Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
Ben Ash'e midnight isterdim ama bugün iki versiyonun da savaş tarzına gösterdiler. Bölümün ilerleyen sahnelerinde gördük ki bizim ki hızını kullanacak savaşlarda. Ve bugün gördüğümüz o efsanevi savaş sahnelerini stone edge ile yaparlarsa süper olur. Animasyon açısından da hızlı bir pokemonu izlemek , sabit duran ve counter kullanan pokemonu izlemekten daha eğlenceli olacaktır.
Saldırıları Accelerock/Stone edge/Crunch/Rock climb.

Bu nesil her türden saldırı kullanmasını istiyorum Ash'in. Z-saldırılarını için özellikle. Belki twinkle tackle dışında ^.yan^


Tapu Koko maçı da heyecan verici olacak gibi. Pikachu'nun Alain maçında yaptıklarını hatırladıkça, hatta uzaklara bakarsak Tobias maçında olanlar, Tapu koko'nun düşüşü pek de saçma gelmiyor kulağa. Kim bilir belki diğer adalarda da öbürleri final boss olur ada kral ve kraliçelerinden sonra (Kahuna). Özellikle son bölümlere doğru 4 Tapunun da Z-saldırılarını kullanmasına yardım etmesi gibi bir umudum var. Alola'yı bekleyen büyük tehdit ezildikten Ash bayılır shipping sahnesi falan serpiştirilirse bir de, tadından yenmez.
Ash in ilk kaya pokemonu :)) Darısı ghost, fairy ve steel in başına :)

Boldore var unutmuşum onu :((


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Litten ve Jangmo-o da garanti bence. Ama son üye kim olur pek fikrim yok. Bu sefer de su kontenjanı mı boş kalacak acaba?
(24-02-2017, 01:29 PM)Raku Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Litten ve Jangmo-o da garanti bence. Ama son üye kim olur pek fikrim yok. Bu sefer de su kontenjanı mı boş kalacak acaba?
Alolada su Pokemonlarına önem verilen bir bölge her yerde su Pokemonları gözüküyor açılış olsun vs sanırım Greninja dan sonra su türü çok sevildi ama yinede vermezler. Jangmo-o olabilir vede son evrimine ulaşırsa Kommo-o,Decidueye, İncineroar ve Lycanroc en iyi tasarlanmış Pokemonlar bence

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jangmo-o yakalayacağı son pokemon olur büyük ihtimalle yakalarsa. Oyuna göre giderse son ada olan Poni adasında yakalar. Son pokemonu umarım alolan formu olan bir pokemon olur Sandsrew olmasını çok isterim ama Jangmo yerine yakalanma ihtimali çok yüksek olan bir diğer pokemon bence Drampa.
Aslında Ash'in takımında Decidueye, Litten, Lycanroc, Oricorio (Baile veya Sensu), Mudsdale, Silvally, Kommo-o, Salazzle olmasını isterdim. Ama sanırım Litten'ı Incineroar'a evrimleştirip Rowlet'i evrimsiz bırakacaklar. Rockruff evrimleşebilir. Hatta bir midday form güzel olur. Silvally'i sanırım Team Skull olaylarında kullanıcaklar Ash'e vermezler. Salandit yine Team Skull ekibinin kullandığı pokemon. Rowlet de uçan tip kontenjanını doldurduğundan bir oricorio ihtimali de yok gibi. son iki pokemon olarak mudsdale ve kommo-o isterdim ama yine ihtimallerini düşük görüyorum. Çok sürpriz bir pokemon da gelebilir aslında, Tsareena, Palossand veya Passimian gibi.. Şuan güzel gidiyo herşey..
Ash'e verilecek Pokemon'lar tahminen aldığı Z kristallerinin sırasına göre gidecek. Yani Ash hangi Z kristalini aldıysa ona göre mutlaka bir Pokemon verecekler. Ash'in Alola'da 5 Pokemon yakalayacağını da zannetmiyorum, minimum 6 yakalar dönüşümlü olarak kullanır.
Profesörün Rockruff inin Ash'e gideceğini tahmin etmiştim gecen bölümleri yorumlarken.Ama ben midnight form olmasını isterim midnight formun savaş stili Hawlucha yı animsatiyor bana.Bence su pokemonu olarak Wishiwashi yakalayacak diyorum ozellikle kahuna savasinda school formu gormek isterim.Vikavolt a da garanti gozuyle bakiyorum cunku Heracross tan sonra sağlam bi bug olmadı Ash'in.Litten da gelir garanti ve sürpriz olarak da Tapu Koko bekliyorum cunku Ash'le aşırı derece içli dışlı oldu ve Ash'e Z move ogreterek,z kristal vererek hatta fightinium z kristal gelmesine engel olmasi falan ipucu olabilir ve Ash'e hic fairy de gelmemesi bu ihtimali guclendiriyor
Ash Lillie ikilisi için Aurelia Shipping adını koymuşlar, hayırlı uğurlu olsun :)

[Resim: nRkZVR.png]
Bu resim hangi bölümdü :D ne çabuk unutmuşum.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi