Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Şu anda dolaşırken gördüm insanlar istemiyor goodranın dönmesini. Diyorlar ki bu sadece Ash'i güçlendirmek için yapılmış olacak ve bütün o goomy ve Goodra olaylarını yerlebir edecek diye. Bu konuda ben de kararsızım ama sadece birkaç maçlık gelirse ilk , tamamen gelirse ikinci olay oluyor ne yazık ki.
Mantığım gelsin kalsın diyor ruhum kenarda oturmuş çekirdek çitliyor...
Birkaç maça gelir, sonra gider bence. XY serisi bittikten sonra da yüzünü gören cennetlik olur.

Bir de fragmandaki Aria VS Serena sizi de rahatsız etmedi mi. Tamam, showcaselerin contestler gibi savaş içerikli olmayışı, farklı konseptlerini ve performerların Pokémonlarıyla uyumunu anladım. Ancak bari finalde savaş olsun Undecided 
Şu maçın devamını göremezsem gözüm açık gidebilir (Aria VS Serena öncesi hatırlayalım son karşılaşmalarını):


Bir de bu Drea Drea, size de Dream Dream çakması olacakmış gibi gelmedi mi XP Umarım iyidir Serena'nın sesi. Ben sanırım seslendirdiği bir opening dinlemiştim ancak çok beğenmemiştim. Aslında Kalos Queen olup birkaç gün ayrılsa bizimkilerden fena olmaz. Ancak bence kaybedip bizimkilerin yanında kalacak. Kendine yeni bir uğraş arayışı ile ilgili olacak bu opening de. 
Serena vs Aria'da oyun Serena'ya. Ash'in yanında bal kaynağı dursa öğrenir savaşmayı. Yanlış öğrenir belki ama olsun. Ki fire blast saldırısı normal bir ateş saldırısından güçlü duruyor.
maalesef ki ben mega charizard y hamlesi olacağını düşünmüyorum çünkü ashin takımı hayvan gibi elektrikten yiyo ama belki sceptile olur (umarım mega charizard y dir) :>.<:
Erdi goodra ile ilgili bahsettigin bölüm 19 mu izledim kaçırmış olabilirim ne oldu ?
Serena'yı izlerken...
Erdi'nin bahsettiği bölüm bugünkü bölüm 19. olan.
Spoiler:
Goodrayı gösterdiler Serena'yı ve diğerlerini izlerken.
Aklıma gelen başka şey de Serena'nın kaybedip eve gitmesi. Annesi de orada hem. Ve Serena ile bizimkilerin haberi yok Grace'in orada olduğundan. Serena kaybettikten sonra ortaya çıkıp "Bak ben sana Rhyhorn Racer ol demiştim. Kendi hayallerinin peşinden koştun, başarılı olamadın. Şimdi doğru eve!" diyecekmiş gibi geliyor. Serena sanki gruptan kısa süreliğine ayrılacakmış gibi bir his var içimde nedense XP Belki seri başında Serena'sız 6 bölüm, seri ortasında Clemont'suz 3 bölüm geçirdiğimizden böyle düşünüyor olabilirim. Bizimkiler yolculuklarına devam ederken arada Serena'yı gösterirler falan. Shauna ziyarete gelir belki. Sonra kendilerine yeni bir uğraş bulurlar, arkada yeni şarkı Drea Drea, ve tekrar Satoshi'nin peşinde yollarda...
(18-03-2016, 01:07 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]"Bak ben sana Rhyhorn Racer ol demiştim. Kendi hayallerinin peşinden koştun, başarılı olamadın. Şimdi doğru eve!"

İleride ebeveyn olunca ben.

Bence Ash'ten uzaklaşmak iyi gelmez Serena'ya yenilgiden sonra yenileceğini var sayarsak kabuledilebilir orandaki kazanma ihtimaline rağmen.
Serena'yı bırakınca vereceği tepki zaten belli Serena'nın;

Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını
Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını
Bir mektup yazarım hep seni sevdimle biten
Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen
Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden
Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen...

Dayanamaz gariban. O yüzden böyle bir ihtimali kabul etmiyorum Serena ve Ash arasındaki olaylar normalleşinceye kadar.
Serena'ya da üzülüyorum acaba Ash'in onunla aynı hisleri paylaşmadığını anladığında ne olacak  Cry  kötü bir şey olursa pokemonu bırakırım  Shout