Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(04-06-2016, 01:18 PM)kingo764 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]misty gideli nerdeyse 15 sezon(5 nesil) olacak.hala onu bekleyen var mı?.senaristler bile unutmuştur onu.ama arada sırada özel bölüm olarak brock,misty ve gary gösterebilirler.sanki bir ara vardılar sonra yok olmuşlar gibi. 

Ben bekliyorum.Ayrıca kaç sezon May,Dawn,Serena ile yeteri kadar gösteri izledik.Şahsen Iris'da yeteri kadar dişimin kovuğunu doldurmadı.Misty biraz daha olgunlaşmış bir kişilikle gelip ortalığı dağıtabilir gibi geliyor.Zaten Kanto-Johto sezonları arası tanıtım gibiydi.Misty kendini pek gösteremedi.Brock zaten belli.
Senaristlerin en azından bu bölgeye özel Misty getirmeleri gerek.Bu sezon ne kadar tabularını yıktılarsa bence bu yeni sezonda da farklı şeyler gösterebilirler bize.
(04-06-2016, 01:14 PM)XerNeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]S&M sezonundan beklediklerim
Misty
Ash'in tüm başlangıç pokelerini yakalamaması
Ash'in babasını bulması
Barry gibi enerjik ve güçlü bir yol arkadaşı edinmesi
Ve büyümesi

Biraz olacak şeyler bekleseydin keşke :/ Bu beklentilerin çoğunun olabilitesi yok.Hayal kırıklığı kaçınılmaz senin için.
Sonuçta bir beklenti. Olma ihtimalide var olmamada. Kişisel bir istek diyebiliriz. Serena'nın devam etmesiyle eşit oranda. Benim anlamadığım şu forumda neden Misty kelimesi yazılınca olumsuz cümleler kuruluyor. Herkes senaristler bile unutmuş derken yakın zamanda çıkan Misty figürlerini falan unutmuş veya bilmiyorlar herhalde.
Pokefan123 e teşekkür ediyorum beni anladığı için.Evet dediği gibi bunlar varsayım ama inşallah Misty gelirde ters köşe olursunuz.
"Serena'nın devam etmesiyle eşit oranda"nın altında da bir kıyaslama var aslında. Hayır Serena ile ilgili bir konuda Misty ile ilgili örnek verince sıkıntı çıkıyordu da o yüzden diyorum, yine sıkıntı çıkmasın.

Öte yandan Misty'nin bence gelme ihtimali var, bilemiyorum. Pokemonda ne olacağı belli olmaz. Gelmezse üzülmem, gelirse de üzülmem.
(04-06-2016, 01:59 PM)Monkey D. Luffy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-06-2016, 01:14 PM)XerNeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]S&M sezonundan beklediklerim
Misty
Ash'in tüm başlangıç pokelerini yakalamaması
Ash'in babasını bulması
Barry gibi enerjik ve güçlü bir yol arkadaşı edinmesi
Ve büyümesi

Biraz olacak şeyler bekleseydin keşke :/ Bu beklentilerin çoğunun olabilitesi yok.Hayal kırıklığı kaçınılmaz senin için.

Şöyle bir durum var babası ve Misty dışındakiler gayet olabilirliği olan şeyler.Ayrıca ben inanıyorum S&M sezonuna.Harika olacak harika.
(04-06-2016, 02:55 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]"Serena'nın devam etmesiyle eşit oranda"nın altında da bir kıyaslama var aslında. Hayır Serena ile ilgili bir konuda Misty ile ilgili örnek verince sıkıntı çıkıyordu da o yüzden diyorum, yine sıkıntı çıkmasın.


Kıyaslamayı istemli olarak yaptım. Kişisel olarak sen üstüne alınma ve böyle düşünenler almasın. Ben burada sadece aynı olayı yapan kişiyi görünce böyle tepki vermek istedim. Sorun çıkmasın bu sakin günde.
(04-06-2016, 02:13 PM)pokefan123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sonuçta bir beklenti. Olma ihtimalide var olmamada. Kişisel bir istek diyebiliriz. Serena'nın devam etmesiyle eşit oranda. Benim anlamadığım şu forumda neden Misty kelimesi yazılınca olumsuz cümleler kuruluyor. Herkes senaristler bile unutmuş derken yakın zamanda çıkan Misty figürlerini falan unutmuş veya bilmiyorlar herhalde.

Bilmiyordum Misty figürü çıktığını.Artık bende Misty gelir diye düşünüyorum Shout

Yahu arkadaşım Misty'nin geri geleceğine dair bi gelişme yaşandı mı animede?Hayır.Misty lafı dahi geçmedi.Hani geçse derim ki Misty gelecek senaristlerde bunun yolunu yapıyor.Ama yok.Durum bu iken Misty gelecek demek dayanaksız bi söylemden öteye geçemiyor.Bu Misty içinde geçerli,Dawn içinde geçerli eğer giderse Serena içinde geçerli.

Hal böyleyken ben arkadaşın olacağını düşündüğü şeyi değilde olmasını istediği şeyi söylediğini düşünüyorum.
Misty geri gelmez boşuna heveslenmeyin..
Arkadaşlar birbirimizin beklentilerini, yorumlarını ikinci kez yorumlamaya, eleştirmeye gerek yok :) Biri der ben Iris'in geri geleceğini düşünüyorum, diğeri de bunun hakkında bir şey düşünüyorsa 'bence gelmez' der olur biter. Şundan umudu keselim, bu olmaz, şu olmaz demeye gerek yok. Hiçbir şey hakkında, hiçbir bilgi yok zaten şuan. Bu konudaki amacımız 7. nesil animesi ile ilgili beklentilerimizi yazmak, görmek istediklerimizi söylemek, tahmin yürütmek. Yoksa sürekli, elimizde olan bölge, başlangıç Pokémonları, iki yeni karakter arasında dönüp durur muhabbet ve ilerleyemez. Hem böylelikle tartışma oluşturacak ortamdan da kaçınmış oluruz :) Bir delpiero yorumu gibi oldu. Bari öyle bitireyim:
Sevgilerle... :)