Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
BW'nin fillerları hariç Pokemonun her bölümünden zevk aldım ama şimdi bu üstünlük meselesini getirmeyelim bu konuya dostça devam edelim ^^
O degilde Alainin sonuda hunter j gibi olursa :d bence büyük bir geek patlaması olusur xd 
BW'nin filler dışındaki bölümleri çok güzeldi. Özellikle metro bölümleri falan... Sorun şu ki %95'i abartısız filler bölümdü.
 Memo ve Dora'ya katılıyorum ve BW serisini gerçekten seviyorum Roket Takımı ve Plazma takımının organizasyonları güzeldi. Özellikle Roket takımının organizasyonu güzeldi. Diğer serilerdeki gibi hemen her bölümde Pikachu kaçırmaya çalışmak gibi klasik bölümleri yoktu tek kötü yanı lig çok vasattı. BW'yi izlerken lig bölümlerini hep es geçmişimdir özellikle Cameron'a yenildiği bölüm. 
 Decolora bölümleri, Unova bölümleri kadar zevkli olmasada idare etti. XY güzel güzel gidiyor bazen peş peşe sıkıcı bölümler geliyor bazen peş peşe güzel bölümler geliyor. 
 Greninja'nın son halini alması güzel ve Tüm Kalos pokemonları son evriminde. Bu arada Charizard'ı abartan yorum görmedim şu ana kadar Ash'in güçlü pokemonu yorumu yapıldı denmiştir ama yenilmez vs denildiğini hatırlamıyorum. Charizard metiyesi yapıldığında nedense bir Greninja muhalifliği algısı oluşuyor ama bence doğru değil Greninja güçlü ve yıldızı parlayan pokemon. Bu arada hiç bir pokemon yenilmez değil buna efsanelerde dahil. 
Neyse Charizard mevzusu yakında kapanacak zaten :D Trevor'un Charizard'ından başka animeye Charizard sokmazlar daha.@_Erdi_ demişti sanırım gösterilebilecek dünya kadar pokemon var sırada bekleyen.
Ash-Greninja dönüşümü Zygarde olayları sonrası veya sezon bitince kapanacak zaten, welcome yeni bölge, yeni yol arkadaşları, yeni Pokémonlar :D Ben de bunu diyebilir miyim hocam?
Bakalım bunu zaman gösterir. Ash'e mi verecekler yoksa Trevor'a mı? 
(19-04-2016, 02:15 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash-Greninja dönüşümü Zygarde olayları sonrası veya sezon bitince kapanacak zaten, welcome yeni bölge, yeni yol arkadaşları, yeni Pokémonlar :D Ben de bunu diyebilir miyim hocam?

Tabii ki :D 

Ama Ash-Greninja nasıl çıtayı yükselttiyse, yeni nesilde yerine her kim gelecekse o da çıtayı yükseltsin.Charizard'dan, Sceptile'dan Infernape'den, Greninja'dan daha güçlü olsun.Ve böylece Ash daha güçlü olsun :)
Şimdi şuda var Ash'e mega evrim vermezlerse ayıp ederler. Ellere vurda bize yoh mi? :D
Animede Mega Evrim'in kökeni, özelliği, en ayrıntılı şekilde açıklanmadı aslında. Dikkat edersek en son Anistardaki güneş saati Mega Evrimle aynı enerjiyi yayıyor dendi, XY&Z'nin posterinde dev gibi de o güneş saati duruyor. Zygarde'de sürekli Mega Evrim enerjisi ile benzer enerji yayıyor diyorlar, bir de Lysandre'nin Hoenn'den getirttiği megalit var. Tüm bunlar nasıl bağlantılı hale getirilecek, Ash-Greninja nasıl açıklanacak ve Mega Evrim'in kökenleri esas anlamda nasıl anlatılacak? Çok merak ediyorum. Beni yanlış anlayan olmuştur fillere sitem ettiğimden ama insan bunca gizemli, açıklanması beklenen heyecan verici şeyi bildikçe daha da hevesleniyor. Bu işin sonunda Alain kahraman bile olabilir Ash ile birlikte Kalos'u kurtarabilir. Kimi hain diyor, kimi saf diyor, kimi niyeti kötü değil ama yanlış tarafta diyor ama bu adam özel bölümde baş karakterdi, Mega Char X gibi dünyanın en ünlü Pokémonlarından birine sahip, şimdi Ash ile aynı seride ve rakipler. Şu an dostluk var ama en yakın zamanda ciddileşecekler. O zaman Ninja Köyü'nün kahramanı Greninja gibi Ash'in Greninja'sı da öyle bir rol üstlenip görevini tamamlayabilir. Ve Alain da Lysandre'ye öfkelenip X taşını da Key Stone'u da al istemiyorum artık der.