Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Alain'i başta sevdirdiler, saygı duyduk obaaaa ne iyi pokemon eğitmeni dedik (Giriş Kısmı)

Alain bizi şaşırttı hayal kırıklığına uğrattı, olmadık işler yaptı, vay be hiç beklemezdik dedik (Gelişme Kısmı)

Alain sonunda hata yaptığını anlayacak ve Ash'lerin tarafına geçecek, büyük bir faciayı birlikte engelleyecekler. Biz de helal be özünde iyi çocuktu zaten diyeceğiz :)  (Tahmini Sonuç Kısmı)

Fav'a atın bekleyin :p  Senaristler bizi şaşırtmayacak diyorum. 
Aynen özellikle Malva-Alain ve Team Flare VS Korrina, Diantha, Roketler, bizimkiler (Ash, Serena, Clemont, Bonnie) ve Alain'in değer verdikleri (Mairin ile Sycamore) mücadelesini iple çekiyorum. Alain'in kafasını asıl karıştıracak şey Sycamore ile Mairin'in Ash'in tarafında olması olacaktır. Of, o bölümleri iple çekiyorum şuan... Prettiness
Ne yaparsa yapsın o gözümde hain alain olarak kalacak. Gördüğüm ilk andan itibaren hiç yaz etmedim kendisinden.
Ama iyiye dönmesi olası ama ben olsam ona hunter j gibi bir son yazarım.Mairin Charizard ile intikam arayışına çıkar Team Flareye karşı...
Sende ne Ash'i, ne de Alain'i seviyorsun. Sözümden dolayı sataşıyor gibi anlaşılmak istemem sadece eleştiri.
Bence Alain şu tipik kışkırtılmış karakterler gibi.Sonradan dahil olur muhtemelen.
Şimdi sevmek nedir? Benim sevdiğim 10~15 şey vardır. Aslında ben pokemonu da sevmiyorum. Sadece bana zaman geçsin. 14 yıl kaldı zaten taş çatlasın.

Ben sadece birşeyler hissediyormus gibi yapmaya çalışıyorum ve nefret en kolay taklit edilen duygu.

Ash vs Hain Alain maçında Ash hastahanelik olur diyorlar. Benim merakla beklediğim tek şey bu açıkçası.
(23-01-2016, 12:51 AM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi sevmek nedir?  Benim sevdiğim 10~15 şey vardır. Aslında ben pokemonu da sevmiyorum. Sadece bana zaman geçsin. 14 yıl kaldı zaten taş çatlasın.

Ben sadece birşeyler hissediyormus gibi yapmaya çalışıyorum ve nefret en kolay taklit edilen duygu.

Ash vs Hain Alain maçında Ash hastahanelik olur diyorlar. Benim merakla beklediğim tek şey bu açıkçası.

kardeş sevmiyorsan pokemonu ve pokemonları ne işin var forumda kusura bakmayın ama benim ki staşmaktır. çünkü haketti. sevmiyorsan çek git yorumda yapma... kusura bakmayın akdaşlar ama sevmeyenin ne işi var forumda yanılmıyorum değil mi?
Benim yorum yapmamın ve bu forumda bulunmanın nedeni pokemonu sevmem değil ki. Ben sadece internet üzerinden insanlarla tartışmaktan ve zaman geçirmekten zevk alıyorum.
Ayrıca suraya forumdan fikirlerine önem verdiğim üyelerden biri (yanlış anlaşılmasın ) yazsaydı aynısını buraya kendimi banlatacak bir yorum yazardım ve kimsenin kalbini kırmadan giderdim. Ki şu anda aramızdaki bir tartışmayı Pokemon ile ilgili bir konuda tartisiyorum arka arkaya konu dışı yorumlar yazıyorum ve bu van sebebi olmalı bana kalırsa. Ki ben hala nasıl banlanmadim o da ayrı bir soru işareti bende ama neyse.


Ek olarak satasmak doğru kelime değil sanırım . Çünkü sataşmak durduk yere saldırmak gibi bir anlam taşıyor. Doğru kelime(ler) ; cevap vermek , doğan cevap hakkını kullanmak , belki taşı gediğine koymak bilemiyorum .
Victini dostum sakinliğini korumuşsun sana teşekkür ederim ama Pokemon'u da bu şekilde görüyor olman üzdü beni :(

Ayrıca galaxymercury14 lütfen üslubuna dikkat et her ne olursa olsun böyle yorumlar istemiyoruz :)
(21-01-2016, 10:23 PM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada 11.bölüm ship çalışmaları yapan arkadaşlar için bereketli bölümdü kadrajda Ash ile Serena'nın sadece olduğu manzara karşısında olan sahneler vardı. =D

Sadece onlar olsa iyi, bu animeyi yapanlar az değil :D 

[Resim: tumblr_o1c4eakVjd1r07mdjo2_400.png]