Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kantoda kimi patlamış olarak görüyorsun dicektimki aklıma son maç geldi. Sonu Turtwige benzemesinde :)
Bu iki bölüm gerçekten serinin iyi yerlere gideceğini gösterdi.Hem komedi hem dram bir arada.Tek eksik aksiyon.Gym eksikliğini hissediyorum şahsen.Umudum trialların devamı ve Team Skull-Lusamine-Gladion üçlüsü.
Alola girl club gerçekten çok sempatik ve sevimli.Mallow'u görünce istemsiz gülümsüyorum.Lilie ise anahtar bir rol alacak.Lana ise Sailor Mercuryi hatırlatıyor bana.Partnerleri de muazzam.Popplioyu Ash için istiyordum,ama Lana ile de iyi bir çiftler.
Tapu Lele de Ash'e kıyağını yaptı.Zaten yaşlamıyordu.Artık ölmez de bu.Wimpodu çok istedim.Pek sevimli idi sesi,bakışları.Guzma'nın esas pokemonu olmasa verirlerdi bence.
Stoutlandin ölümü çok derin ve acıklı oldu.Müzik ve düşen yapraklar gerçekten iyi düşünülmüş.Ash'in yakaladığı 3 pokemonun da hikayeleri iyi tasarlandı.Şu an tek isteğim bir jangmo-o yakalaması.Bu olursa ben tamamım.
Bana da tam tersi gibi geliyor cunku wishiwashi solo formu aşırı amele, school formda da atak ve defans arttığı icin tam Ash'lik. Hem de evrimi de yok. Senaristlee sever evrilmeyen pokemon.
(06-04-2017, 09:44 PM)GreninjaKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana da tam tersi gibi geliyor cunku wishiwashi solo formu aşırı amele, school formda da atak ve defans arttığı icin tam Ash'lik. Hem de evrimi de yok. Senaristlee sever evrilmeyen pokemon.
Okulda ders olarak gösterirler bir olay yaşarlar geçiştirirler gibi ama fena gitmez verirlersede

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir poplio da ashe versinler dicem ama sanırım sinnoh gibi olcak litten ve rowlet son evrimlerine gelip su pokemonuda araquanid olcak galiba

aslında eski nesillerdende su pokemonu verseler iyi olur mesela squirtle, totodile, corpish, buizel veya oshawott dan birini ash yanına çağırsa iyi olur.
Nyabby'nin ağlayışı çok fenaydı yav, hala kulaklarımda sesi. Ölüm temasını, ağaçtan düşen yapraklar üzerinden işlemek ve bu şekilde çocuklara yedirmek zekiceymiş.
2 bölümü de yeni izleyebildim ve izlemeden yorum yapmak istemedim. Bölümler tek kelimeyle muhteşemdi. 2 hafta beklediğimize değdi açıkçası.

20. Bölüme gelecek olursam gerçekten 20. yıla, 20. Bölüme yakışır bir bölüm olmuş. Ash&Pikachu dostluğunu bir bölümde görmeyeli epey bir zaman olmuştu. 7. nesildeki favori böceğim Wimpod'u görmüş olmaktan da mutluluk duyuyorum. En sonunda ortaya çıkan Tapu Lele'de bölüme adeta nokta koydu. İnsan havasından uzak, Pokemon'ların ön planda olduğu harika bir bölümdü gerçekten.

21. Bölüm Pokemon animesinin tarihine geçmiş bölümlerden biri olacak. Müzikleriyle, diyaloglarıyla, dramıyla adeta oscarlık bir film gibiydi. Stoutland'ın ölümü kalbimi parçaladı resmen :( Hep merak ediyordum Ash Litten'i yakaladığında Stoutland tek başına ne yapacak diye ama sonunun böyle olmasını hiç beklemiyordum. Kalbimizde yaşayacaksın Stoutland :(
Arkadaşlar biraz konuyu dagiticam kusura bakmayın :)))
1. Bir antrenör elit 4'dan biri olmak icin ne yapmali?

2. Mesela bi antrenör bolge sampiyonuna meydan okudu ve yendi diyelim peki yenilen sampiyon elit 4 a mi düşüyor yoksa direk normal antrenör pozisyonuna mi düsüyor?

3. Bi antrenör elit 4 u yendi diyelim ama şampiyona yenildi peki bu antrenor elit 4 dan biri mi oluyor?

4. Ash in sürekli bahsettigi Pokemon Master olmak bi unvan mi yoksa hani pokemonlar konusunda uzmanlasmak istediği için kullandığı bi sey mi eger bi unvansa bunu kazanmak için ne yapmasi lazim?
Bu sorulara anime hiçbir zaman cevap vermedi :) Oyundaki mantıkta 8 rozet kazananlar direkt önce seçkin dörtlüye, ardından şampiyona meydan okuma hakkı kazanıyor. Fakat animede 8 rozeti toplayanlar için farklı bir lig sistemi var. Bütün 8 rozeti toplayanların yarıştığı bir sistem. Sinnoh zamanı bu meseleyi biraz deşmişlerdi. Cynthia, ligi kazananlar için bir şampiyonlar ligi düzenlendiğini ve Ash ile Paul'un bir gün lig kazanıp bu özel lige gireceğini söylemişti. Şampiyonlar ligi dediğimiz şey Tobias, Tyson, Alain, Virgil gibilerin yarıştığı bir lig gibi bir şey olsa gerek, Cynthia'nın lafından bu çıkarımı yapabiliriz en azından.

Seçkin dörtlü nasıl olunur o yüzden bilemiyoruz. Fakat seçkin dörtlü olduktan sonra istenildiği zaman şampiyona meydan okuma hakkı kazanılıyor. Eğer seçkin dörtlü, şampiyonu yenerse yeni şampiyon oluyor, yenilirse olduğu konumda kalmaya devam ediyor.
Aynen Cynthia nin bu sözünü hatirliyorum hatta cok garibime gitmisti. Diger sorularıma da bi bakar misin özellikle su Pokemon Master konusu icin