Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Satoshi de mutasyona uğramış sanırım güzelim karakteri mahvettiler
(15-09-2016, 11:19 PM)tomasugur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Geçmiş olsun pokemonda bitti fragman teletabis seviyesinde belki burdaki sunla bebekten güneşi kastediyo olabililer. :)

Tutun beni -,- . Alt tarafı fragmana iki üç kesit koydular, bu kadar aşağılayıcı olmaya gerek yok  =T . Ayrıca Lillie pokemon savaşlarına karşıysa nasıl rival olacak onu anlayamadım. Alolan vulpix hoş olmuş. İyi günler
Boyle Ash mi olur ya bune böyle

Çizimler berbat hikayesi güzel olsa bari yoksa izlenmez ve umarım düzelir bu çizimler
Ben Ash değişsin değişsin derken "Yok olur mu öyle?" diyen, Ash'le birlikte Pokémon'da benim için biter diyen kitle buradadır umarım ve Sun&Moon'ı kesintisiz izlerler umarım :bigsmile: 

Yalnız Ash gidici arkadaşlar. Neye dayanarak mı söylüyorum, açıklayayım hemen.
-Öncelikle çizimler berbat değil, XY'dekini aratmayacak cinsten. Lillie'yi, Mallow'a ve diğerlerine bakın. Tek değişen Satoshi'miz, Ash'imiz. Peki Ash'e niye Alola formu getirdiler? Cevabı basit. Karakter değiştirmeye zemin hazırlıyorlar ve fanları bunu alıştırmaya çalışıyorlar. Gelin başka bir şeye bakalım.
-Pokémon Generations yolda ve biliyoruz ki, Red yine var. Fakat 150 Pokémon yakalayan Red, neden gidip Pikachu'yu kullanıyor sizce?

Ash'in baş rolden düşmemesinin tek sebebi maskot olarak yanında taşıdığı Pikachu. Yoksa 20 senede çoktan değişirdi diye düşünüyorum. Kimler geldi, kimler geçti. Pikachu'yu her sene sıfırlamaktan da sıkılmışlardır herhalde. Aynı maskotu, başka karakterlerde kullanırlar diye düşünüyorum. Bakalım, zaman gösterecek düşündüğüm şeyin doğru olup olmadığını.
Fragman 52 saniye ilk 26 saniyesi oyundan görüntüler kalan 26 saniye de animeden görüntüler, 26 saniyelik fragman için bütün animeyi aşağılamak ve kötülemek yargısız infaz değil de ne? Bugün bu şekilde aşağılayanlar yarın yeni fragman çıktığında belki de aşık olacaklar yani demem o ki düşündüklerinizi yazmadan önce 26 saniyelik fragmanı değilde animenin 1. bölümü çıktığında onu izleyip düşündüklerinizi yazmanız çok daha yerinde olacaktır!
 Artık bu türden yorumları fazla takmıyorum, şu sıralar aylık meselelerle uğraştığımdan taktım sanırım.
 Okul ve Kahuna meselesi + Ash'in kişilik değişimi cidden karakter değişikliğine zemin hazırlıyor. İyi günler.
Çizimler Digimon'un yeni sezonuna benzemiş. Ondada karakterlerin tipleri değişmişti. Siz izlemeseniz bile izleyenler olacaktır boş yorumlara gerek yok. Yenilik her zaman iyidir
Farklı bir açıdan bakmak gerekirse, çizimlerini pek beğenmediğim karakterler ve pokemonların animede canlı kanlı halleri beni etkiledi baya. Özellikle Litten'ı çok beğendim. Umarım Ash yakalar.
Ben 18 yıllık fanım hayatım Pokemon ile geçti Satoshi ile büyüdüm bu yüzden severim de eleştiririm de buna kimse karışamaz burada herkes düşüncelerini hakaret olmayacak şekilde yazabilir ,artık Pokemon'un biraz da gençlere yönelik olmasını istiyorum yani hem çocukların izleyebileceği hem de gençlerin umarım çizimler düzelir çoğu eski fan sevmeyecek zaten Facebook ta gelen yorumları görüyorum böyle tepki olursa eğer animeyi eski haline getirebilirler belki
Foruma bayadır yazmıyordum bari boş durmayıp bir şey yazayım.. Ashin değişeceği şeyleri bayadır konuşuluyor ben ihtimal vermiyorum nedeni ise Ashin anime karakterleri arasında en kalıcı olanlarından biri olması. Anime karakterleri genel olarak kendini çok belli eder ve belli bir kitleden kendini nefret ettirir ama Ash anime karakteri olmasına rağmen insanların aklında anime karakter olarak kalmayan bir karakter. Buda önemli bir nokta anime sevmeyen insanların bile kendini yakın hisssedebileceği bir anime karakteri. Kısacası dünyanın her yerinde insanların en az ''bu anime ıyy'' diyeceği karakterlerden. Buda büyük bir avantaja sahip olduğunu gösterir ama büyük bir avantajı daha var oda Pikachu tabii ki de. Herkesin bildiği üzere Pikachu pokemonun maskotudur. Pikachu maskot olarak büyük bir popülerliğe sahip Ash ise pikachunun popülerliğinden en çok paya sahip karakter. Çünkü zamanında insanların aklında ''Ash-Pikachu beraber ayrılmaz ikililer'' olarak kazındı. Ashin maskot pokemonla bile bu kadar haşır neşir olması insanların kafasında sarsılmaz bir yere sahip olduğunun göstergesi. Pokemoncuları geçtim pokemonla ilgisi olmayan insanların bile aklına kazınmış olan bir karakteri değiştiremezler kısaca :D Bu animenin şu anki popülerliğini asla kazanamayacağı anlamına geliyor ve bunu yapmakta kendi topuklarına sıkmak olur. Şu an bunu deniyorlarsa bile vazgeçmeleri gerek çok riskli hamleler bunlar.