Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
En kötü ihtimal maç berabere bitecek kupa ikiye bölünecek...
Haydi bakalım, bu saatten sonra denilebilecek tek şey: Başarılar Ash, bol şans!
Pokémon tarihinin bu zamana kadar ki en önemli günü bugün. Bu bölümden sonra sonuç ne olursa olsun büyük değişiklikler olacaktır animede. Oyundaki gelişmeleri de baz alarak bir kez daha Şampiyon Ash diyorum.

En büyük isteğim de Serena'yı izleyen tüm Kalos gibi Ash'i izleyen tüm Dünya'yı da görmek. Hatta yeni seriye devam ederse Ash'in alacağı starter(lar) da izliyor olsun :)
Allah'ım bu nasıl bir heyecan.Bir de ben nasıl olacağını gerçekten kestiremiyorum.Diğer liglerde ne olacağı biraz tahmin edilebilir oluyordu fakat bu sefer olmadı bende XD
Heyecan bastı :( Satoshi'e bol şanslar,Hain Alain'e de bol şanssızlık
Bugünkü bölüm saat kaçta ve link atabilecek olan varmı
(18-08-2016, 11:41 AM)creriksen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugünkü bölüm saat kaçta ve link atabilecek olan varmı


12:55 

https://mov3.co/en/tvtokyo/

buradan izleyebilirsiniz. 
Merak etmeyin sampiyonuz
umarım lig bölünmez çünkü bu bütün bölümleri çöpe atar.bu kadar bekleyişten sonra artık şampiyonluk gelmeli ve gelecektir. 
bölümün afişine bakarsanız ligin bölünmeyeceğini görürsünüz ligin bölündüğüne dair bir resim göremedim ben afişte basbayağı goodra pikachu falan savaşıyormuş gibi gözüküyor hem neden lig bölünsün ki zaten team flaire'ın amacı ligdeki mega evrim gücünü kullanmak değilmi ligi bölerse daha fazla mega evrim enerjisi toplayamazlar alain maçı %85 ihtimalle kazanacak beraberlik olması mümkün değil iki taraftan biri kesinlikle kazanacak eğer iki kişiyede şampiyonluk verirlerse ne anlamı kalır ki ?