Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
[Resim: lcQhII7.jpg]

A massive gathering of mega evolved Pokémon!!
Mega Evolution is a mysterious force only the exceptional people that are emotionally connected to their Pokémon can use! The battles fought by the competitors that have mastered this power... are likely to be enormously fierce!!

A clash between two Mega Charizard!!
In the first round of the tournament, two Charizard appear. Both of them can mega evolve, turning this into a showdown between X and Y! Which of them will win this overly heated fire battle!?

Mega Charizard Y
Charizard's mega evolution. Its Ability is "Drought", so the power of its Fire type moves is increased!

Mega Charizard X
Alan's partner Charizard mega evolves into Mega Charizard X! He is one of Ash's rivals.
Şimdi spoiler yazmaya devam mı edelim yoksa lig için yeni konu mu açılsın ? Bence yen konu açılsın yoksa ben şuracıkta çıldıracağım.

Spoiler:
MCY önemli birine gidiyor sanırım. Ve Goodra bölümünden sonra festivalli olan bölüm ve lig. Şimdi böyle bir durumda altıncılığa goodra veya Charizard yarışı var ne yazık ki. Bilemedim. Ligi de charizard ile doldurmasınlar mümkünse.

Alain lige katılıyor dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi  -_-

Mega evrim çok sık kullanılacak dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi  -_-

Yoksa ligi MCY ile katılan random bir karakter mi kazanacak  ^.yan^  Çok hakaret edilesi bir durum olurdu benim açıdan.

Parça parça yazarım ben yorumları.
Spoilere gerek yok arkadaşlar.Her zaman yaptığımız şey yeni bilgiler gelince burada analiz etmek.

Mega Charizard Y meğer açılış maçı için saklanıyormuş.Olay çözüldü :D Her kiminse artık Alain'dan bir güzel sopa yiyecek.

Bu arada bırak eskilerden çağırmayı full savaşlara gelene kadar Ash 6'lamıyor bile.
(28-05-2016, 12:25 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi spoiler yazmaya devam mı edelim yoksa lig için yeni konu mu açılsın ? Bence yen konu açılsın yoksa ben şuracıkta çıldıracağım.

Spoiler:
MCY önemli birine gidiyor sanırım. Ve Goodra bölümünden sonra festivalli olan bölüm ve lig. Şimdi böyle bir durumda altıncılığa goodra veya Charizard yarışı var ne yazık ki. Bilemedim. Ligi de charizard ile doldurmasınlar mümkünse.

Alain lige katılıyor dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi  -_-

Mega evrim çok sık kullanılacak dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi  -_-

Parça parça yazarım ben yorumları.

 Goodra'dan bahsediliyor gelecek diye bence. MCY rakipler arasında gibi gösterilmiş. Evet kendi paylaştığım resme dikkatli bakmamışım lig maçıymış o. 
Ligi hemen bitirip ardından team flare olaylarını koyup diğer sezona Alola bölgesini yetistirecekler gibi

Chrizard Y olayına değinecek olursak büyük ihtimal Ash Charizardi çağırır ve Profesör Sycamore orda ligi izlemeye gelir Ash'in Charizard'inı goren Sycamore ligde kullanması için Ash'e Charizardite Y verir ve maçtan sonra Ash'te teslim eder
Ash'in çağıracağı pokemon belli olmuş arkadaşlar.

Spoiler:
Ash ligde en dar anında oshawottı çağıracak ve maç sırasında Ash oshawott-ash formuna dönüşecekmiş.

Bilemedim ama o MCY'de Ash'in charizard'ı havası yok. Öyle olsa baktığım gibi hayattan soğurdum zaten istemsiz.
2 tane Ice 1 Electric 1 tane Dragon pokémonları (güçlü) olan biri Ash'in takımı dağıtır gibi duruyor. Tür variyasyonu çok kısıtlı. Kalos 6'lısıyla maça çıkarsa Sawyer ve Alain dahil olmak üzere en az 2-3 maçta yıldız olarak Greninja'yı göreceğiz. Bu durum benim renkli, heyecanlı ve zorlu bir lig görme ümidim konusunda karamsarlığa itti. Eski pokémonların çağırılması bir şart bence.
ligin açılış charizard x ve y arasında olucakmış, Y hiç gözükmemişti bizim charizarda gelebilir diyorduk ama bölüm isimlerini görünce az olan umudum hepten bitti. Ligede çağırmaz artık charizard ve diğer pokemonlarını. Lig greninja ağırlıklı olucak tabi diğer pokemonlarıda harcamamak için onlarda iyi maçlar çıkarıcaktır. Goodra ile 6 kişilik ekip tamamlanır. Bu arada o charizard x Alani'in ise ne ara topladım 8 rozeti arkadaş bu ne hız :D ashin şampiyonluk hayalide yarınlara kaldı :D tahminim son 8e kalır diyorum ligte aşırı derecede mega evrimli pokemon olacak işi zor greninjanın
Greninja'yı bir kenara koyalım, Ash'in elinde Megaları yenebilecek pokémon yok. Her ne kadar güçlü ejderler ve Pikachu da olsa yenmeleri çok gerçekçi gelmiyor bana. Hesaplar karıştı her maç Megalı biri çıksa hepsini Greninja mı yenecek. Halbuki Oak'ın yanında o potansiyeli aşmış, Megaları rahat devirebilecek bir düzine pokémon var. Koy mesela Snorlax'ı halletsin 3 Mega'yı artarda...
Hawlucha Astrid'in Mega Absol'unu indirebilir bence eğer savaşırsa.Hem bir nevi rövanş gibi olur.Pikachu'nun megalarla savaşabilecek güçte olduğunu zaten biliyoruz.