Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ya ben 20 yaşındayım çoğu zaman abuk sabuk çocuksu hareketler yapıyorum, dans ediyorum, eğleniyorum. O yüzden posterdeki garip hareketler yapan Ash'i görüp çocuksu olmuş demeyin. Yeri geldiğinde yani savaşlarda ciddi meselelerde yeterince olgun olsun yeter. Geri kalan zamanlarında muziplik çocukluk şaklabanlık renk katar zaten. İnsanın fıtratında da bu vardır.
Bu arada Lillie'nin Vulpix'i görünce Ash'e yakıştırdığım Ninetales da hayal oldu. Belki Marowak olabilir mi? Ya da yeni gelecek Arcanine? Dragonite?
Tek bir fotoğrafından çıkarılan bir sonuç değil bu. XY ve SM posterleri arasında ciddiyet farkı çok fazla. Perşembe günü izleyeceğimiz Ash ile Sun&Moon 'daki Ash arasında çok büyük fark olacağını düşünüyorum ben. Bu da sadece posterdeki tavırdan değil posterdeki her ayrıntıdan ve oyundan şuana kadar gelen bilgilerin tamamını düşündüğümde yaptığım yorum. Yoksa Ash sürekli ölüm kalım savaşı versin diyen yok ama anaokulu seviyesine de düşmez umarım anime. XY'den sonra olgunluğunu kaybetmesi inandırıcılığı azaltacak.


Serena'nın olmayacak olması üzdü beni. Clemont ve Bonnie'nin olmayacağı kesin olduğundan o çok etkilemedi. Çok alışmıştım bu ekibe ve garip gelecek açıkçası onları görememek. Bu arada kimse yazmamış ama ilk defa aşçımız bir kız sanırım :D ( Serena'nın tatlılarını ve yardımını saymazsak ) . Lapras keşke dönse :) Tahminime göre ya sadece Litten alacak Ash ya da 3 başlangıcı birlikte alacak.
En azindan Ash Z Move kullanabilecek bu güzel bişey
Posteri çok sevdim.Evet ben de çocuksu Ash görmek istemiyorum ama bu bir ihtimal, hatta Erdi'nin tek/çift sayı teorisi vardı: Tek sayılı sezonlarda daha çocuksu, çiftlerde ise daha ciddi bir Ash oğlan görüyoruz.Bu mantıkla bu sezon XY'ye oranla çocuksu bir Ash gelebilir.Ama dediğim gibi görmek istemiyorum.Yine de güzel taraflarına bakarsak:

Ash'in ilk defa "pokemon ustası" olmak değil de, mezun olmak gibi ilginç bir hedefi var, bu Ash oğlanı tekdüzelikten çıkartır.Ash'i çok çok severim, ama biraz tekdüze bir karakterdi, bu sezon bu kırılabilir.

Nasıl MegaEvrim'in tanıtıldığı nesil Ash'de KilitTaşı ve MegaTaş göremediysek, bu nesil de adını bilmediğimiz bu bilezik ve kristalleri görememekten korkuyordum, an itibariyle rahatlayabilirim.Ash'i "dans ederken", Pika'yı da Z Hamle kullanırken görmeyi merakla bekliyorum.

Ortaya attığım iki kız, bir oğlan büyük ihtimalle gerçekleşti.Tabii belli olmaz; mesela DP'nin ilk posterinde Ash, Dawn, Paul vardı.Ordan "Brock yok"gibi bir sonuç çıkabilirdi.Ama görmediğimiz bir oğlan çıkabilir.Bu yüzden enseyi karartmak yok @_Erdi_ sarışın oğlan için yürekler bir ;) Haa benim için Ash/Mallow/Lillie'de müthiş o ayrı(asıl hayalim Ash/Serena/Mallow'du ama buda kabulümdür).

Son olarak, poke eşleşmeleri için daha erken ama şimdiden Roketler'den bir Bewear bekleyebiliriz diye düşünüyorum..

