Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(29-12-2015, 09:09 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dans partneri için mi? :D

Aynen öyle, yeni bilgiyle editledim o mesajı bu arada.
Hergün bir bölüm izlesek. Tüm haftayı sanki Ülkemizde olan '' Entrika '' diziler gibi, beklemekle geçirmesek. Bu bekleyiş çok zor oluyor. Ben herşeyden evvel kalos liginde nasıl bir 6 ile savaşacak Ash merak ediyorum. Yeni bilgileri okudum. Açıkcası beni meraklandıran Noibat dışında bir haber yok. Diğer 2 bölüm yine pembe dizi tadında. Epeycedir bir pokémon yakalamıyor Ash. Şu sıralar bir pokémon yakalansa da izlesek ..
Yarın gösterilecek özel sahneler vb ile yeni bilgiler öğreniriz, olası ihtimaller ortaya çıkar biz de masaya yatırırız, bence Ash bir Pokemon daha yakalayacak, rotasyona ihtiyacı var diye düşünüyorum ki en az Pokemon yakaladığı Hoenn'de bile bundan 1 fazlasıyla  lige gitti :)
Sanmıyorum bize pek birşey söylesinler yılbaşı özelde. En fazla TMNK 'nın bildiğimiz savaşlarından biraz sahneler ve bizim kanto üçlüsünü mega evrimlerle gösterirler. Ama kesin olmayan birşey göstereceklerse Absol göstersinler turuncu özünde ejder göstersinler . Charizard bu sezon gelecekse artık saklamasinlar mümkünse. Ha bir de ligde Ash karma mi gidecek söylesinler ona göre plan yapayım.

Bu arada 2 tane çeyrek bilet aldım . 100 000 i geçerse total 3(nintendo 3da + XY+ ORAS) size hediyem.Bana çıkmaz belki bize çıkar :D
3 saat sonra başlayacak burada olanlarla kopabiliriz :P https://mov3.co/en/tvtokyo/
:D süper olabilir canlı izlemek.

Tişikkirlir sipirmin
Başlamış... ACT IV'den kesit var şuanda. Yalnız bende ses gelmiyor sizde de aynı sıkıntı var mı?
Ses yok maalesef.Gerçi şimdilik pek lazım değil.Ben bakmıyorum bile act 4 ü olduğu gibi koymuşlar başlangıç olarak.
Spoiler:
Eevee, bir Showcase'in ortasında evriliyor Vomit Alain VS Ash de manyak bir şey olacak gibi duruyor... 

Edit: Evrim dans partisinde de olabilir yani Serena'nın üstünde showcase'de giydiği kıyafetler vardı ve çok hızlı geçtiği için çok anlaşılmıyordu ama showcase'ti bence :)

İnanmıyorum ya ss almışlar dans paritisne de benziyor aslında :D 

Spoiler:
[Resim: CXgYiaDWYAAa9U2.jpg:large]

19. filmin teaserını da 10 kez gösterdiler ya. herkes bununla dalga geçmeye başlamış artık :D 
Hay ben gelecek filmden ve zet kelimesinden bıktım. @_@ Bu arada benim izlediğim arkadan mı geliyor yoksa ben ihtiyaç molasındayken mi oldu o evrim. Ki kendileri dans bölümü gibi gözüküyor elbise açısından.