Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
BW aynı zamanda Charizard'ın da döndüğü sezon belki yine eskileri görürüz  8D
(17-09-2016, 03:59 PM)berkygundz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BW aynı zamanda Charizard'ın da döndüğü sezon belki yine eskileri görürüz  8D

Valla güncel takip edenlere sormak lazım onu nasıldı diye. Böyle topluca izlerken "Aa, son sezonunda Charizard da gelmiş, ne güzel." demek iyi tabii :D 
(17-09-2016, 03:43 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bizi tam olarak BW gibi bir seri bekliyor, tam olarak :D Delia, Sun&Moon sezonundan önce ne zaman Ash'le beraber yeni bir bölgeye yolculuk etmişti?

Spoiler:
Cevap: Hepinizin en sevdiği, fiilerlarını izlemeye doyamadığı BW serisi! XP Bakınız 14. Sezon 1. Bölüm

 BW serisinde animasyon tarzı çok çocukçaydı.Bu seride ise gayet ciddi ve kaliteli duruyor.
  BW serisinde oyundaki team plasma hikayesi başlarda işlenecekti ve filler sayısı azalacaktı,ama niyeyse vazgeçtiler.Bunu daha önce Johto serisinde yapmışlardı yine.Celebi ve GS ball önemli bir rol alacakken seride,celebiyi filme saklama kararı aldılar.Sonuçta iki serinin filler dolması ile karşı karşıya kaldık.Şu an trailerlarda team skull ile erkenden tanışacağız gibi duruyor..Eğer yine bir değişiklik olmazsa filler felaketi olacağını sanmam.
  BW serisinin yeni olarak tanıtabileceği yeni pokemonlar dışında pek bir malzemesi yoktu.Şu an ise z-move,Alolan form,ultrabeastler ve yeni bir lig sisitemi var 7.jenerasyon pokemonlarının yanında.
BW Kanto serisinin kopyası olarak tasarlandı ve özgün değildi eski izleyiciler için.Bu seri ise orijinal olacak.
  BWde Ash için seçilen yol arkadaşları yine Kanto kopyalaması idi.Ve biraz sönüktüler.Şu an için en büyük aday olan Lilie oldukça önemli bir parçası olacak Alola'da yaşanacak felaketlerde.
  Ve en önemlisi yazarlar BWnin bir fiyasko olduğunu kabul etmişlerdi.Aynı hataları tekrarlayacaklarını sanmam.
@'poison heal gliscor' böyle mantıklı ve açıklayıcı yorumlarla cevap vermek güzel bence :) Dediğin detaylar mantıklı. Biraz esprili yaklaşmıştım esasen ama kastettiğim şey, Ash'in tecrübesiz tavırlar sergileyebileceği, 3 starter almak gibi bir hata yapabileceği ve fiilerlara boğabilecekleri bizi. Sonuçta ultrabeast, z-move da fiiler olabilecek, tanıtma amaçlı kullanılacak konular. Ama nasıl sunduğun önemli. Kaliteli fiiler vardır, bir de her zamanki birbirini tekrar eden, monoton fiilerlar. Sun&Moon'un ilk ve en önemli avantajı, daha önce görmediğimiz özellikleri tanıtacak olması :) Bunu boşa çıkarmazlar umarım.
(17-09-2016, 03:43 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bizi tam olarak BW gibi bir seri bekliyor, tam olarak :D Delia, Sun&Moon sezonundan önce ne zaman Ash'le beraber yeni bir bölgeye yolculuk etmişti?

Spoiler:
Cevap: Hepinizin en sevdiği, fiilerlarını izlemeye doyamadığı BW serisi! XP Bakınız 14. Sezon 1. Bölüm

Umarım Son Moon serisi diger sezonlardan daha kaliteli çıkar Unova bölgesindeki gibi saçma şeyler olmaz.

Fragmanları görmemiştim şimdi baktım saçmalık cidden çok kotu yapmışlar Ashi ya o tip ne öle Kalos harika bir sezondu Beyaz ve Siyah serisiniden sonra en kötü sezon geliyor benim görüşüm eğer bir degişiklik olmasa Ash'in çizimi ile alakalı gerçekten fragmanıda izledim kötü bir fragman cidden kötü bir sezon beni bekliyor inşallah yanlış düşünümüş olurum ve haksız çıkarım.
Arkadaşlar şu yeşil saçlı çocuk neden dergide çıkmamış ?
Ash ve Serena ayrılmadan önce pokemon maçı yapıyorlar. Neden durup durup koskoca Kalos seyahti sırasında değilde ayrılırken yaptılar ? Çünkü Serena bundan sonra kariyerine pokemon eğitmeni olarak devam etmek isteyecek artık Kalos gueen liği bırakacak. Bunun sinyallerini Flare act de de gördük bol bol kendini attı aksiyonun içine. Demem o ki Serena savaşmaya karar verir fakat kendini yetersiz görür. Bu yüzden savaş eğitimi alacağı bir yere ihtiyacı vardır. Okul gibi. Aaaa ne tesadüf Alola da okul var şansa bak. Bence Serena Alola ya gelecek fakat bir kaç bölüm sonra. XY deki gibi sonradan katılacak Ash'e.

Ben şahsen kendisini hiç görmek istemiyorum Alola da fakat içime doğdu gelecek Alola ya. Yapımcılar vaz geçmeyecek bence ondan. Sadece biraz şaşırtmak istiyorlar. Diamond & pearl deki Brock gibi ters köşe yapmak istiyorlar bence.
(16-09-2016, 12:05 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yav oğlanın karizma yerlerde şuan, bir üstteki yakışıklı, karizmatik oğlana bak, bir alttaki tasvir etmekte zorlandığım tipe:
Spoiler:
[Resim: tumblr_odkdygaxpd1r6zl1uo1_1280.png]


İnanılmaz kötü


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ash pastelle çizilmiş gibi bence ama bence o trailer ya fan madde ya da geçiştirici bişey çizimi daha iyi olucak bence bu arada acaba pikaçhu z move mu yoksa elektrik z move mi kullanılır acaba
(18-09-2016, 08:40 PM)burakela Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash ve Serena ayrılmadan önce pokemon maçı yapıyorlar. Neden durup durup koskoca Kalos seyahti sırasında değilde ayrılırken yaptılar ? Çünkü Serena bundan sonra kariyerine pokemon eğitmeni olarak devam etmek isteyecek artık Kalos gueen liği bırakacak. Bunun sinyallerini Flare act de de gördük bol bol kendini attı aksiyonun içine. Demem o ki Serena savaşmaya karar verir fakat kendini yetersiz görür. Bu yüzden savaş eğitimi alacağı bir yere ihtiyacı vardır. Okul gibi. Aaaa ne tesadüf Alola da okul var şansa bak. Bence Serena Alola ya gelecek fakat bir kaç bölüm sonra. XY deki gibi sonradan katılacak Ash'e.

Ben şahsen kendisini hiç görmek istemiyorum Alola da fakat içime doğdu gelecek Alola ya. Yapımcılar vaz geçmeyecek bence ondan. Sadece biraz şaşırtmak istiyorlar. Diamond & pearl deki Brock gibi ters köşe yapmak istiyorlar bence.

Kaos Teorisi gibi olmuş.(en azından benim için)Serena May'den sonra hatta belki ondan önce en nefret ettiğim kız karakterlerden biri.
Bana boş koli gibi geliyor.
Umarım dediğin gibi olmaz.
Gelmesin ya savaşmayacak o güzelim adalarda o.
60 Faktör Güneş Kremi sürüp dolaşacak güzelim bölgeyi.