Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Acaba bu okul dedikleri şey Kahuna sistemi mi, Yaz Akademisi gibi bir şey mi yoksa bildiğimiz dümdüz okul mu? O da ilgimi çekti.
İnternette bir kaç kişi anime'nin batmaya başladığını söylemiş ama şahsen bir kaç bölüm izlemeden ne olacağını bilemeyiz, hatta izlesek bile bilemeyiz, XY nin başında biri gelip anlatsaydı tüm bu Alain, Zygarde olaylarını ben inanmazdım.
Tam olarak bir afiş değil sanırım ya bu. Daha öncekileri hatırlamıyom gerçi ama CoroCoro sayfasının aynısı da afiş mi oluyordu? Bu sayfa resmi değil mi?
(14-09-2016, 01:58 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tam olarak bir afiş değil sanırım ya bu. Daha öncekileri hatırlamıyom gerçi ama CoroCoro sayfasının aynısı da afiş mi oluyordu? Bu sayfa resmi değil mi?
Önemli olan afiş olması değil, resmi olması. CoroCoro sayfası evet ama Serebii paylaşmış. CoroCoro'da zaten yanlış bilgiler olmaz. Korkunuz daha önce kendilerinin yaptıkları şeyi CoroCoro'nun sayfası gibi tasarlayıp resmi gibi gösteren fanlar sanırım ama Serebii paylaştığı için CoroCoro'nun kendisi sayfası olduğuna güvenebilirsiniz :)
Lillie Serena'nın yerine geçmiş sanki :D Yeni bölüm fragmanında da Ash Serena'ya bakıyordu bilemedim ki :D Umarım Lillie yeni Rival olur. Litten hayırlı olsun ve lütfen Popplio :)
Ben de ilk Litten hayırlı olsun diyecektim de bence popplio ve litten gösterip rowlet verecekler :D ayrıca kalabalık bi sınıf olacaklarsa belki takım mantığı olmaz herkes herkesle kapışır :)
Ash'in tipi kaymış resmen. Sanırım büyümüş ve bu ergen hali :P
Animasyon tarzına bakarsak hedef kitle 7-10 yaş arasına düşüyor demek yanlış olmaz. Şahsen animasyon tarzı böyle daha iyi benim açımdan. Ama olayların ve hikayenin içinde yetişkin izleyiciler için de bir şeyler olmalıydı. Bakalım ne olacak. XYZ ile aksiyon kotası doldu sayılır benim için .

Postere bakarsak James Mimikkyu yakalıyor ve bu izlemem için yeterli bir sebep . O yüzden sabırsızlıkla bekliyorum.

Spoiler:
[Resim: smposter.jpg]
Sun and Moon anime fragmanı çıkmış.
Spoiler:
Bu bir kabus olmalı biri beni uyandırsın bu bu Satoshi değil nasıl bir çizim bu sinirden ağladım Pokemon animelikten çıkmış
Geçmiş olsun pokemonda bitti fragman teletabis seviyesinde belki burdaki sunla bebekten güneşi kastediyo olabililer. :)