Güzel ve eğlenceli bir sezon bizi bekliyor, hadi hayırlısı ;)
Bu sezon Ash'in amacı farklı ise gerçekten iyi olur. 
Ayrıca çok çocuksu diyorsunuzda... um... Ash zaten bir çocuk.
Zaten Bir Z-Move hareketi yapmasından tüm serideki davranışlarını çıkartamayız. Aklını kaybetmezken bizi eğlendire de bilir belli olmaz.
Ben bu seriye güzel bakıyorum, XYZ den beri bir canlanma var, sanırım BW deki filler faciasından bir ders çıkardılar.
Yani Satoshi komik bir hareket yapmış diye hemen çocuksu oldu diyorsunuz benim de çocuksu hareketler yapıp şımardığım zamanlar çok olmuştur ama genelde ciddi olgun biriyim bunun gibi düşünün bence :) İlk sezondaki gibi çocuksu olacağını sanmıyorum :) ama yaşı hala aynı yani tip olarak değişmemiş hiç aynı Kalos'taki Ash birazcık daha olgun çizselerdi :)
Bence ekip Satoshi,Mallow,May ve Dawn olmalı derrmişimmm :)
Satoshi Mallow ve yeni bir çocuk iyi olur açıkçası Lillie'yi hiç sevemedim gelmesin ikinci Serena vakası gibi gözüküyor
Acaba bu sezon bir yenilik daha yapıp Ash'in belli bir yol arkadaşı olmaz mı ki? Açıklayayayım. Şimdi postere bakınca pikachu kuzeni ( adını unuttum ) elektrik tipi ada ustasında ( bunlara da ne deniyor unuttum ) ve her sezon pikachu kuzeni Ash'in yol arkadaşlarından birinde olurdu. (Her sezon çimen tipi başlangıç pokemonu da yakalardı XY ye kadar bu da değişti ama olsundu ) Yani demem o ki acaba Ash'in bir hep yanında gezen ( lillie veya Sawyer çakması çocuk veya sarışın çocuk) bir de her adada ayrı ayrı gezecek biri. Sarı adada o tombiş çocuk gezer işte mavi adada su eğitmeni kız, yeşil adada mallow gibi gibi. Yani ikinci bi sabit yol arkadaşı olmaz belki. Baya kötü açıkladım ama kusura bakmayın.
Komik durmuş diye veya hemen değil. Bunu anlatmaya çalıştım üstte. Oyundan gelen bilgiler zaten bu yöndeydi. Afişteki her ayrıntıyla da bunun mesajı verilmiş oldu.

Evet Ash bir çocuk :D Ama yaptığı savaşların ciddiyetini gördük. İki gün sonra GYM liderleriyle toplanıp Dünya'yı kurtaracak ki bu sefer onlara önderlik eden kişi. Şimdi lig finalisti , Kalos'u kurtaran kişi okula gidiyor. Ash-Greninja ve Charizard'ı o okulda düşünün bir lütfen ya :D
Unovada ki Ash'ten sonra bir daha öyle hata yapmazlar. Bu sezon belki Ash, Kalostaki ciddiyetini kaybedebilir biraz ama unova kadarda düşmez ve edindiği tecrübeleri unutmaz. (Pokemonlarını unutsada XD ) Afişteki charizard ve laprasta Ash'in değildir. Charizard'ın üstünde biri var zaten. Hem bu pokemonları Charizard Y de olan rezillikten sonra geri getirmezler, umudum da yok. Keşke Snorlax gelse yeni formuyla ama onun bile ihtimali yok gibi bence.Başlangıç pokemonu olarak ise Ash,Litten' i alır veya yakalar. Zaten 3 tanesini birden yakalamasın sonra gelişmiyorlar bile. Tekini yakalarsa son evrimine ulaşır. Yanındaki karakterlere bakarsak bu sezon aşçımız bayan olacak sanırım Mallow'da en büyük aday. Yanında 2 kız istemem Lillie benimde kanım ısınmadı 1 erkek karakter olsa fena olmaz
Yalnız bu z-move olayı Pikachu üzerinden tanıtılacak olursa Ash'in starter ya da starterları Johto ve Unova'da olduğu gibi geri planda kalır bence.Hatta bu bölgelerdeki gibi 3 elemanı da yakalayıp sadece birini evrilterek bir güzel harcayabilirler canım son evrimleri serperior,samurott,typhlosion,feraligatr misali.Tekli sezonların laneti umarım kırılır artık.
Bu arada pikachunun yüz ifadesi Ash'in aksine çok sevimli ve hoş durmuş.