Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yaşasın! İnternette benim gibi düşünen insanlar bulmak ne kadar da güzel. Tamam kehanet kısmı tamamen bana ait bir kısım, yani şu seçilmiş olayı ama kalan kısımlarla örtüşüyor insanların düşündükleri. Doğru yolda olduğumu bilmek güzel :imcool: :yesyourecool: (bilerek ifade kullanımını devre dışı bırakmak)

Spoiler:
[Resim: 880BEA.png]


Gördüğünüz üzere tıpa tıp aynı şeyleri söylemişiz. Froakie doğduğundan itibaren böyleydi. Bu bağ Ash'le sevgisi yüksek olduğundan değil bize yansıtıldığı şekilde, Greninja farklı olduğundan. Ve Ash onu taşıyabilen eğitmen olduğu için bu bağ ortaya çıktı. Olay Greninja'da bitiyor, Ash yardımcı faktör.

Büyük ihtimal, Profesör Sycamore'da kalabilir, içimden bir ses mega evrim bitecek diyor. Sycamore, yanında Alain diğer asistanları ile Greninja üzerinde araştırma yapıp bu eşsiz evrimin sırrını çözmek ve diğer Pokémonlarda da uygulamak isteyecektir (Greninja eğer sonsuza dek bu formda kalırsa) ve bizim hayır sever Ash, Charizard'dan sonra bir kez daha büyük bir vakaya imza atmış olacak... Forumdan birisinin dediği gibi, 'hayır kurumu mübarek' :XP:

Artık Greninja'nın gizemini çözdüğüme göre Iris ve Rayquaza hakkındaki düşüncelerime geçebilirim...
Greninja üzerinde araştırma yapabilirler evet ama başka pokemonlara uygulamak mümkün mü sonuçta Bağ Fenomeni diye bir durum ortaya attılar geçen bölüm.
(09-08-2016, 02:13 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Greninja üzerinde araştırma yapabilirler evet ama başka pokemonlara uygulamak mümkün mü sonuçta Bağ Fenomeni diye bir durum ortaya attılar geçen bölüm.

Yapamasalar da yaparız derler, denerler, maksat Ash'in elinden güçlü Poké'yi almak XD
Gerçekten hayır kurumu benzetmesi doğru ne güzel johto pokemonlarından sonra serbest bırakmamıştı hiçbir pokemonunu Kalos'ta 5 pokemon yakaladı birini bıraktı En güçlüsünü de bırakacak galiba.
Hangi pokemonuna bırakıcağı değilde şuan umrumda olan bu olaylar sırasında bunlara kim yardım edecek¿¿

Korrina falan yardım eder herhalde.
erdinin ön sezi yeteneğine hayranım daha konu başında ashe çim tipi pokemon vermezler dedi ve ondan sonra dediklerinin %99 da çıktı belki tamamı da çıktı ama ben önceki openingte ashin eline gelen poketopu neyin neysiydi onu anlamadım. ama arkadaşlardan biri dedi lucario yumurtası verirlerse harika olur yana ben daha çok krallığın riolusunun görevi bittikten sonra ashe katılmasını isterim...
bende buna benzer birşeyler düşünüyordum oleyy be yalnız değilmişim
Ash şimdiye kadar hep gittiği bölgeye ait pokemonlar yakaladı. Beraber gezdiği arkadaşları veya rakipleri hariç hiçbir zaman bir önceki jenarasyondan pokemon yakalamadı bu yüzden Ash'in bir Riolu'su olma ihtimali çok düşük.
GS Topu benzeri bir olayla evrimi araştırması için Oak ve Sycamore Ash'i Alola Bölgesinde olan profesörün yanına yollayabilir. Tabi Ash Greninja mega evrim olayı Zygarde ile olan savaşta o bölgeyi kurtarmak için geçerse dediğim fikir olmaz.
(09-08-2016, 05:09 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash şimdiye kadar hep gittiği bölgeye ait pokemonlar yakaladı. Beraber gezdiği arkadaşları veya rakipleri hariç hiçbir zaman bir önceki jenarasyondan pokemon yakalamadı bu yüzden Ash'in bir Riolu'su olma ihtimali çok düşük.
4. nesilde Gligar yakaladı.