Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(25-03-2017, 01:48 AM)Wobbuffet93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Önümüzdeki 2 bölüm Ash için bir dönüm noktası olacak. Tapu Lele'nin görünmesi ve Ash'in Litten'le savaşması(%90 yakalayacak), Akala Adasına yakın bir zamanda geçeceğiz gibi görünüyor. Zira Ash'i Melemele Adasına bağlayacak önemli bir şey kalmadı gibi, tabii Pokemon Okulunu saymazsak. Bakalım bu okul muhabbetini ne yapacaklar :/
Okul muhabbeti sanırım bizim Ash e bir şeyler öğretmek için çünki Pokemonlar hakkında bilgisiz önceki sezonlardada Pokemon okulları gibi şeyler olduğu zaman hiç bilemiyordu artık Ash gidici 8. Nesilde öğrendiği bilgilerle şampiyon olmalı

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(25-03-2017, 01:28 AM)GreninjaKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konuyu biraz farkli bi yere cekicem neyse artik. Gen 7 Pikachu learnset-moveset lerde neden volt tackle yok acaba bi seyi mi kaciriyorum? Bulbapedia'dan da baktim da o zaman Pikachu nasil Catastropica yapabilir?

Oyunda ikinci adanın hikayesinin sonlarına doğru volt tackle öğreten abla vardı. Animede de bunu kullanarak Pikachu odaklı bir bölüm yapıp volt tackle'ı geri getirirler diye umuyorum şahsen.

Pikachu'dan çok umutluyum bu sezon. Gigavolt Havoc yanında 10,000,000 Volt Thunderbolt ve Catastropika gibi iki tane süper güçlü ve özel saldırısı var. Z saldırısı bu sefer Tapu Koko'yu geri teptirdi ama yenmeye yetmedi lakin son bölümde de söyledikleri gibi Ash ve Pikachu birlikte güçlendikçe Z saldırılarının gücüde artacak. Pikachu daha önce de efsanelerle savaşmıştı ama ilk defa Pikachu'nun efsane seviyesine çıkmasını aşama aşama görüyoruz. Tapu Koko ve Pikachu ile ilgili bir yan hikaye olması güzel.
@"Raku" iste anlamadığım nokta da bu zaten. Eğer oyunda volt tackle öğreten bi yer varsa neden Pikachu nun gen7 learnset listesinde volt tackle yok? Sonucta anime oyunu baz aliyor. Learnsette volt tackle yoksa nasıl ogrenecek. Serebii den baktim volt tackle sadece egg moves bolumunde var.
Ona bakılırsa Pikachu'nun eskiden de (gen 3'te) Volt Tackle'ı öğrenmesi oyun mantığından uzaktı. Light Ball tutan bir Pikachu/Raichu'yu çiftleştirmek gerekiyordu yeni doğacak Pichu'nun bu saldırıyı kullanması için. Bizim Pikachu ise Quick Attack denerken şans eseri kullandı.
Gible'ın Draco Meteor'u gibi, dışarıdan birinin müdahalesi ile Pikachu'nun bu saldırıyı öğrenmesi daha mantıklı olur esasen.
Bazı küçük istisnalar oluyor saldırılar ve evrimle alaka örneğin Trevenant'e normalde Phantump takas yoluyla evrimleşir ama XY serisinde ki bir bölümde vahşi bir Trevenant görülmüştü. Pikachu'dan başka bir örnek Demir kuyruk TM yoluyla öğrenilebilen bir saldırı pikachu 3. jenarasyonda kendi öğrenmişti bu saldırıyı. Sun and Moon serisinde Pikachu, Snorlax, Eevee ve Alolan Raichu'nun kişisel Z hamleleri gösterilecek mi acaba oda tam belli değil şu an için.
Bulbapedia bilgisinde Volt Tackle saldırısı learnset kısmında özel eğitim ile alınabilir diye yazıyor. Sanırım move tutor olduğu için Serebii learnset'e eklememiş olabilir.
rastgele foruma rastladım. sizin yaş grubu 13 falan sanırım . 2016 da açılmış topic yuh

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(26-03-2017, 02:47 AM)erol0768 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]rastgele foruma rastladım. sizin yaş grubu 13 falan sanırım . 2016 da açılmış topic yuh

Forumumuzda 12'sinde 26'sına, her yaştan üye bulabilirsiniz. Konunun 2016'da açılmasının sebebi ise 7. nesil animesinin (Sun&Moon) bu sene başlamış olması. Forumumuz 2008 yılından beri hizmet vermekte.
(25-03-2017, 03:38 PM)Achilles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bazı küçük istisnalar oluyor saldırılar ve evrimle alaka örneğin Trevenant'e normalde Phantump takas yoluyla evrimleşir ama XY serisinde ki bir bölümde vahşi bir Trevenant görülmüştü. Pikachu'dan başka bir örnek Demir kuyruk TM yoluyla öğrenilebilen bir saldırı pikachu 3. jenarasyonda kendi öğrenmişti bu saldırıyı. Sun and Moon serisinde Pikachu, Snorlax, Eevee ve Alolan Raichu'nun kişisel Z hamleleri gösterilecek mi acaba oda tam belli değil şu an için.

Belki Snorlax geri döner Pulverizing Pancake saldırısı için.
Yenemediği bir kahunaya karşı veya Mallow un pokemon için bir tarifini denemesi için olabilir dönerse çok güzel olur Snorlax reis bir numara

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi