Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(03-11-2016, 05:56 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash ve Rowlet diyorum, son kararım...

Güzel haber fragmanda Ash direkt istedi Rowlet'i. Litten da gelecek gibi. Bir şekilde Rockruff da gelirse süper olur. Lycanroc (gündüz formu) tam Ash'lik.
Rowleti görünce bi gülme gelen birtek ben miyim :D
Bir an önce başlasa da izlesek gözümüz yollarda kaldı :) Sun&Moon Heart
Yahu Ash i görünce insan ister istemez animeden soğuyo arkadaş bu nedir böyle.Birde bence Alola bence Battle Frontier gibi olabilir ama ondan biraz daha uzun bu süre zarfında bence Ash in yeni çiziminin değiştirilmesi gerektiğini anlıyacaklardır bana yeni bir BW2 gibi geliyo umarımki olmaz ilk sezonunun 20-25 gibi bir kısmı okulda geçer sonrada Ash Alolayı gezmeye başlar gibime geliyor bence 2 sezon olur Alola ve yolculuğu bitmek üzere iken son 4-3 bölüm kala Zygarde olayları tekrar patlak verir gibime geliyo greninja yada bir şey olacak ve greninjayla aralarında bağ olduğundan Ash de hissetcek ve o sırada Serana gelicek ona olanları anlatıcak Ash tekrar Kalosa dönicek greninjayı ararken ve bu olayları durdurmak için elinde güçlü bir pokemon olması gerekiyor buda Charizar veya Scheptile olacak gibime geliyo ikiside Ash in en güçlü pokemonlarından üstelik mega dönüşümleride var yada Zmovesi olduğundan pikaçuuu kahraman olcak hayal gücüm fazladır bu yüzden kendi animelerimde var bi kaç tane yorumlarınızı bekliyorum :) Hem sanırıö Ash in Charizaritte y si var xy ye daha geçmediğim için tam bilmiyorum bir sürü spoilerim var xy hakkında ama yinede izlicem :D
Rowlet Ash ,ben dans.

Kesinleşmesi iyi oldu XD
(10-11-2016, 02:57 AM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rowlet Ash ,ben dans.

Kesinleşmesi iyi oldu XD

Gözümüz yollarda kaldı yakışıklı dostum intihar ettiğini düşünmeye başlamıştım XD
Pikachu thunder punch mı öğreniyo ne X=D



Spoiler:
Şu videoda Zaldırısı t.punch karışımı gibi duruyor. Yanılmıyorsam oyunda da saldırıya göre değişiyor bu özel saldırılar , onu gösterebilirler. Gerçi bileklik ilk bölümlerden girecek animeye ama sonra ikinci plana atılabilir üzücü bir şekilde. Açıklamalarda pikachu ve Ash arasındaki bağ taşı parçalayacak yazıyor. Maceralarının asıl amacı tekrar toplamakmış.

Ash bu sefer hemen hemen her türden pokemon yakalayacak bence. Z-moveların hepsini kullanmak istiyormuş. =T
Arkadaşlar saat kacta başlayacak?
Sonunda beklenen gün geldi bir an önce izlemek için sabırsızlanıyorum.
Saat kaçta başlıyor acaba?