Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
[Resim: Ckx5H8WWYAAvlwc.jpg]

Fake ama nedensiz beğendim sanat tarzını yapanın.Bunu fanart olarak paylaşsaymış çok daha mantıklı olurmuş -_-
karakterin yanında japonca Serena yazıyor.
İyi yem koymuşlar :D

Tam Çeviri:
Cep Canavarları : Ay
Serena
Yakında gelecek!
2016
 Fena trollemiş :D . Onun Serena olmadığı çok bariz. Eski tartışmalara baktım da tam Kemal Sunal filmi malzemesi(üşüyoruz reis...).


 Yeni pokemonlar geldiğine göre teori oyunları başlasın :D .


 Lillie'ye bir cutiefly yakışır :D . İyi günler.


 Edited by Kit: Özür dilerim yazın sıcaktan ergen-kaynana karışımı bir şey oluyorum birde sağlık durumum kötü :/. İyi günler. 
Lillie ismini çiçeklerden alıyor ve cutiefly çiçeklere gidiyormuş o yüzden çok mantıklı olur XP Şu ana kadar sadece grubbin evrimlerini biliyoruz ve bence mükemmel olacak cutiefly'ın evrimleri de her açıdan. Umarım animeye gelir şu kız ve böyle sevimli bir takımı olur. Hem de güçlü ama savaşmayan cinsten...
7. Nesil Animeden şimdilik beklentim yok. Ancak karakterlerin olgun, senaryonun sağlam ve Pokémonların "mantıklı-Pokémon'a uygun tasarımda olan Pokémonların" yakalanması temennim her zaman. 
Hele bi çıksın 7. nesil 21 sayfa olmuş. Angel
[Resim: tumblr_oa0fhxqjlc1r2iinvo1_500.jpg]
“Pocket Monsters Anime TV Series Plushies”

Yedinci nesil anime yavaştan başlıyor arkadaşlar Pok155 Anime oyuncakları 18 kasımda Japonya'da satışa çıkacak...
(12-07-2016, 12:38 AM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim derdim "The Girl" olması. Böyle serilerde esas oğlan , zeki karakter , eğlenceli karakter gibi kalıplar olur genelde. Ne yazık ki bazen de tek işlevi esas oğlana aşık olmak olan kız oluyor.
Bana şöyle eğlenceli bir karakter göstersene yav. Sürekli ceza keseceğim diyen Barry mi, her bölüm bizimkileri ezerek ve birkaç laf dalaşı yaparak ego tatmin eden Roket Takımı mı, her kıza aşık olup birisi tarafından engellenen Brock'la mı, sürekli robotları patlayan Clemont'la mı? Cidden eğlenceli bir karakter olmadı Pokemonda hiç. Şöyle güldürecek, hafif sulu, yer yer espiri yapan, bizi gülümseten hiç beklemediğimiz yerde, hatta kahkaha kopartan (Japonca izlerken zor bu gerçi). Şöyle sağda solda koşturan Chespinlerle, durduk yere PokéTopundan fırlayan Oshawottlarla, iki Pokémon'u hafif kavga ettirmeyle hala eğlenceli bir profil çizdiklerini sanıyorlarsa bu yolu bir kez daha gözden geçirmeliler. Tamam arada hoşuma gidiyor, başta iyi bir stratejiydi, eğlenceliydi ama 900 küsür bölümden sonra bayatladı artık. Böyle serilerde dedin ama bunda yok yani. Yıllardır uğramadı buralara. Karakterlerine yoğunlaşmalı Pokémon biraz. Alain'le biraz başardılar sanki bunu. 20 senedir kız karaktere de yoğunlaştılar. Artık adam akıllı bir erkek lazım şu gruba.

Bence artık kız karakter getirmekten toptan vazgeçmeliler veya Serena gibi kenarda pasif kalacak ancak uğraşı olmayacak bir kız lazım. Kıza sürekli özellik katmaktan vazgeçmeliler bir seriliğine de olsa. Kesinlikle bir salon lideri daha bu ekibe katılmamalı, artık kaldıramıyoruz. Komik olsun da demiyorum illa. Sadece özenilmiş, doğru düzgün bir hikayesi ve amacı olan erkek yol arkadaşı, iyi bir yan rol istiyorum, çok şey değil Cry Şu sarışın erkeği gözüm tuttu, onu bir kenara ayırsak mı n'apsak? :think:

Ha derseniz hem kızın özelliği, hem erkeğin olsun, eyvallah, bana uyar. Ancak lig dışı uğraşı olan erkekler ( ki hiçbirinin adam akıllı bir uğraşı da yok, niye Ash'in ve diğer kızın yanında oldukları da belli değil, seyahat edip dünyayı gezmeye gelmiş gibi kenardalar. May de öyleydi ama sonradan nasıl açıldı, bunlar açılmıyor da Undecided ) geri planda kalmasın artık.

Edit notu: Roketler ara ara (İngilizce Dublajın etkisi mi bilemeyeceğim) zeki zeki laflar ediyorlar ama bölüm sonunda havaya uçmalarıyla onun da bir değeri kalmıyor.
Her seride aynı muhabbeti görmekten sıkılmadınız mı?
_Erdi_'ye katılıyorum. Eğer lig-dışı etkinlik olacaksa da artık lütfen bir Contest-benzeri aktivite olmasın. Afedersiniz ama her nesil ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar 3.nesilden beri.Tamam kötü değildi iyiydi de 4.nesilde bitecekti o akım,5.nesilde bir benzeri çıkmayacaktı. Zaten remake'te çıkacakken bir de 5.nesilde çıkınca benim canım yeni bir aktivite çekti.Yapılabilecek bir sürü orjinal şey var.