yaratacak bence. Boşuna verilmedi o James'e. Olympia ileri de Zygarde ve Alev Takımı olaylarında Roket Takımı'nın da büyük bir payı olacak demişti. Inkay burada ön plana çıkabilir bence. 
Ben bu seride bu saatten sonra ne görsem şaşırmam. :D
Ben Chespin ve vahşi Quilladin arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum. Vahşi Quilladin Eevee'ye aşık, Eevee ise Chespin'in arkasında saklanıyor. Bence yeni akım Eevee Heart Chespin . Bu arada Noivern'de de hafif bir sevimlilik var Prettiness . Bir de Charizard Y bir saniyelik olabilir. Büyük ihtimal Team Flare taşların peşine düşecek ve Alain'de olan X taşı ve Ash'in bir şekilde bulduğu Y taşı birleşecek. Ash Charizard'ı kullanarak Team Flare'yi püskürtür ve Z taşını ele geçirir :lol: . Bir imkansızlıklıkla taş Alain'in olur ve animenin yaşı yine 10- olarak kalır Fire . Son cümle çok karamsar oldu ikinci ihtimal olarak Ash taşı kullanmayı ligden sonra öğrenir. İkinci ihtimal daha iyi olur çünkü Team Flare liderini yenmek için çok lazım olur Z taşı. Ayrıca Z taşı Team Flare'nin hedefi ve taşın Ash'in elinde olması Ash'i olayların merkezine sokar. Bir de Genesect filminde o Mega Mewtwo Y boşuna gösterilmedi. Bence Mewtwo Z halinde geri dönecek ama bu sefer Zygarde'ye karşı. Çünkü Zygarde Arceus gibi bir insan topluluğu yüzünden bütün insanlığa saldıracak.
Bizim yakışıklı profesör bir sürü mega stonea sahip. Bana kalırsa Ash'in mega evrilebilen bütün pokemonunu mega şekilde göreceğiz.Ama sadece birer kez ve araştırma amaçlı.
Ya da charizard y yi profesör ash'e hediye olarak verebilir yada sadece ligde kullanması için ödünç verebilir .
Mewtwo konusuyla ilgili Z formu gelir mi bilmem ama X formu 20.filmde gösterilecek diye düşünüyorum. Chesnaught için vahşi Quilladin teorisi çok mantıklı geldi. Charizard teorisi ise tamamen soru işareti.
Konuyu çok sık takip edemediğimden daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama yeni bölümü izlerken aklıma Noibat takıldı. Bence yumurta olayını ailesiyle falan bağdaştırıp 4-5 bölümlük bir seri yapmaları ve Noibat'ı evrimleştirmeleri gerek. Hatta dp de idi galiba ejder eğitmeni vardı bir tane onun gibi bir olay yapsınlar Noivern olsun eğitim görsün. Senaryom da hazır. Noibat'ın babası birinin pokemonu olsun. Sonra tanışsınlar falan roket takımı yine aptalca bir şey yapsın. Bizimkiler birlikte çalışsın kurtarsın. Bu sırada Noibat babasını tanısın. Ama Ash'e çok bağlı olduğu için onu terketmesin. Noivern'e evrimleşsin. Noivern'in sahibi de Ash'e evrimleşen Noivern'i lig başlayana kadar eğitmeyi teklif etsin. Zaten Greninjash tek atıyor. Noivern de çok baba bir şey olur. Hawlucha'yı atsın ormana :D Onun yerine Phantump yakalasın evrimleştirsin.
Serena ve Ash'li bolumde biri birşey yakalayacak sanırım. Absol yakalanacak o bölümde bana kalırsa. Dans etmeyi seven bir absol hayal edemiyorum ama ilerde dans eden mega blastoise görme ihtimalimiz bile varken bu olay beni şaşırtmaz.
Ayrıca ocak/ şubat ta önemli evrim var diyorlardı sanırım.
Miette de varmış 12'de  Heart  Bu bölüm bana bi Amourshipping taraftarı olarak mutlu etti.Teeee 79. bölümde görmüştük Miette'yi.Ne kadar da olmuş.