Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(01-03-2017, 10:43 PM)KaraDenizLu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu resim hangi bölümdü :D ne çabuk unutmuşum.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Bölüm
Bu bölümden sonra Poplio yakalamasını çok istedim

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün pokemon dunya haritasina bakıyodum da biseyi merak ettim.Simdi Alola son bölge olduguna gore S&M dan sonra animenin Orre,Oblivia,Fiore,Almia gibi yerlere kayma olasılığı var mi?Bununla ilgili bi bilgi, söylenti falan var mı?

(05-03-2017, 03:01 PM)GreninjaKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün pokemon dunya haritasina bakıyodum da biseyi merak ettim.Simdi Alola son bölge olduguna gore S&M den sonra animenin Orre,Oblivia,Fiore,Almia gibi yerlere kayma olasılığı var mi?Bununla ilgili bi bilgi, söylenti falan var mı?
Nereden baktın bu haritaya acaba benim bildiğim bir harita vs yok bölge bölge resimler var animedede o bölgede olaylar gerçekleşirken bazı yerlerde gösteriyorlar ama bir arada bir Dünya haritası nitelipinde hiç duymadım

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@"KaraDenizLu" yoruma ekledim haritayi nette gezerken pokemon regions map adi altinda denk geldim
Unova bölgesine bak BW nin ilk bölümlerinde haritası yayınlanıyor ve bu haritadaki Unova ile animede gösterilen Unavanın alakası yok dostum gördüğün harita gerçek değil fan art böyle bilgiler zaten serebii ve bulbada var oralarda ben bu tür bi haritayı aradım fakat yoktu zaten yapımcılarda böyle bir harita yayımlamazlar bir sonraki bölgeleri göstermezler

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7.nesil anime derken Sun Moon animesi kastediliyorsa doğru yere yazıyorumdur. Fragmanlarda/teaserlarda Ash'in tipini gördüğümde kesinlikle pokemonun animesini bırakıyorum demiştim fakat yapacak hiç bir şeyimin olmadığ bir zamanda oturup ilk 7 bölümünü izleyince, çizimler berbat ötesi ama hikaye güzel gibi diye devam ettim. Ve Rockruff vs Lycanroc bölümünde hikayenin cidden güzel bir yere gittiğini hissettim.

Ama genel olarak yine de Pokemon animesi. Gerçekleşmesi zor olan iyi olayların Roket Takımı'nın baskısı/yardımı ile olmasına kadar her halt aynı.
(05-03-2017, 07:56 PM)doctorcapaldi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]7.nesil anime derken Sun Moon animesi kastediliyorsa doğru yere yazıyorumdur. Fragmanlarda/teaserlarda Ash'in tipini gördüğümde kesinlikle pokemonun animesini bırakıyorum demiştim fakat yapacak hiç bir şeyimin olmadığ bir zamanda oturup ilk 7 bölümünü izleyince, çizimler berbat ötesi ama hikaye güzel gibi diye devam ettim. Ve Rockruff vs Lycanroc bölümünde hikayenin cidden güzel bir yere gittiğini hissettim.

  Ama genel olarak yine de Pokemon animesi. Gerçekleşmesi zor olan iyi olayların Roket Takımı'nın baskısı/yardımı ile olmasına kadar her halt aynı.
Sen yine iyiymişsin. Yapacak hiçbir şey bulamadığım zamanlarda bile aklıma gelmiyor. Hikaye ne kadar güzel olursa olsun ben öyle bir Ash tanımıyorum.
(05-03-2017, 03:15 PM)KaraDenizLu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Unova bölgesine bak BW nin ilk bölümlerinde haritası yayınlanıyor ve bu haritadaki Unova ile animede gösterilen Unavanın alakası yok dostum gördüğün harita gerçek değil fan art böyle bilgiler zaten serebii ve bulbada var oralarda ben bu tür bi haritayı aradım fakat yoktu zaten yapımcılarda böyle bir harita yayımlamazlar bir sonraki bölgeleri göstermezler

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


 Bunlar sonra yayınlanacağı iddia edilen bölgeler değil, yan oyunlarda vb. geçen ve animeyle ana seride bahsedilmemiş bölgeler. 


 Neden olmasın diyorum oradan devam etmesi konusunda, o bölgelerde bunlardan çok daha fazla malzeme var. Gerçi içlerinden sadece Almia'yı biliyorum, Pokémon Ranger konusunu Sinnoh'ta değil de Almia'da işlemiş olsalardı keşke...
 Edit: Fiore Bölgesi tanıdık geldi demiştim. Pokémon Ranger oyunu o bölgede geçiyor, ayrıca Pokémon Ranger: Shadows of Almia oyununda adı geçiyor. Onu da işlenebilecekler listesine alabiliriz bence. İyi günler.
Evet arkadaşlar gözümüz aydın eğer bir aksilik olmazsa Litten 21. Bölümde geliyor.