Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Mallow'un gelmesi çok iyi oldu. Önceki nesillerde(özellikle 5. nesil) çıkmış olan Ash ve yol arkadaşlarının yakalamadığı çok güzel çimen Pokemon'ları vardı umarım Mallow onları yakalar ya da evinde,spor salonunda daha önceden yakalanmış bir şekilde olursa güzel olur tıpkı Clemont'un spor salonunda Magnemite,Magneton ve Heliolisk olduğu gibi.

Bu arada kaptanların maç yaptığı yeri tam olarak bilmediğimden salon liderlerinin kullandığı spor salonu kelimesini kullandım yanlış anlaşılmasın :)
Mallow geldiği için çok sevindim :) Lillie kesin mi ki geliyor yanlarında başka birileri de var onlar kim?
Lillie zaten Pokemon dövüşlerini sevmiyor ve gizemli birisi donuk olması gayet normal bence hem Mallow mutlu ve neşe kaynağı, Lillie'de mutsuz ve somurtkan olursa güzel bir takım olur bir de takıma 2. bir erkek geldi mi tamamdır :)
Artık senaristler Charizard dan vazgeçebilirlermi??? Bu nesil yeterince gördük yeter yani... Lillie ve Vulpix çok tatlı olmuşlar. Ben beğendim ikisini. Hatta Lillie sakar olur, Vulpixte bir o kadar olgun. Düşüncesi bile gülümsetiyor. Ash için tahmin yapmak istemiyorum ama güzel bişeyler yakalayacaktır.

Edit: O Charizard sanirim uçmak için kullanılan Charizard çünkü aşağıda Sharpedo da varmış.
Aynısını düşündüm ben de ama bu Charizard, Pikachu tarafından harcanacak bir Charizard olacaktır, kimin olduğunu tahmin edebiliyorum  Zorua
Lillie ve Vulpix çok yakışmış. Mallow'u da çok beğendim. Lillie'nin afişte Vulpix ile birlilte olması bence UB-01 teorisini azalttı. Belki oyunda gerçekleşip animede gerçekleşmeyebilir.


Yeni serinin kötü yanı bu kadar olgun bir Ash'ten sonra yine çocuksu bir karakter göreceğiz sanırım.
Poster beni hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü ben bu olgun aklı başında Ash'i çok ama çok sevmiştim. Ve BW serisini sevmememin tek nedeni çocuksu Ash'di. İnşallah bu sadece posterlik bir durumdur. Yine Ash olgun davranır. Yoksa güzelim Alola ve güzelim Pokémonlar zehir olacak bana animede.
Ash'i yeri geldiğinde çocuksu görmek benim için kötü olmaz. Yeter ki mücadelelerde XY'deki gibi olgun olsun. Pokemonlar hakkında bilgili tecrübeli olsun. Lillie bence direk yol arkadaşı gibi değil de Bianca gibi olabilir. Mallow iyi gözüküyor. Ama keşke erkek karakter olarak Brock gelseydi. Çok düşük bir ihtimal olduğunu biliyordum ama gene de istiyordum. Ve umarım Charizard Ash'indir. Poster hakkındaki en büyük beklentim bu.
Charizard ateş türü eğiten kaptanın çıkacak bekleyin görün.

Postere dikkatli bakarsanız dağ tarafta elektrik türü eğiten bir Tauros'un üstünde. Onun yanında mavi saçlı olan var, o da bir Pokemona binmiş koltuk var ama bindiği pokemon tam belli değil. Yani demek ki kaptanlar bu binme özelliğini tanıtacaklar ve Charizard'da da o binme mekanizmasından var :)
bir B&W olmaz umarım.