Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
ya bu kadar efsane bir seri(xy) den sonra daha ileri gidebilirlermiydi bilmiyorum ama insan en kötü ihtimal senaryoyu kötüye götürür bunlar çizimleri niye berbat etme gereği gördüler anlamıyorum yani o çizimi yapanların maaşımı yüksekti de yada patrona atarlanmak için mi böyle çizdiler anlamak mümkün değil yani resmen biz kendi kendimize bi kuyu kazalım demiş gibiler sezon başlamadı tamam önyargılı olmayı sevmem ama sadece sıkıntı Ash de değil ki neredeyse tüm çizimler çok kötü ve keskin sanki yeni bir grup kendi çabalarıyla anime yapıyolar gibi hiiiç 20 yıllık bir kalite yok bu Sun&Moon Anime trailer görüntülerinde bence bir an önce bu hatadan dönülmeli yani 3 5 bölüm katlanılır hadi neyse ama bir koca sezon bu çizimlerle bitmez gibi
Bu arada bu yıl 29 Ekim konusu sanırım çeşitli nedenlerden açılamadı. Ben de Atatürk'ün 93 yıl önce dün biz Türk gençliğine armağan ettiği Cumhuriyet'i yanlış zaman ve yerde de olsa kutlamak istiyorum, hepinizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!
Çocukları hedef aldıkları göz önünde bulundurulursa aslında çokta kötü bi çizim değil. Ayrıca bence bu çizimleri yapan kişi ya pokemon'dan ya da Ash'ten intikam almak için böyle çizimler yapıyor. Blue ve Red muhteşemleşmişken Ash'in bu kadar kötü olmasının sebebi intikam olabilir :D Sanırım 20 yıl önce anime'ye red ile başlamak istemişler ama Ash'i isteyen kişi kazanınca red'i isteyen kişi nefret etmiş falan :D 

Ash Rowlett'e sahip olacak ve Litten'i de elde edebilir galiba. Kız arkadaşının ise Popplio'su olacak. Kız arkadaşında Popplio'yu görünce Primarine yi görme ihtimalimiz çok düştü gibime geldi çünkü şimdiye kadar May haricinde Ash'in hiçbir arkadaşının evriminni tamamlamış bir starter'i olmadı

May -> Blaziken, Venasuar
Dawn -> Piplup
Brock -> Mudkip
Serena -> Braixen
Clemont -> Chespin

Inşallah yanılırız çünkü 3 starter'da mükemmel. En sevdiklerim (Swampert ve Empoleon'u unutup geçtiler Primarine'yi de unutsunlar istemem)
Decidueye yeni ace olabilir. Tasarımı harika, cool, uçabiliyor ve hızlı. Ok saldırısı animede çok güzel gösterilebilir; açıklamasında yazdığı gibi yarım mil ötedeki hedefi vurmak, kavisli atışlar falan. Muhtemelen özel Z saldırıları da olacaktır starterların.
Bu sefer 3 starterı da yakalayıp hepsini son haline kadar geliştirse güzel olurdu. Eğer birini seçmek gerekirse Decidueye derim. Greninja gibi karizmatik bir pokemon. 
Eğer demo ile çıkan pokedex gerçekten tüm Alola pokemonlari ise Asklik bir çimen ve su turu yok bu bölgede.Bu da bence Ash'in rowlet ve poplioyu yakalayacagi anlamına geliyor.E geri kalan litteni de yetim gibi bırakmazlar kanımca.Sonuc olarak uç starterli yeni bir seri geliyor.
3 starter almaz bence, zaten alsada gelişmiyor öyle kalıyor pokemonlar. Bence Litten ve Rowleti alacak. Sinnohtaki Torterra-İnfernape gibi. Poplioyu kızlardan biri alır gibime geliyor. Geçen sezon çimen pokemonu yoktu bu sezonda su olmayabilir veya su olur başka tür olmaz. Rowleti Ash alırsa serinin yeni Greninjası olur.
Bence Rowlet'i Mallow alacak Litten ve Popplio da Ash'e kalacak. Kalos'da 3 uçan türden sonra Ash'e 2 uçan tür daha vermezler hem Ash'e hayalet tipi vermemekte ısrarcılar o yüzden Rowlet kafadan gidiyor. Ama umarım bu sefer hayalet tipi vermeme tapusunu yıkarlar da Ash'e Rowlet verirler, vermelerini de isterim açıkçası ancak Mallow'un olması Rowlet'i Ash'ten bir adım daha uzaklaştırıyor.
ben sureklı takipteyım official buld icin burayı 

https://gbatemp.net/threads/citra-new-3d...4/page-292

cin versiyonları yani daha cok pokemonu calıstırmak uzere duznlemeler vs yapıyorlar burayı takıp edin bence 

https://gbatemp.net/threads/citra-unoffi...74/page-99
7. Nesil'e o Ash'i gördüğümden beri ciddi bakamıyorum ben :(

Sanki böyle Troll Ash Yolo Ash gibi adeta :D