Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bence Sawyer'ın kadrosunun sağlam olması daha iyi :D Rakip sağlam olsun, Ash sağlam kadrosu ile iyi karşılar. Oshawott vs Hydreigon göreceğimize Salamence vs Noivern, Hawlucha vs Metagross, Talonflame vs Aegislash, Mega Sceptile vs Ash-Greninja falan görelim. Eskileri çağırmasını da çok istiyorum, bakalım gidişat neler gösterecek.
Metang Alain'a ait.Fragmanın uzun versiyonuna bakarsanız sponsorların söylendiği kısımda çok net bir şekilde Ash'in Noivern gönderirken Alain'ın da Metang seçtiğini görebilirsiniz.
Bulpediada da Alain'in metangi olarak geçmiş.Zaten Sawyer'in salamancei olacak.Ustüne bir de metagross çok zorlama olur.Bu Alain denen iblis lige katilmasa bari.Kesin bölüm sonu canavarı olarak kullanırlar bunu.Ash'in bu herife elenip gitmesini izlemek istemem asla.
Alain'in de başka pokemonları olduğunu biliyorduk da Metang ? Bakalım ligde karşımıza hangi efsaneler çıkacak :D
22. bolumu ızlıyenler lınk paylaşabışlırmi ?
Bu Metang varsa bu Alain'e sempatim  artar lige katılsa ne güzel olur Ash Charizard'ını Alain'in Charizard'ına karşı çıkarır süper olur.

Bu Lysandre kimdir sorusunun cevabı basit Mega Evrimi barışçıl amaç için kullanan bir insan. Lütfen Lysandre ile ilgili spoileri okuyun.

Spoiler:
Tabi yersen. :D 
Ash vs Alain maçı üçe üçte olabilir xy&z bölümde ash vs sawyer maçında kaç pokemon kullanılacağı fragmanda belli olmamıştı belki sürpriz üçüncü bir pokemonu daha vardır alain'ın sürpriz diyorum alain'nın bir metanfı olacağı hatta charizardan başka bir pokemonu olacağı aklıma gelmedi.
Bölüm özeti 
Spoiler:
[Resim: the-man-behind-the-awesome-flamethrower-...sician.jpg]
 
(14-04-2016, 04:51 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu Lysandre kimdir sorusunun cevabı basit Mega Evrimi barışçıl amaç için kullanan bir insan. Lütfen Lysandre ile ilgili spoileri okuyun.

Spoiler:
Tabi yersen. :D 

Birileri Mega Evolution 4'ün açılışını izlemiş sanki :D 
Şahsen Lysandre'nin arkasındayım. Tek sevmediğim Hain Alain o gruptan. Ne yaptığı hakkında pek fikri yok. Ama şimdi bu fikrimi savunursam Hitler'i savunmuşum gibi olacak ve bu hiç hoş sonuçlar doğurmaz.