Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(09-09-2016, 12:01 PM)Monkey D. Luffy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-09-2016, 08:25 PM)XerNeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gelmesini umuyorum.
Hele adaların gezileceği müthiş bir bölgede Misty olmayacakta kim olacak?
Serena'nın saçı bozulur.Güneşten yanar falan.

Fanca bir istekten başka bir şey değil. Hiç bir mantıklı dayanağı yok. Gelmesini istiyorum. Adalar gezilecek. Böyle neden mi olur?  XD
Zaten "umuyorum" demiş. Verdiğin cevap son derece gereksiz.
Type: Null'u Ash yakalasa keşke çok güzel olurdu (efsanevi bir pokemon mu acaba Type: Null)

Pyroar ve Solgaleo birbirine benzemiyorlar mı ?

[Resim: promo-solgaleo.jpg]
[Resim: pyroar.jpg]


[Resim: maxresdefault.jpg]
İkisi de aslandan esinlenildiği için benziyor, yoksa ikisi arasında özel bir benzerlik yok :)
Geleneksel açıklanan pokémonlardan Ash'e pokémon beğenme, takım kurma vsvs olayını başlatayım. Ara ara şunu yakalasın bunu yakalasın dedik ama şöyle herkes fikrini belirtecek şekilde olsun, başlatayım ben:

Öncelikle her neslin olmazsa olmazı bölgesel kuş pokémonumuzla başlayalım: Pikipek, harcanma ihtimali yakalayacağı diğer starter yada tank pokémonlara göre daha fazla olur ama yine de yakalanır.

Starter pokémonlarından şahsen 1'er tane Ash ve -artık kim olursa- yol arkadaşlarına gideceğini düşünüyorum. Potansiyel yıldız adayımız büyük ihtimalle bu olacaktır ve bence buna en uygunu Litten.

Salandit! Evet Salandit! Gidişatıma göre 2 Fire pokémonu olacağı için ben de biliyorum ki biraz zor bir ihtimal. Ancak Kalos'ta 3'er Flying 2'şer Dragon olduğuna göre neden Alola'da da 2 tane Fire olmasın? Starter pokémonu olarak Rowlet gelirse ki bu da bir ihtimal o zaman Salandit olmazsa olmaz olur takım için. Yıldız pokémon beklentim var. (Büyük büyük ihtimalle Greninja gibi aşırı aşırı parlamayacaktır) Yıldız pokémon Litten olursa Litten ve evrimi olur; Rowlet olursa başka bir pokémon olur diye düşünüyorum bunu da belirteyim. Popplio'ya neden hiç şans vermiyorum çünkü kız karaktere gideceğini düşünüyorum. Hem iki nesil üst üste Water starterı da olma olasılığı çok düşük.

Yengeç pokémonu yakalama alışkanlığımız Clauncher ile son buldu. Ancak yeni yengecimiz -hem bu sefer de Water tipi değil- çok güzel Ash'e yakıştırabildiğim bir pokémon olarak duruyor.

Jangmo-o: Dragon pokémon ve olası Pseudo Legendary koy cebe gitsin. Kesinlikle 20. nesil çıksa da her daim görünüşleriyle asaletleriyle muazzam olan Pseudolar hep ve hep yakalanmasını istediklerim arasında olacak. Ama Kalos'dan sonra zor. :(

