Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Nedense noivern son maçın yıldızı olacak gibi geliyor. Bildiğim kadarıyla bu onun ilk resmi maçı olacak. Eğer pek bir şey yapamazsa lige katılma tecrübesini kazanamayacak. O yüzden bastır noi noi diyorum. :)
(12-05-2016, 08:26 PM)EfsaneAntrenör Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nedense noivern son maçın yıldızı olacak gibi geliyor. Bildiğim kadarıyla bu onun ilk resmi maçı olacak. Eğer pek bir şey yapamazsa lige katılma tecrübesini kazanamayacak. O yüzden bastır noi noi diyorum. :)

Son maç? Sawyer'la olan maç mı? O zaman yıldızı 'olacak' olmaz, yıldızı 'oldu, olmuş, olmadı, olmamış' olur :D Yoksa başka bir maçı mı kastettin? İlk resmi maçı Alain'le olan maçtı bu arada.

Bir saniye, sanırım sen son bölümü izlemedin :D 
https://animeonline.io/pokemon-xy-z-episode-26

Edit: Amacım dil bilgisi öğretiyormuş gibi gözükmek değil, ne demek istediğini anlamaya çalışıyorum :D 
Opps son Gym maçı yazmayı unutan ben... Ve yine resmi maçın yanına Gym maçlarını kastediyorum yazmayı unutan ben... Olsun noivern her maçın yıldızı olsun. :D Hep greninja mı olacak? Uzun dilli kurbiş... :D (Not: Alain olan bölümleri izlememeyi planlıyorum. Bizimki yenene kadar en azından. :D ) Ve evet yeni bölümü izlememiştim...
Umarım ilerde Noivern'in daha da güçlü olacağı bölümler görürüz :D .Az önce bir yorum yazdım lakin vazgeçtim .Tek sıkıntım Greninja'nın çok göz önünde bulunması.
(12-05-2016, 08:43 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Son maç? Sawyer'la olan maç mı? O zaman yıldızı 'olacak' olmaz, yıldızı 'oldu, olmuş, olmadı, olmamış' olur :D

"Olayazdı" olmaz mı peki ? Sonuçta Dragon Claw gördük :)
Poşet Hawlucha, standart bir poke görüntüsü veren Noivern, yıllardır ortada olmayan Talonflame ve Pikachu, Su Kalkanı olmayınca bir işe yaramayan Greninja... Kim kurtaracak bu kadroyu Goodra tek başına mı? Pikachu ağlayacak hale geldi. Nedir arkadaş bu Greninja'nın ön plana çıkarılması. Ash yarı finale bile zor çıkar kimse lig şampiyonluğu falan beklemesin. Eski pokemonlardan bir karma yapmazsa rezil bir lig bizi bekliyor demektir.
Anime budur işte bir pokemou illa çıkarmak için şişirme yaparlar.
Spoiler:
Arkadaşlar Ash'in takımı gerçekten çok iyi. Başta Ash'in Pikachu'yu kullanmamasının tek sebebi overkill olması. Unutmayın pikachu aynı pokemona arka arkaya yenilmeyen bir pokemon. Yani Alain'in Mega Charizard X'ini şu ana kadar devirmişti en geç ikinci denemede. -_- Sawyer'ın sceptileı da bana kalırsa hala Trip'in Serperioru ile boş ölçüşemez hesabı siz yapın. Ve bu iki kişiliğin de takımlarında şu ana kadar bildiğimiz karakterlerle eğlenceli bir maç geçmeden sonuç belirlenir. Talonflame konusunda katılıyorum çoğunluğa ama bunun olacağını biliyorduk. Yani daha evrilmeden kendisini kanıtladı. Hawlucha son bir gösterecektir kendisini. Ama asıl rahatsız olduğum şey Noivern'e söylenenler. Kusura bakmayın ama elli defa iron defense diyorum 150 base stat üzerine. Ve Noinoi bu kardeşimizi dragon claw ile devirdi. Kusura bakmayın ama bunu da beğenmeyip normal diyorsanız animeyi sadece beğenmemek için izliyorsunuz . Ve bir çok insanın böyle şeyleri beğenmeme nedeni genelde yanlış anlamayın ama sadece kendisini üstün hissetme çabasıdır. Greninja'yı da yanlış anlamışsınız siz.. Hiç bir zaman bize normal halindeyken çok güçlü denmedi. Ki son bölümü dikkatli izlerseniz azcık Ash ve Greninja'nın normalde değişime başlayacağı sahneden sonra greninja ucubik bir hıza ulaştı. O hız ile saldırsaydı kazanırdı ama Ash hala anlayamamıştı olanların sebebini.
Ash şampiyon olup animeye veda edecek yeni karakterimiz Sawyer olacak gibi bi teori düşündüm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
(13-05-2016, 02:08 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash şampiyon olup animeye veda edecek yeni karakterimiz Sawyer olacak gibi bi teori düşündüm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??

Ash'in nedense bende animeye veda edeceğini düşünüyorum ama pikachu pokemonun maskotu ve maskotu kaybetmeyi göze alamazlar. Pikachunun varlığı ash'in veda ihtimalini düşürüyor. Sawyer'in baş kahraman olma ihtimali bence %1 sawyer çok torpilli bir karakter bence ve kendi yolunu çizdi ama örnek alarak. Ash'in en büyük özelliği kafasının dikine gitmesi ve kendi bulduğu çözümlerle maçı kazanması maalesef sawyer bu özelliklerden yoksun.