Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(07-05-2016, 09:36 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada burada yolculuklarına devam ederken değil "Lumiose'a doğru yolculuklarına devam ederken" diyor atlamışsın _Erdi_. Bir nedenden ötürü Lumiose'a gidiyorlar ve 1 bölüm sonra Pancham, diğer bölüm de Charizard vardı bölüm başlığında. Acaba neler olacak?

Teşekkürler hatırlatma için, ekledim o mesaja. Görür görmez çevireyim dedim, üzerine XY&Z Sohbet'te tartışırız hemen diye ama acele edeyim derken atlamışım orayı.
Oha çıldırdım bölüm entrylerini görünce. Neler neler olucak bakalım. Güçlü Goodra'ya ve Florges'e rağmen bu belayı defetmek için Ashlerin yardımına ihtiyaç duyuluyorsa karşımızdaki Carbink bayağı esaslı bir pokémon anlaşılan. Bu durumda yakalanmasını isterim ama ne yazık ki olmayacak. Goodra'da geri gelmeyecek gibi duruyor o da üzücü bir durum. Umut fakirin ekmeğidir. Bekleyip umut edip görüceğiz.
Bölüm bilgilerini okudum çok hareketli ve aksiyonlu bölümler bizleri bekliyor. Şu an açıklanan bölümlerde Mega Abomasnow vs Ash-Greninja savaşı Greninja ve Ash arasında ki uyum açısından önemli ve tecrübe kazandırıcı olacak. Ancak şu Ash'in bayılma olayı büyük bir sorun umarım kısa süre içinde çözerler ligde Ash'in bir maçta tam kazanacağı sırada böyle düşüp kaybetmesi çok korkunç olur.

(07-05-2016, 09:36 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]XY&Z 30 - Find Carbink! Goodra and Dedenne!!

İşte bu bölüm ilginç. Lig öncesi çağıracağı Pokémon'a uğrama denebilir. Yakalama yok sonuçta. Carbink ve Goodra filmde yok. Lig öncesi uğrama selam verme vb. nedenle olabilir dediğim gibi. Ve yine bir Peri tipine karşı Ejder tipi durumu. Şaşırmadım. Bir nedenden ötürü Lumiose'a gidiyorlar ve 1 bölüm sonra Pancham, diğer bölüm de Charizard vardı bölüm başlığında. Acaba neler olacak?

Goodra olayı hakkında ise şunu söyleyebilirim realist olmak gerekirse yüzde 50'ye 50 iki ihtimal var. İlk ihtimal Carbink bizim Goodra ve ekibine zor anlar yaşatacaktır Ash ve Goodra'nın tavırları nedeniyle durdurulabilir. Carbink, Goodra&Florges takımına katılır Goodra bu sayede yerine orayı koruyabilecek bir pokemon olduğunu düşünerek Ash ve takım arkadaşlarına erkenden kavuşabilir. İkinci ihtimal @Torkoal93 ün dediği gibi lig öncesi deneme bölümü olabilir. Goodra ve Ash Carbink'i durdurur Goodra buranın hala bana ihtiyacı var diyerek bataklığı terk etmez orada kalmaya devam eder. Şahsi fikrim Sawyer ile olan lig maçında Ash'in takımında olacağını düşünüyorum Slurpuff ile karşılaşacaktır Peri tipi ile mücadele etmeyi iyi biliyor Salamence ile de Noivern havada çarpışır diye düşünüyorum.  
Uzun zamandır girmiyordum neler olmuş neler :D Sonunda aksiyon tavan yaptı ve her bölüm bir öncekinden daha süper olmaya başladı şu an tek beklediğim bölümler Ash vs Wulfric ve Goodra şu 2 bölümü izlemek için sabırsızlanıyorum.
Ash'te zaten peri türlerini katledecek pokemon var o da Muk. :D Bu arada Goodra'yı göremek fena olmaz.
(07-05-2016, 10:11 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oha çıldırdım bölüm entrylerini görünce. Neler neler olucak bakalım. Güçlü Goodra'ya ve Florges'e rağmen bu belayı defetmek için Ashlerin yardımına ihtiyaç duyuluyorsa karşımızdaki Carbink bayağı esaslı bir pokémon anlaşılan. Bu durumda yakalanmasını isterim ama ne yazık ki olmayacak. Goodra'da geri gelmeyecek gibi duruyor o da üzücü bir durum. Umut fakirin ekmeğidir. Bekleyip umut edip görüceğiz.

Aklıma DP'deki evil togepi geldi, belki o kafada bir şeydir bu Carbink :D 

Goodra film kadrosunda yoktu zaten takıma dahil olmasını beklemiyorduk, lige bekliyoruz ama bu arada eşantiyondan bir Goodra bölümü almış olduk :) 

Bakalım ne saldırılar öğrenmiş yeni, lige de şu Bide ile girmez umarım -_- 
Ahahah Evil Togepi gibi komik olursa bölüm, XY serisindeki favori bölümüm olabilir :D 

O değilde her savaş bölümlerinden hatri sayılır miktarda fragman göstermişlerdi lakin önümüzdeki bölümle ilgili çok az bi sahne gördük bunun altında birşey yatıyor ama bakalim ne
Togepi aklıma mirror pikachu'yu getirdi. Ash gidip oranın TMNK'sı ile savaşsa ya. XD Belki de oradakinin tasarımı farklıdır. Kanatlar yerine daha defansif bir silahı olmasını beklemek uçuk olur ama şu anda TMNK2ye layık rakip bulamıyorum...
Snowbelle gym'in bir özelliğini farkettim ash'in ilk kez ''iki'' kere maç yaptığı son rozet gym'i :D