Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(07-03-2016, 10:23 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bundan sonra bu listeye bakarak şu en iyiymiş, şu daha güçlüymüş gibi düşünenler olursa diye söyledim, sana veya listene bir şey söylemedim ;)

Öyle düşünenler olursa diye de uzun uzun açıkladım.

bu konuda erdiye katılıyorum...

ashin kalosta 5 pokemonla dolaşması tam bir haal kırıklığı artık şu 6. pokemonu ve kalosa ait çimen tipi pokemonlardan birini versinler. ash her bölgede çimen tipi yakaladı
kanto: bulbasaur
johto: bayleef
hoenn: sceptile
sinnoh: torterra
unova: snivy
kalos: no point
hepside başlangıç pokemonlarından chespin gösterdiler clemonta verdiler, quilladin gösterdiler boşta kaldı, chesnaught gösterdiler başkasına ait verselerdi ya quilladini o da evrimleşseydi chesnaughta al sana süper seri

en azından skiddo - gogoatada razıyım tabi

ayrıca yeni başlangıç pokemonları çizilmiş gibi!

6. Pokemon rotasyonlar için ayrılmış bir boşluk olacak sanırım. Bu takıma ek olarak farklı farklı tiplerde güçlü Pokemonlar katılabilir. Çimen tip almaması dert değil, Çimen tip hamle bilecek Pokemon önemli burada aslında. Burada ilk aklıma gelen Solar Beam öğrenebilen ve Mega Yeteneği Drought sayesinde hiç beklemeden kullanabilen Charizard oluyor. Tabi aklimda hep başka olasılıklar da var ama sonra söyleyeceğim. Bakalim anime bizi biraz daha şaşirtabilsin de gerisi onemli degil.
Çimen tipi saldırıya ihtiyaç yok çünkü su ve elektrik saldırıları çimenin işe yarayabileceği türlere karşı güçlü zaten. Çimen tipine ihtiyaç var mı ? O tartışılabilir. 
Drought gibi stratejik olayları önemseyeceğini zannetmiyorum animenin. Direkt solar beam verirler verirseler. O saldırının da ne animede ne zaman ateşleyeceği tam belli olmuyor. Bazen direkt ateşliyorlar, bazen de şarj olma süresi var diyorlar.

Bence Power Whip Goodra göreceğiz. Maksat movepool genişliği benim için. Animede hangi türün neye üstün olduğu da önemsiz ona bakılırsa Sleepy
Hiç belli olmaz aslında. Ash "Flamethrower" demeden bir seriyi atlatmaz bence. Talonflame'de Flame Charge'ı biliyor, ısrarla openingde de sarkı sozu olarak geciyor yani unutmayacak. Çimen tip hamle olarak Solar Beam söyleme nedenim de dedigim gibi Drought, zaten Mega Y'nin ünü biraz da bunun sayesinde. Bu seride imza hareketi ve yeteneklerini açıkça görüyoruz Pokemonların. Şimdi Kanto starteri elinde tutanlara bir goz atalim. Siebold'un Mega Blastoise'in Mega Launcher yeteneğini göstermek için Dragon Pulse'un animasyonunu bile ayrica cizmisler ve Siebold aciklama yapmisti onun icin. Veya Alainin'in Charizard'ı X ısrarla Dragon Claw kullanıyor yeteneği için o hamle onemli. Act 4'te de Mega Venusaur tutan çocuk Flamethrower saldirisindan sonra Alain'a "Mega Evrimleştiğine göre artık Ateş onu pek etkilemez" demişti. Bu da yeteneği Thick Fat için bir tanimdi tabii. Ve Malva'nın Houndoom'u Flamethrower'dan etkilenmediginde Malva yetenegi Flash Fire'ı aciklamisti ama Mega evrimlestikten sonra yeteneği degistigi icin Blast Burn yuzunden yenilmisti Houndoom. Steven'ın Mega Metagross'u Flash Cannon kullaninca " Charizard'in dayanikliligini dusurdu" demisti ve Meteor Mash kullandiktan sonra da "Metagross Mega evrimlestiginde hızı onemli olcude artar" demisti. Daha ornekleri var bu tarz olaylarin. O yuzden bu firsati kacirmayabilirler diyorum.
Ice punch bilen mega swampert bütün takımı yere serebilecek durumda resmen. Saçma geliyor kulağa belki ama sadece sadece Greninja'nın şansı var ama şu anki haliyle yenemezdi bence. Neyse konuya dönersek grass type saldırı önemli. Bu greninja'ya grass knot öğretilerek de çözülebilir.
Greninja'nın Proteanını görsek çok güzel olurdu da hiç umudum kalmadı. Opening'de geçmesinin umarım bir anlamı vardır. ' Reversal ' hariç hepsi bir pokemonla bağlantılıydı sözlerdeki saldırı ve yeteneklerin. Greninja'nın formunu Protean'ın da etkisi ile açıklayacaklar diye tahmin ediyorum zaten ama bakalım. Bir ihtimal 7. nesil oyunlarıyla da açıklayabilirler bence.
Alıntı:

Umarım bu Pokemonlar fake değildir baya güzel cizilmisler çünkü
@Torkoal93 öyle tek tek yazınca mantıklı geldi aslında dediğin, belki mega evrimle (veya altıncı nesille) birlikte önemsemeye başlamışlardır böyle şeyleri. Dördüncü nesilde de status olayına çok takmışlardı (ara ara ability de vardı ama çok taktiksel değillerdi genel olarak, normalinden de abartılı). Her nesil taktıkları bir şey oluyor demek ki :D üşenmeden açıkladığın için teşekkürler.
Çimen turu olanı gorene kadar bir ihtimal veriyordum ama onu görünce iş bitti.Tam bir fan çizimi