Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu Ash nedir arkadaş şebeğe çevirmişler çocuğu... Seriden hiçbir beklentim yoktu, bu iğrenç ötesi çizimle birlikte daha da soğudum.
Tam aksini düşünüyorum. Ash yer etmiş insanların aklına evet, fakat Ash'ten çok Pikachu onlar için önemli. Bir filmde ölen karakter de insanların aklında yer edebiliyor bazen veya bir dizide. Pikachu ile haşır neşir olacak başka bir çocuk üretmek onlar için zor olmaz. Hatta baş çocuklar diyelim. Red'e yoksa 150 Pokémon'dan niye Pikachu veriyorlar, maskot çünkü o. Onlar için Pikachu önemli de ondan. Red'i çok sevdi insanlar ve bu yüzden bu şekilde devam ettiriyorlar. İleride devam etmeyeceği ne malum? Oyunlardan çıkarak devam eder belki veya başka bir karakter daha üretirler onun gibi. Ash'li anime ile birlikte yürütseler başta, gelen tepkilere göre Ash yerine getirip getirmeyeceklerine karar verirler. Mega Evolution serisi de Ash'li anime ile birleşinceye kadar çok seviliyordu. Sonra Alain düşmancıları oldu biraz, neyse o başka mevzu. Ash için genel tepkilere bakarsak, herkes olumsuz yaklaşmış. Yapımcılar böyle bir çizime geçtilerse insanları Ash'ten soğutmak istiyor olabilirler.  XD  Tabii şaka kısmı o. İnsanların gözünü alıştırmaya çalışıyorlar. Başka karakter alıştıralım gözlerine. Sonra adını Ash değil, Asp yapalım, sonrasına bakarız, mantık bu XP 
Ashin bir diğer olayı en başından beri bizimle olması taa başından beri tanıdık bir karakterin yerine en fazla redi koyabilirler (oda eskilerden sonuçta) ama oda insanların ''çok cooll'' dediği bir karakter işe yarar gibi gözükse de 20 dakikalık bölüme redi tek başına koymak işi bozar redin yanına adamda koyamazsın red hayranları çıldırır muhtemelen bunun gibi bir şeye (ayrıca red çok havalı sessiz sakin olarak çizilen bir karakter kısacası sıkıcı bir karakter muazzam ama sıkıcı o karakterle bir anime serisi yaparsan herkese hitap etmez).. Yeni bir karakter yaratmak isterlerse tutturabileceklerini sanmam ash ve red çakması bir karakter olur en fazla.. Beğenileceğini bile sanmam ne yazık ki.. İnsanlar Ashe sövsede saysada içten içe yeri doldurulamaz bir karakter olarak kazındı aslında bu çok rahat hissediliyor. Umarım pokemon bu saçma hamleyi durdurur yoksa başına iş açıcak.
Bana karakter değişikliği olmasından çok uzun bir süre daha olmayacak dedirtti Sun & Moon . Ash de çok seviliyor , kalıcı bir karakter falan denmiş ama Ash'in sevilme nedeni hayalleri ve hayallerine ulaşma yolu değil mi zaten ? 20 yıl sonra Ash'i hayallerine hala yaklaşamamışken göreceksek görmemeyi yeğlerim. XY'de yaklaştı madem sıfırlamasınlar bari ( lig yokken , okula giderken nasıl sıfırlamayacaklarsa ). 
Çizimler bizim için önemli 6-10 yaş kitle bunun farkında bile olmayacak onlar için önemli olan pikachu ve pokemonlar.
 Yeni nesil posterindeki çizimler güzel görünüyor. Yeni karakter gelecekse kız olsun diye umutlanıyorum. Sailor Tin Nyanko gibi bir tasarımı olsa asla hayır demem. Ash'in aksine biraz daha sorumluluk duygusu olsa duygularını zirvede yaşasa senaristlere kurban olurum  129fs4252631 . İyi günler.
Bir yandan da diyorum belki bir yıllık bir seri olur. Sonra Pokemon Z ya da DP remake ile eski bir bölgeye döner. 3-4 yıl okuyup mezuniyet sınavına falan girmez ya :D Bu çocuğun az önce gözü önünde Zygarde Complete Z çizdi , şimdi bu Z move öğrenmeye okula gidiyor :D  bir sezonluk flashback falan olsa keşke :D Neyse ben susacağım :D
Bu okul olayını nasıl işleyecekler acaba?
'Ash ve animeden gitmesi' bu iki kelime asla bir araya gelemez Pokemon temelli biter ama asla Ash gitmez bitecekse de Ash ile biter Ash'in yerine başka ana karakter gelmesi bile söz konusu olamaz. Allah bilir 20 senede kaç defa Ash animeden gider denmiştir ama bunu söyleyenler şimdiye dek anlamışlardır ve görmüşlerdir Ash'in animeden gitmeyeceğini/gitmediğini bugün de Ash gider diyenler 5-10 sene sonra anlayacaklar hala Ash'in devam ettiğini o yüzden bu konuyu pek tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
BW'den kötüsü gelmez diyordum ama bu gidişle onuda arayacağız. 20.yıla yakışır şekilde tek sezonluk Battle Frointer tarzı bir şey olsa karma takımla tadından yenmezdi. Ash ne olmuş öyle ya yanına da alsın oshawattı bari XD Irıs olsa derdi " Ne çocuk ama" o yok biz diyeceğiz bunu sanırım XD