Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ash Sawyere yenilmez bence Greninja ile arasında bi sorun olmaz ama Sawyer Ash'i yenerse çok saçma olur çünkü Sawyer Ashden taktik alıyor.

Ash Sawyeri yencek ondan sonra Alain'e yenilcek Greninjayla arasında sorun olcak ben böle tahmin ediyorum.
Demek Noivern'i tamamen Zapdos bölümüne saklıyorlar. Oysa ne gerek vardı Akrobasi öğrenmesine. Neyse Tackle'dan iyidir.
Şu ana kadar çoğu pokemon evrim geçirirken bir kahramanlık sergilediler.11.bölümdeki noi noi'nin yaptığı kahramanlığı küçük buldular demek ki Zapdos'a bıraktılar evrimi.Neyse bir kaç bölüm beklicez artık :)
Sawyer yenecekse şimdi yensin. Böylesi daha iyi çünkü şimdi yenmezse ligde vsv yenecek er yada geç yenecek gibi bir his var içimde. Şimdi yensin Greninja bunalıma girsin tuttum ben bunu. Bir de Firebender'ın lig ne zaman olacak analizine baktım sanki aceleye getirecekler gibi bir endişem var. Beyin fırtınaları yapıyorum, endişeleniyorum artık Ash'i kürsüde görmek istiyorum.
Sawyer Sceptile ini mega yaptiktan sonra fragmanlara göre bi maç daha olması gerek o zaman yenilicektir bence...

Sawyer Sceptile ini mega yaptiktan sonra fragmanlara göre bi maç daha olması gerek o zaman yenilicektir bence...
Bu Sawyer da ne hızlı gelişti arkadaş, Ash'in 6 bölgede gösterdiği gelişimi adam 1 bölgede gösterdi. Ancak kimse unutmasın hızlı yükselişleri, hızlı düşüşlerin habercisidir :)
Aslında mantıklı bir yaklasim fakat Sawyer bile yeni başladığı halde mega tasına sahip oluyorsa diğer lig oyuncuları Allah kerim.
Ashin yolu eskisinden daha zor gozukuyor.Flamethrower bilen Charizardın karşısına sadece tackle bilen bug tipi koymuşlar gibi hissettim bi an :).
Ash& Greninja arasında neden ve ne gibi bir sorun olacak
(03-02-2016, 02:57 PM)farukyazgec Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash& Greninja arasında neden ve ne gibi bir sorun olacak

Bunun tam olarak cevabını bilmiyoruz ancak bir sorun olucağı nerdeyse belli gibi bişey fragmanlardan introdan vs..
Ama büyük ihtimalle savaşta kaybedince bir trip atma mevzusu olucaktır tahminimce.
Az önce TV Tokyo'yu canlı izliyordum. Yarınki bölümün 3.fragmanı niyetine bir sahne koydular. Ash Alain'ı görünce resmen şok oluyor. O bakışlar fena :D Bir de XY14den itibaren endingde artık Roket Takımı'nın şarkısı olacakmış. Bu arada sabah yayını bu ve hava durumunu bile Pokémon ile yapmışlar. Alabildiğim tek screenshot bu oldu.

Spoiler:
[Resim: fux8h4.png]