Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(10-12-2015, 10:24 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mega Charizard vs pikachu maçından bir kesit görmek hoş olacak.

Öyle olmaz yav.Ash Greninja kullanır Alain'a karşı.Greninja da önce Charizard ardından da Sceptile tarafından tokatlanıp depresyona girer opening'deki gibi.
Bence o savaşlarda formunu kullanmayacak Greninja. Uyum ve güvenleri tam olmayacak. O savaşlardan sonra ise mükemmel bir ikili olup Ashinja'yı kullanmada prolaşacaklar Onion021
(10-12-2015, 10:24 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10-12-2015, 03:47 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2 saatlik yılbaşı özel gösterimi olacak.

Yeni yıldaki mevzular şöyle:

Ash vs Alain
Team Flare vs Team Rocket
Patates

Yılbaşı özel olması hepimizin beklentisiydi. Güzel olacak. Mega Charizard vs pikachu maçından bir kesit görmek hoş olacak. 
Team Rocket vs Team Flare olayları umarım bu sefer de iptal edilmez. Savaşlar mega evrim amaçlı olacak büyük ihtimalle. 
Şimdi Ash ve team rocketin beraber savaştığı döneme yaklaştığımızı kabul edersek Looker'ın gelme vakti gelmiş demektir.

Bencede Team Rocket vs Team Plasma olacaktı yalan oldu. Doğrudan Giovanni önderliğinde Team Flare ile kavga ederse çok güzel olur.
İngilizce Dublaj XY&Z'ye yaklaştı. Haftaya bugün Ash VS Olympia var.
Yalnız ingilizce dublaj izleyince (altyazısı çıkınca dönüp bakmamıştım) Frogadier'in eşsizliğine ne kadar baskı uyguladıklarını fark ettim. Firebender gibi 'Arceus kadar eşsizdir' ifadesini kullanmasalar da eşsiz olduğunda hem fikirler bölüm yazarları en azından :D
Benim o ifadeyi kullanırken primer amacım Izzymemo ve sana örnek vermekti aslında, duvardaki resmin Ash tipli Greninja olduğunu sanmıştınız :D
Showcase'imizin sıradaki konumunum şelaleleriyle ünlü Couriway Kasabası'nda olacağı kesinleşti.

[Resim: E60mOD.jpg]

Eevee beklenen üzere utangaç ama çok tatlı gözüküyor ya Heart Serena üç Showcase'tir peşini bırakmayan kara bulut bunda da peşinde olacak bence. Yoksa bu gösteriyle kazanamamasına çok ihtimal vermiyorum. Eevee o kadar tatlı ki... O değil de nedir bu kızın başındaki talihsizlik?! Bütün bunlar Ash'i seviyor diye mi oluyor anlamadım gitti.

Madem Serena kazanamayacak bari anahtar tanıdık birine gitsin Jessie kazansın. Yazık o da en az Serena kadar uğraşıyor. Nini de kimmiş -_- Serena'nın rakipleri arasında en az sevdiğim. Miette ise favorim :D pokepuff pişirme de var üstelik keşke o da olsa bu bölüm. Serena yine domatese dönerdi (.D
6. bölümü yeni izledim.Harika ötesi bi bölümdü.Anime bu bölümle level atladı gözümde :) Serena'nam yine çok tatlıydı.Clemont'un üzerine düşmesine bayıldım :D ve yarıldım tabii :) Onun dışında Ash'in arkasından gitmes cesurluğu göstermesi mest etti beni.Seviyorum cidden bu kızı :) Ayrıca Venusaur büyüledi beni.Sanpei'nin ağabeyleri iyiymiş.Onun dışında Köyün liderini çok sevdim.Buz saldırısını durdururken çok cooldu . Ve Serena'nın Clemont'un üzerine düşmesinden sonra en sevdiğim iki sahneden birincisi  Bonnie'nin teklifi,Clemont'un tepkisi ve kadının yaşlanmasına korkmaları :DDDDDDDD  İkincisi ise Liderin kadına yanaşması ve kadının shinobiliğini göstermesi bana naruto izliyormuş hissi verdiği için çok güzel geldi bana.Neyse sabırsızlandığım için yorumumu bitirip 7. bölümü izlemeye koyulayım :)
İhtiyarın halini hatırını sormayalı da uzun zaman oldu.Gerçi Ash eski pokemonlarını kullanmadığı liglerde aramıyordu, muhtemelen gene aynı mevzu ancak Serena, Clemont ve Bonnie'nin Oak ile tanışmalarını görmeyi çok isterim doğrusu.
(13-12-2015, 07:19 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serena, Clemont ve Bonnie'nin Oak ile tanışmalarını görmeyi çok isterim doğrusu.

Aynen Ya Bende çok istiyorum Ash Eski Pokemonlarıyla Hava Atar Bonnie Hepsine Yemek falan Yedirir Güzel Olurdu.
(13-12-2015, 08:57 PM)EseslyPikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-12-2015, 07:19 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serena, Clemont ve Bonnie'nin Oak ile tanışmalarını görmeyi çok isterim doğrusu.

Aynen Ya Bende çok istiyorum Ash Eski Pokemonlarıyla Hava Atar Bonnie Hepsine Yemek falan Yedirir Güzel Olurdu.

Her seride Ash ile seyahat eden arkadaşları hep tanışıyor.  Brock, Misty, Tracey, May, Max, Dawn, Iris ve Cilan tanıştılar. Clemont, Serena ve Bonnie'ninde tanışacağına şüphem yok.