Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 7. Nesil Anime Sohbet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(12-04-2017, 12:53 AM)GreninjaKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu efsanelerin yakalanip yakalanmasi degildi ki zaten yanlis anladin galiba. İstersen ilk attigin posttan sonrasini tekrar oku.
Sen Ash'in pokemon ustası olduğunu soyledin
Biz de dedik ki daha değil çünkü her yeni bolge baslangicinda Ash'in amatorlukleri goze batıyor dedik.
Konu nasil efsanelerin yakalanip yakalanmamasina geldi ki :))

Ash' in efsanelere yenildiğini kendin söyledin...
latios ve darkrai hatırla
(11-04-2017, 09:17 AM)GreninjaKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Biraz abarttin sanki :D Ash her yeni bolgeye baslarken amatorlukler yapiyor. Bunu Alola da da yapti, Kalos da da yaptı, hele ki Unova... Bana kalirsa da Ash bu tecrübeyle herkesi almasi lazim ornegin Kalos da pikachu iki tane pseudo-legend i aldi(Tyranitar, Metagross) hatta mega lucario yu bile aldi ama suanda Tapu Koko ya eziliyor. Ash gibi birinin Tapu Koko ya zevk icin yenilecegini sanmiyorum.

Bana kalırsa da Ash bu tecrübeyle herkesi almasi lazim ama anime öyle gitmiyor ne yazik ki

Kardeşim @"cosmicgemini14" attigim posttu tekrar dikkatlice okumani isterim. Ben Ash'in efsanelere yenildi demedim.
Aksine Ash'in Kalos ligi finalinde iki tane pseudo-legend pokemonu ardarda yendiğinden bahsettim. Ama suanda Tapu Koko gibi pseudo-legend lardan bile daha güçsüz bi pokemona eziliyor.
Yanlış anladın galiba beni

Arkadaşlar ultra beast pokemonlar hakkinda bilgi sahibi olan varsa biraz anlatır mısınız nedir olaylari bunlarin.

İngilizcem çok iyi olmadigi icin net olarak biseyler anlamadim
https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Ultra_Beast
https://www.serebii.net/sunmoon/ultrabeasts.shtml
Tapu'lar Psuedo-Legendary'lerden güçsüz demek doğru olmaz. Statları daha düşük evet ama hem statları Psuedo'lara göre daha iyi ayarlanmış hem de adaların koruyucu efsaneleri olarak geçiyorlar yani efsanevi pokemonlar. Pikachu'nun yenilmesini normal karşılıyorum ben.
Tamam yenilebilir de hic varlık gosterememesi garibime gitti benim sadece
Tapuların efsane olup olmadığı şu an için çok net değil,ama efsane grubunda olmaları muhtemel.Tek bulunuyorlar ve adaları koruyorlar.Pseudolegendarylerden düşük değerleri olması kıstas olamaz.Kanto'nun kuşları,legendary beasts,sword of justice gibi efsane gruplarının da değerleri totalde 580 mesela.
  Pikachunun hiçbir zaman yeni bir bölgede en son güç seviyesinden devam etmesi de beklenemez.Tabi ki zayıf başlayacak.Aksi halde Sinnoh'taki Tobias-darkrai ikilisi gibi süpürür gider Ash.Ben her zaman pikachunun artık gymlerde savaşmaması gerektiğini ve ligde ağır toplara karşı ve ekip ciddi tehlike altındayken aksiyona girmesi kanaatindeydim.Bu işlerine gelecek bir şey değil.Mecbur katlanacağız.Gül diken meselesi artık.
  Pokemon master da bence bir unvan değil.Ash çıkabileceğim en yüksek seviyeye çıkma amacında olduğunu iddia ediyor muhtemeln.Bu da lig şampiyonlukları elde edip nerede bileği bükülmez olarak görülen kişi varsa alt etmek demek.Her zaman daha iyi biri olacağı için de Ash'in maceraları son bulmaz..Emekliliği olmayan bir mesleğe gönül vermiş yani bir nevi.Bize de kendisine şans dilemek düşüyor.
Kiawe tam boss ya hem Tortunator hem Charizard.

Litten için klasik yakalama sonrası ısındırma bölümü yapmışlar. Ekibin hepsini birarada görmek güzeldi. 
Ash'in Litten tişörtü çok hoşuma gitti :)
Ash şu an kedi köpek fare ve kuş ile yoluna devam ediyor :D  ilk defa böyle bi 4lüye sahip
(17-04-2017, 10:53 AM)Trafalgar D. Water Law Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash şu an kedi köpek fare ve kuş ile yoluna devam ediyor :D  ilk defa böyle bi 4lüye sahip
Acaba bide favorisi maymun yakalarmı [emoji1] [emoji1]

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürüngen eksik.Çare jangmo-o.