Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(06-01-2016, 06:08 PM)burakela Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi vs mega charizard demiş. Sawyer demiş ne alaka ? Ash inşallah Serena yı seçer.
Sawyer'le Ash'in maçı bölüm başında ve kısa sürede olacak. Daha sonda Alain'le savaşacak Ash.

Zaten XY&Z 10'la birlikte verilen yeni yıl fragmanından Ash VS Sawyer ile Ash VS Alain'in aynı ortamda geçtiği anlaşılıyor.


Bu arada Ash'in rakibinin Clemont olacağını diye hissediyorum. Daha doğrusu Miette'nin savaş partnerinin.

Dans hakkındaysa çok bilgi yok. Ama savaş için bir partnerin seçileceği söylenmiş dans için değil. Bu da dansın partner değişimli olacağı ihtimalini yükseltiyor.
(06-01-2016, 05:46 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]13: The Strongest Mega Battle! Greninja VS Mega Charizard!! (4 Şubat)


Şimdi bu strongest mega battlesa ve alain zaten mega evrim kullanan onlarca pokemonu yendiyse , özellikle elite4dan birini yendiyse. Ve bunlara rağmen en güçlü maç bu olacaksa. cevap Ash>elite 4 üyeleri.

Tamamdır Ash ligi kazanırsa gerisi gelecek -_-


Yenerse bu daha da kesin olur benim gözümde. Hatta o gölgede kaldı dediğiniz talonflame mega scizor ile olan maçını kazanırsa kalanlar umurumda değil. =T
Güçlülük göreli bir kavram. Kime göre güçlü, neye göre güçlü... Ki maçın güçlüsü güçsüzü olmaz, eğitmenin, Pokémon'un olur. Hadi gelin bunun felsefesini yapalım birlikte XP

Talonflame ve Hawlucha için de itibar bölümü please...
Güç dediğimiz nedir ki? belki de güçlü,zayıf,iyi,kötü gibi tanımlar sadece insan doğasındaki eksikliklerden eksikliklerden doğmuştur. Belkide güç insanın içindedir veya içimizde zayıflık dışında bir şey yoktur. Belki de insanın içi o kadar boştur ki bütün bu yanılsamalar birbirinin yankısıdır. Kim bilebilir ki?


Tamam zorlamayalım -_-
Başlıkta size mega niyetine Greninja verdik demişler.Artık Mega Charizard X vs Mega Charizard Y teorisi resmen çöplük oldu.
Greninja'nın Mega niteliğinde olması iyi hoş ama içinde benimde bulunduğum çok büyük bir kitlenin beklediği Charizard Y Trevor'a giderse, XY ve XY&Z serisinden yarı yarıya soğurum.
Bence Mega Charizard Y yi bekleyen çok büyük bir kitle yok.Genel olarak greninjanın mega pozisyonunda olduğu algısı yerleşti iyice.

Sawyer'da Mega Sceptile varsa ben kim hangi megayı almış şaşırmam.Ama alternatif teorilerden mega charizard y nin de Alain'a gitmesi en mantıklısı geliyor şu an.
Charizard Y Trevor'a giderse 5 numaralı kahkahamı atarım.Zerrin Özer'in kahkahasını andırıyor ve sadece nadir durumlarda kullanıyorum. Kötü yanı uzun sürebiliyor ve nefes alamayabiliyorum. Öksürük yapıyor. En son Kurban Bayramı tatilindeyken arkadaşımın bir şakası üzerine kullanmıştım. Yurtta ikimiz dışında rahatsız olabilecek insan yoktu. -_-


Şaka bir yana uçan tipte bir pokemon daha olursa dengesiz olur Ash'in takımı. Diğerlerine haksızlık olur ligdeki. İki mega gibi birşey olur.
(07-01-2016, 12:12 AM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şaka bir yana uçan tipte bir pokemon daha olursa dengesiz olur Ash'in takımı. Diğerlerine haksızlık olur ligdeki. İki mega gibi birşey olur.

Lige kadar Ash'in mega alması da ayrı bir hayal.Herkes mega istemeyi biliyor da key taşını nereden bulacağımızı söyleyen hiç yok :D Uygun pokemona uygun mega taşını bulabilmek ise ayrı bir olasılık problemi.Lig çok uzakta değil ayrıca.
Key stone bulursa gerisi kolay aslında. Yağuşuklu Profesörde bolca taş var.

Ama bana kalırsa Oak vercek iki taştan birini. O taş da Gary'den gelmiş olur. Gary'nin o taşlara sahip olması 4. nesil megalarının yolunu dolaylı yollardan açar diyorum.