Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Serinin genel havasına gittikçe alışıyorum, zaman zaman çok hoş göründüğü de oluyor.Sanırım Ash-Mallow tamam, ama ikinci partner değişken olacak.

Bu nesil, bu grafiklerle şu ana kadar ki en başarılı mücadeleleri sunacak.
@"ZoNaL" Evet, ben de inanıyorum buna. XYZ serisi bu açıdan önceki serilere büyük fark atmıştı. Sun&Moon da böyle bir şey yapabilir. Belki hamleleri de daha çeşitli efektlerle görürüz. (Su bazlı hamlelerin gelişimi çok iyiydi mesela, ilk sezonun Water Gun'ına bakın sonra B&W ve XYZ'ye bakın. Çok gelişti.)
https://66.media.tumblr.com/d51c5c246fd6...k8_540.png
Bunu görünce tepki "O neeğdi ğııızğh?" şeklinde oldu.
Sebebi neydi ki...
Bu nedir...

[Resim: B8Q3ZV.jpg]
Yeni tüm karakterler gayet normalken Ash ve roketlerin dramı niye gerçekten merak ediyorum.Ash yine iyiymis diyor insan Jessie'yi görünce.
(14-10-2016, 09:08 PM)poison heal gliscor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni tüm karakterler gayet normalken Ash ve roketlerin dramı niye gerçekten merak ediyorum.Ash yine iyiymis diyor insan Jessie'yi görünce.

Ash'in annesi Delia Ketchum da bir tuhaf. Sanırım eski karakterlere karşı garezleri var. Ya da onları yeni karakter gibi göstermeye çalışıp Ash ve Roket Takımı gibi eski seri unsurları animeden ayrılsa insanların tepkisi nasıl olur diye ölçüyorlardır belki de...
Şimdi tekrar bakınca farkettim ki Flash animasyona benziyor. Umarım Simpsons gibi Flash animasyona geçmemişlerdir. El çizimini bırakmalarına bile razı olmamışken... ama çizgilerin bu kadar net görünmesi bana flashtaki vektörleri çağırıştırıyor. 
[Resim: nE68z5.jpg][Resim: vZ21km.jpg][Resim: 5Yl5PD.jpg] çizimler çok kötü bu Ash' ten ne istiyorlar anlamadım XD
Ash, Greninja gidince kendini alkole verecek anlaşılan. Bu nasıl tip ya.
bu nesil cidden normal değil ya kafaları güzelken çizmişler gibi. oyun yeni özelliklerle bir şekilde ilgi çekiyor ama anime yerin dibine vurmuş gibi duruyor. izlemeden konuşmamak lazım ama ilk izlenim hiç hoş değil.