Çok da pokémonumuz yok elimizde o yüzden listem kısa oldu. İsteklerimi gelecek güzel pokémonlara saklamak istiyorum. Yukarıda yazdıklarımdan 2sini yakalasa zaten bana yeter. Ama ama bu neslin büyük yeniliği muazzam tasarımlara sahip olan olabilecek ALOLA FORMLARI. Onlardan bahsetmeden olmaz. 5 sene önce pokémona tekrar başladığımda ilk nesilden en az birini yakalamasını istediğim 2 pokémon vardı: Arcanine ve Ninetales. Olağanüstü, süper, güzel, göze hoş ve muazzam bu pokémonlar, pokémon dünyasını farklı şekilde giriş yapabilirler. Birisi yaptı bile: Ninetales. Bu güzel yavrumuz yukarıda saydığım Fire kontenjanına da dahil edilmiyor. Ice/Fairy ne kadar güzel bir kombinasyon. Alola'nın dağına taşına kurban olayım karşımıza böylesine muazzam bir pokémon çıkardığı için. Yeni çıkabilecek Alola formları fikrimi %5 değiştirir(Arcanine hariç): Eğer bir Alola Formu yakalanacaksa o kesinlikle Ninetale(Vulpix) olmalı. Benden bu kadar sizin de fikirlerinizi duymak isterim.
Benim Ash'e en uygun gördüğüm Alola Pokemon'ları en başta Popplio eğer yakalamazsa Ash'e küserim :) Pikipek zaten söylememe bile gerek yok garanti Ash'de, sonra Crabrawler 3. yengeç onun açıklamasını Sun and Moon konusuna yazmıştım zaten hem yengeç hem dövüşçü ruhu tam Ash'lik, Komala ve Bewear arasında kaldım ama Komala bir tık daha önde hem Snorlax'a bir dost lazım artık Komala'nın evrimi de Snorlax gibi olursa tamam bu iş, Squirtle,Torkoal ve Torterra'dan sonra 4. kaplumbağa/tosbağa dizaynına aşık olduğum muhteşem Pokemon Turtonator ve de son olarak Litten. Aslında starterlar ilk tanıtıldığında Ash'e direk Popplio ve Rowlet gelir demiştim hatta yorum olarak da yazmıştım Litten'i Ash'e vermezler diğer ikisini verirler diye ama sonradan fikirlerim değişti nedeni de şunlardı; Rowlet 3. kuş starter Torchic ve Piplup'dan sonra ve Ash hiç kuş starter yakalamadı bu yüzden Rowlet gelmez diye düşünmeye başladım, sonra Mallow'un Ash ile seyahat edeceği söylentileri var ve eğer gerçek olursa Rowlet Ash'e değil çimen tipi eğitmeni olan Mallow'a gider ve son olarak da Ash Hoenn ve Sinnoh'da arka arkaya 2 su starter yakalamadı aynı durum Kalos ve Alola için de geçerli Chespin Ash'in yakalamadığı tek çimen starterdı ve Rowlet'de hem kuş hem de Mallow olduğu için Ash'e vermezler diye düşünüyorum o yüzden Litten'de Ash'e gider.

Bu arada Clauncher yengeç değil karidesmiş bende hep yengeç zannediyordum ve üzülüyordum yengeç tabusu yıkıldığı için ama Clauncher ve Clawitzer'in esinlendiği hayvana baktım meğersem karidesmiş yani yengeç tabusu henüz yıkılmadı eğer Crabrawler gelmezse yıkılır ama Ash yengeçleri sever :)

Ayrıyetten bu listenin haricinde Ash'e çok yakıştırdığım bir kaç Pokemon daha var Drampa,Alolan Sandshrew ve Sandslash,Alolan Vulpix ve Ninetails,Wimpod ve Jangmo-o bunlardan biri yada bir kaçı Ash'e giderse çok mutlu olurum zaten şu an yazmış olduğum Pokemon'ların garantisi bile yok sadece beğendiğim ve Ash'e çok yakıştırdığım için bu listeyi yaptım ama yeni Pokemon'lar geldiği zaman belki listemden bazı Pokemon'ları eleyebilirim.
Trailerda falan hep erkek olanı gösteriyorlar counterpartın, bence animeye alacaklar onu :) Ash, bir kaptanı daha yolundan koparmaz mısın? Zaten kızda Brock/Cilan/Clemont potansiyeli görüyorum, uğraşı olur mu emin değilim. Artık bir erkeğin uğraşı olabilir. Ama iki koyu saçlı erkek olmasın bir takımda. Saçını sarı yapıp alalım :)



Ash
Litten (ve Poplio?) - Rowlet'in Ash'e gideceğini artık düşünmüyorum ama keşke gitse Undecided 
Pikipek - Klasik harcanacak bölgesel kuş (gerçi Talonflame o takımda iyi parladı)
Salandit - Bence de Ash'e fazlasıyla yakışıyor.
Jangmo-o - Hırslı bir yavru olacaktır ama evrimleşeceği garantisini veremem.


