Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon dünyasında bakalım yeni bir etkinlik olacak mı koordinatörlük ve kraliçelikten sonra.
Bence sarışın erkek kendine bir uğraş bulsun ve kız karakter bugüne kadarki erkek yol arkadaşlarının görevini alsın. Değişiklik iyidir :D Ama sarışın olanda bir başrol havası da var, bu da ayrı bir gerçek :D 
Boşuna imza kampanyası başlatmışlar gerçekten.Serena zaten yeni bölgede.:/
Ben imzamı attım ve bence değişmeyecek yada kesin bir şey yok. Ash'in bile gitme ihtimalini masaya yatırıyoruz yani Serena da gelebilir. Şarışın erkek karaktere gelince ben gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü yeni bölgeye gidildiğinde Ash o bölgenin karakterinin kıyafetini giyiyor ve sanki oymuş gibi oluyor. Bu durumda oyunda rivalimiz neyse o rival gelir ya da anime için sıfırdan farklı bir karakter türetilir.
(21-05-2016, 08:42 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben imzamı attım ve bence değişmeyecek yada kesin bir şey yok. Ash'in bile gitme ihtimalini masaya yatırıyoruz yani Serena da gelebilir. Şarışın erkek karaktere gelince ben gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü yeni bölgeye gidildiğinde Ash o bölgenin karakterinin kıyafetini giyiyor ve sanki oymuş gibi oluyor. Bu durumda oyunda rivalimiz neyse o rival gelir ya da anime için sıfırdan farklı bir karakter türetilir.

Aslında Serena bu nesil devam ederse şöyle bir değişiklik olabilir. Yeni karakter gibi giyinen ve davranan o olur. Ash'i kafalarına göre çizerler ve normalde oyundan gelen kız olurken bu sefer erkek olanı getirirler :D Ash gibi lige katılmayan Poké-erkekler ne ile uğraşıyorlar öğrenmiş oluruz hem :) 
(21-05-2016, 09:59 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında Serena bu nesil devam ederse şöyle bir değişiklik olabilir. Yeni karakter gibi giyinen ve davranan o olur.Ash'i kafalarına göre çizerler ve normalde oyundan gelen kız olurken bu sefer erkek olanı getirirler :D Ash gibi lige katılmayan Poké-erkekler ne ile uğraşıyorlar öğrenmiş oluruz hem :) 
Şimdiye kadarki en iyi yorum. Prettiness
(21-05-2016, 09:59 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında Serena bu nesil devam ederse şöyle bir değişiklik olabilir. Yeni karakter gibi giyinen ve davranan o olur. Ash'i kafalarına göre çizerler ve normalde oyundan gelen kız olurken bu sefer erkek olanı getirirler :D Ash gibi lige katılmayan Poké-erkekler ne ile uğraşıyorlar öğrenmiş oluruz hem :) 

Çok güzel yorum, ben tuttum bunu.
(21-05-2016, 08:04 PM)Monkey D. Luffy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Boşuna imza kampanyası başlatmışlar gerçekten.Serena zaten yeni bölgede.:/

Geleceğin bizim için ne sürprizler sakladığını asla bilemeyiz, o yüzden kendimizi her ihtimale hazırlayalım  ;D
Yeni nesile Brock'u getirsinler çok özledim. :D
(22-05-2016, 12:50 AM)GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(21-05-2016, 08:04 PM)Monkey D. Luffy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Boşuna imza kampanyası başlatmışlar gerçekten.Serena zaten yeni bölgede.:/

Geleceğin bizim için ne sürprizler sakladığını asla bilemeyiz, o yüzden kendimizi her ihtimale hazırlayalım  ;D

Yazık.Çok yazık.Hala Mistyden ümidin mi var? Shout