Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: XY&Z Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aslında talonflame evrimi için fırsat atarken akıllarına geldiğini düşünüyorum. Hem oyuna da atıfta bulunmuş oluruz demişlerdir. Yoksa starterlar hiç görev yapmadı dense yeri var . Water starterı su saldırısı kullandı ve bize firea karşı suyun zayıf olduğunu gösterdi. Yet enadır pruf det wadır iş viik egenst fayır tayp.
Fire starter flash kullandı denebilir iş olarak. Ve bu gidişata bakılırsa Articuno ile savaşacak olanın pikachu olacağını düşünüyorum son gymin olduğu karlı kısımlarda. O arada belki grass starter macaron yer veya Talonflame yeni saldırı öğrenir ama efsaneviler karşısında pikachunun da bir şeyler yapması gerekli. Kim bilir belki pikachu yeni saldırı öğrenir. İron tail, thunderbolt ve quick attack kalıcı gibi ama 4. saldırı tekrar volt tacklea dönse hoş olurdu...
Öğrenemiyor ama Quick Attack yerine Extreme Speed gelsin Sleepy 
Bu arada Greninja'nın moveseti benim de sinirimi bozmaya başladı. Tamam savaşçı ninjasın anladık, çok hoştur ama benane!
Double Team'i daha stratejik kullanabilir şu Cut'tan da acilen kurtulabilir. Su kalkanı gittiğinde kılıç olarak arkasındaki peri kanatlarını (?) kullanabilir. Ya da en kötü Night Slash'a evrilsin saldırı da görsel bir şölen olsun. Greninja'nın da karanlık türü olduğunu hatırlayalım. Water Shuriken'ı da sevmiyorum pek ama o kalıcı gibi Dodgy 
Hawlucha ve Noivern'in de acilen yeni saldırılara ihtiyaçları var. Hawlucha'da Sky Attack hoş durabilir. Veya güçlü bir dövüş türü saldırı. Noivern'de outrage fena olmaz hem Ash'in sözünden çıkar ikinci kez kullandıktan sonra Blush Talonflame de bir yeni saldırı öğrense yeter. Bu nesil Ash'te Flame Thrower, Water Gun, Vine Whip gibi saldırılar göremeyince insan bir tuhaf oluyor.
Animede STAB işi tersten gidiyor. O yüzden kendi türleri dışında saldırı kullanan Pokemon aşırı güçlü sayılıyor. Mesela ice beam saldırısı daha güçlü duruyordu dragon pulsedan. O yüzden farklılık iyidir movesette. (imo)
Greninja öğrense öğrense Mat Block öğrenir sonuçta kendi özel saldırısı başka öğrenen ya da kullanan yok ve ya Night Slash olabilir zaten biri gelecekte bu 2 saldırıdan biri gelir gelirse.Hawlucha'nın saldırıları güzel ama illa 5.saldırı kullanacaksa Sky Attack değil de Sky Drop olabilir sonuçta Ash'in daha önce ki Pokemon'larının kullanmadığı saldırılar olsa daha iyi olur saldırı çeşitliliği artmış olur Noivern'de de Supersonic ve Tackle gider Hurricane ve Dragon Pulse gelebilir Talonflame ise Flamethrower şart.
Dragon Pulse gelmez. Goodra'da varken ikinci bir Kalos Pokemonunda olacağını zannetmiyorum. Dragon Claw veya Outrage daha mantıklı bence.
goodra nın geri döneceği kesinmi şimdi
Kesin bilgi yok Goodra'nın dönmesi ile ilgili. Sakızlardan çıkan çıkartmalarda ve takvimde vardı sanırım bir iki görüntüsü. Tahmin sadece.

Noivern'e Draco Meteor inanılmaz yakışır bu arada. Oyunda öğreniyor mu bakmadım ama animedeki duruşu ile bu hamleyi hak ediyor.
Noivern hurricane ve draco meteor öğrenecektir muhtemelen. Acrobatics kalıcı olabilir bu da hurricane yerine onlarca seçenekten biri gelecek anlamına gelir. Heat Wave hoş olur mesela. Ama böyle de aşırı güçlü olur. Ne diyeyim OHKO pokemonu havasında bir şey çıkıyor. Ama böyle derken hayal kırıklığı olmasın lütfen.

Goodra gelirse dragon pulseı güçlenmiş olursa hoş olur. En az iki kafa bekliyorum -_-
Draco Meteor move tutor hamlesi zaten. Bir başkası öğrettireceğinden daha olası hem. Unutmuşum onu. Draco Meteor veya Outrage olsun bence :)
(14-03-2016, 12:21 AM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kesin bilgi yok Goodra'nın dönmesi ile ilgili. Sakızlardan çıkan çıkartmalarda ve takvimde vardı sanırım bir iki görüntüsü. Tahmin sadece.

Noivern'e Draco Meteor inanılmaz yakışır bu arada. Oyunda öğreniyor mu bakmadım ama animedeki duruşu ile bu hamleyi hak ediyor.

sana hak veriyorum draco meteoru izlemesi bile güzel oluyor ama daha çok ashin giblesinin garchomp olmasını ve b hamleyi kullanırken görmek isterim

He bu arada alain her megayı belki yeniyor ama yenemeyebileceği bir pokemon var oda cynthianın garchompu onu yenemez bence