Mallow
Rowlet - Walker tarzı bir şey olabilir, harcancak bir starter gibi, yazık oldu :(
Cutiefly - Şirin Pokémon, şirin bir kıza gitmeli, kız counterpart Ash'in takımında olmadığı için çok mutluyum :)
Fomantis - Lurantis'e evrilir.
Oricoria Pom Pom - Bu da çok şirin bir Pokémon :bigsmile:


Sarışın Erkek
Rockruff - Üçüncü karaktere bir kıyak geçmek lazım. 
Komala - Sevmiyorum ama yakışır.
Turtonator - Güçlü bir Pokémon da olmalı şimdi.


Jessie
Grubbin - Kesinlikle Vikavolt olmalı.


James
Mimikyu - 20 yıl boyunca Pikachu yakalayamayan Roket Takımı'nın yüzü gülsün artık, değil mi? :)
Crabrawler - Ash'e hiç yakıştıramadım. Bari James'e gitsin, pataklar onu biraz Shout 



Takımdan birisine Alolan Vulpix de gitmeli ki Ash'e olmasını çok isterim :) Ash'e veya diğer erkeğe garanti Alolan Pokémon verirler diye düşünüyorum ama daha hepsi açıklanmadığı için kesin bir isim yazamadım.
(09-09-2016, 03:16 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-09-2016, 12:01 PM)Monkey D. Luffy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fanca bir istekten başka bir şey değil. Hiç bir mantıklı dayanağı yok. Gelmesini istiyorum. Adalar gezilecek. Böyle neden mi olur?  XD
Zaten "umuyorum" demiş. Verdiğin cevap son derece gereksiz.
Misty gelmeyecekte kim gelecek demiş. Ne demek istediğini bile anlamamışsın.
(10-09-2016, 01:52 PM)Monkey D. Luffy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-09-2016, 03:16 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zaten "umuyorum" demiş. Verdiğin cevap son derece gereksiz.
Misty gelmeyecekte kim gelecek demiş. Ne demek istediğini bile anlamamışsın.

Orijinal Mesaj

(08-09-2016, 08:25 PM)XerNeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-09-2016, 01:02 PM)Monkey D. Luffy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Misty gelmez. Hayal kırıklığı yaşamaya bayılıyorum diyorsanız başka. :S Serena kalır yahut yeni kız gelir. %51 Serena diyorum.
Gelmesini umuyorum.
Hele adaların gezileceği müthiş bir bölgede Misty olmayacakta kim olacak?
Serena'nın saçı bozulur.Güneşten yanar falan.

Gördüğün gibi umuyorum demiş, ondan sonraki "Hele adaların gezileceği müthiş bir bölgede Misty olmayacakta kim olacak?" kısmında ise gelecek kişinin kesinlikle Misty olduğunu değil, Misty'nin Alola atmosferi için en uygun kişi olduğunu söylemiş.

Mesajın son derece gereksiz. Kendini haklı çıkarmak için yeni mesajlar üretiyorsun ve daha da haksız duruma düşüyorsun.
Yeni seri posteri geldi.Ash'in yüzü dışında her şey güzel görünüyor.Ha bir de alolan vulpixin Lilie'ye yakın olması...
(09-09-2016, 12:31 PM)kitty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(09-09-2016, 12:01 PM)Monkey D. Luffy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fanca bir istekten başka bir şey değil. Hiç bir mantıklı dayanağı yok. Gelmesini istiyorum. Adalar gezilecek. Böyle neden mi olur?  XD

 Dünyanın en büyük gıcığına çatmak gibi bir kaderin varmış.
 Gelcekmişte kızarcakmış hehe o kızarır durur birşeycik olmaz  8D .

 Onun dışında yine kavga çıkardınız iyi mi?

Misty diyorum,kavga çıkıyor.
Ben sadece beklentimi belirttim.
Belki senaristler bana acır Misty'i getirirler.
Bilebilir miyiz?
Hayır.
Gelmeyeceğinden emin miyiz?
Hayır.
Ee o zaman neden saçma saçma atışıyoruz ve Anti-Misty'ciler bana durmadan laf atıyor.