Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ash'in Rowlett'i zaten son evrimine ulaşır gibi gözüküyor ve Decidueye zaten Ghost. Alolan Exeggutor olsa muhteşem olur. Favori alolalardan benim için.
Hem japoncayı hem de dublajı izledim. Güzel olmuş yav bu anime, grafikleri falan takmıyorum artık pek. Ash'i başlar başlamaz güçlü göstermeleri çok hoşuma gitti. Pikachu Gigavolt Havoc yapınca bu kadar hasar veriyorsa kendi özel Z saldırılarını yapınca neler olur düşünemiyorum yani. 

Rowlet kuş olduğu için Pikipek'i engeller, Grubbin gerçekse süper, Litten'a da olur diyoruz bunlardan başka Jangmo-o ve Crabrawler olur gibi geliyor bana. Ash yengeçti ejderdi sever.

Alolan Marowak içinse Kiawe'ye kesin gözüyle bakıyorum. 
Arkadaşlar  Pokemon sun&moon hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum  Ash'e verilen yüzük geçicimi, yani bu bölgeden sonra alınacak mı? Aslında bilmesem de alınacağından şüphem yok ama yinede bir sorayım dedim. 
Alolan Formlarından Ash'e en çok yakıştırdığım Alolan Sandshrew/Sandslash. Eğer Ash'e Alolan Form vereceklerse(Ki vermelerini çok isterim) bu Sandshrew/Sandslash olursa süper olur.
(21-11-2016, 06:02 PM)fatih656 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(21-11-2016, 10:11 AM)Trafalgar D. Water Law Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in yumurtası ayrı ise kesin olarak bir Kanto Pokemon'unu Alolan Form'da Ash'e vermek için atılan bir adımdır :)
Alola form vermek içinse bu Cubone olur.Çünkü diğer alola formların hiçbirinin ilk evrimi kantoda bulunmuyo(Pikachu hariç=D)

Burada bir yanılgı var yumurta Alola'da çatlarsa Meowth, Vulpix, Sandshrew, Diglett, Geodude ve Grimer direkt olarak Alola formda ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.

Bunu oyun gelince deneyeceğim. Pokemon x'de bu pokemonları çiftleştirip bankadan sun'a göndereceğim bakalım ne olacak :D
Ashin çizimi hariç diğer mekan çizimleri çok güzel olmuş bence. Deniz, sahil falan harika gözüküyor 
Dublaj böyle ilerleyecekse ingilizcesinden takip ederim. Japoncası da fena değil ama anlayamayınca olmuyor. Cartoon network Teen Titans Go dışında hiçbir şeye yeterli zamanı vermiyordu . Öyle olunca pokemon cumartesi sabahı yarım saat dışında neredeyse yok gibiydi. Dublaja verilen emek de pek fazla değildi. Müziksiz bölümler falan.

Yeni kanal iyi gelir umarım. =T
(18-11-2016, 10:05 AM)Trafalgar D. Water Law Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tahminimce roketlere yıllardır ulaşamadıkları Pikachu yerine teselli olarak Mimikyu ve saçmalıklarına direkt olarak uyum sağlayacak Bewear katılır.

Ash ise Rowlet ve Grubbin ile başladıktan sonra;

Rowlet bi kere evrimleşmeyecek diye düşünüyorum yeni Oshawott olacak bence.

Grubbin tabiki son evrimine ulaşacak :D  

Ben asıl sürprizi Alolan Marowak ile bekliyorum Ash Fire/Ghost bir Pokemon ile gücüne güç katacak :D 

Type:Null yakalayıp çok önemli bir anda Silvally'ye evrilmesini sağlayacaktır

Rockruff da tam Ash'e göre ve bir gece ansızın Lycanroc gece formuna evrilecek.

Passimian, Drampa, Mareanie>Toxapex bunlar da diğer tahminlerim :D

İnce gördüm :D Mimikyu'yu Jessie yakalamış :D
Rotom Pokedex'in ses aktörünün Hisoka ile aynı olması.  :chipachipa:
Ash bu sefer de su kompartmanını boş bırakacak galiba. Yenilerden hiçbiri Ash'lik durmuyor.